Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Cheater złapany!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Marcin-Bestia
Training (Enforcer)

Smile Cheater złapany!!!!!!

możecie nie wierzyć,głupoty gadać,że cheaterzy nie istnieją,ja mam dość zmowy milczenia i upadku tej sceny,dokładnie dzisiaj złapaliśmy jakąś lamę,która używała cheatów,są świadkowie naoczni i co najważniejsze demko z gry tego kolesia,wali do niego cała drużyna przeciwna a koleś jakby nic,sam wywaliłem trzy razy w niego po dwie serie w kolejnych respach a koleś żył dalej sobie,wiem że na demku koleś ma w respie 999 zresztą sam później tłumaczy że ma laga,ale takiego laga to nikt jeszcze nie miał,żeby ruszać się normalnie i zabijać innych,wiem że plagą na rosyjskich serwerach są cheaterzy wywołujący sztucznego laga,ale ten nasz to już lepsze cheaty ma,zresztą co będę tłumaczył nie gram od dzisiaj i niejednego laga przeżyłem,a tutaj wszyscy co byli i grali potem rzeczywiście sprawdzili go strzelając do niego i okazało się ,że jest nieśmiertelny a potem to kika dostał

demko także pod adresem: http://www.ats.pl/~marian

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-08-2002 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marcin-Bestia Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marcin-Bestia Znajdź więcej post'ów przez  Marcin-Bestia Dodaj Marcin-Bestia do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marcin-Bestia prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cheester
=PL= Victory

cheater a lag

1) Nie wiem jak wam ale ja widzilem demko z statsami i malo co bylo widzac ;<
2) Koles mial laga ale watpie zeby chatowal bo przecierz server hunters jest pure (chyba) :>
3) To jest mozliwe przy takim lagu albo to byl blad gry.....

http://rtcw.multiplayer.pl

Old Post 04-08-2002 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cheester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cheester Znajdź więcej post'ów przez  cheester Dodaj cheester do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Angry chill + moje boje ze spryciarzami zza zachodniej granicy

Muszę Cię zmartwić ale to co opisałeś nie jest cheatem . Taką sytuację z "nieśmiertelnością" gostka widziałem już nieraz [ konkretniej to nawet dzisiaj na niemieckim serwie koleś załapał taki fazowy lag , że stał w basement , a ja bezskutecznie próbowałem go napocząć z daleka ... bez skutku Koleś najspokojniej w świecie dobijał jeszcze zwłoki , tymczasem mi znudziło się już strzelanie , więc podbiegłem z nożykiem - nawet nożyk na lag nie pomógł . Jednak przypomniałem sobie o niezawodnej "broni na lag" - granacie Po skutecznym wyrzucie tego groźnego kamienia z prochem operacja zakończyła się pomyślnie - koleś z lagiem i pingiem 999 nareszcie padł

Inna sytuacja : ja sam osobiście załapałem niedawno monster laga ... no i stałem się nieśmiertelnym postrachem basement podczas jednej z gierek ... Biegało dookoła mnie z 3-4 ludków , niby coś próbowali strzelać ale jakoś mnie to nie bolało Dopiero po ok. 30 sekundach moje zdrowie zostało naruszone ...Po tej zabawnej sytuacji śmiałem się na ogólnym czacie , jaki to ze mnie immortal sonofabicz

Jaki z tego morał ? Nigdy nie mów nigdy . Nawet niezbite dowody mogą okazać się zbite i to bardzo zbite

=====
A jeśli już o "nadużyciach" mowa to może ktoś mi wyjaśni 2 sprawy :

1.) niemożność wykopania z serwa gostka : koleś o xywie bodajże 999 był nie_do_wykopania - po votingu pokazywał się komunikat , że ten osobnik nie może być wykickany . Pytanie : CZEMU ? Co to za przywileje

2.) miałem pewną wojenkę z kolesiem [ Niemcem dodajmy ] na jednym z axisowych serwerów . Ogólnie mówiąc nie polubiliśmy się za bardzo [ za długo by opowiadać ] Ale : w końcu poszło na 'urwy' - chcieliśmy się nawzajem wykickać z serwera - jemu się nie udało mnie wywalić , ale jak ja chciałem puścić vote , to koleś zaczął swoją sprytną grę , tzn kiedy zauważył vote ... szybko zmieniał nickname ...Najciekawsze jest to , że nawet przy ewidentnym vote passed , kick nie przechodził , bo serwer pieprzył jakieś farmazony , że playera o takim nicku nie ma na serwerrze [ co ofkors było prawdą , ale nie do końca ] . Pytanie - czy tylko tamten serwer niemiecki był takie poje%^$# , czy ta choroba występuje na all serwerach ? Pytanie pomocnicze : jak ew. temu zapobiec ?
====

Dzięxy za uwagę

Old Post 04-08-2002 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Pozotaje mi tylko przyłączyć sie do Xceeda

I zbluzgać ludzi którzy bezpodstawnie nazywają kogoś cziterem.
Jak przewnieś sobie konsolę po obejrzeniu demka to zobaczysz że Storm zginął od granatu. Potwierdza dokładnie to samo co powiedział Xceed - na laga najlepszy jest granat.

Pierwszy lepszy przykład - zmiana mapy, kolegom nadal sie wgrywa, tobie już się wgrała. Strzelasz do nich nic ich to nie rusza. Rzucasz granat - ruszyło ich.

Po drugie podczas spectowania Storma powinieneś zauważyć migającą wtyczkę sieciową w prawym dolnym rogu co niewątpliwie świadczy że spectowany właśnie gracz ma laga.

Po drugie jeśli już ktoś czituje to chyba nie jest na tyle głupi, że po kilku strzałach w głowę i kilkunastu w korpus dalej sobie spokojnie chodzi.

W kązdym bądź razie ID Software powinno coś z tym zrobić.

Old Post 05-08-2002 00:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

zenada
wystarczylo mi dostrzec kto na demie wszczal ten dym z cheaterem aby sie upewnic ze to STORM jest tu prawdziwym poszkodowanym nie tylko przez lag lecz takrze przez obelgi rzucane pod jego adresem
ech... good game
ps: spalic na stosie! lol

Old Post 05-08-2002 01:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marcin-Bestia
Training (Enforcer)

Angry wiedziałem ze tak będzie

ale przyznam rację większości ,po to, to umieściłem

Old Post 05-08-2002 07:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marcin-Bestia Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marcin-Bestia Znajdź więcej post'ów przez  Marcin-Bestia Dodaj Marcin-Bestia do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marcin-Bestia prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marcin-Bestia
Training (Enforcer)

Talking niech Wielka Ława Przysięgłych

wypowiada się dalej,odwołań nie będzie,wyroków sądu się nie komentuje

pozdrawiam

Old Post 05-08-2002 07:54
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Myśle ze Stormowi nalezą sie przeprosiny za kick. Widać ze gość ma ewidentny lag. Przez całe demo mial connection interupted. W końcu przecież zginął. Gdzie tu cheat ?

Old Post 05-08-2002 08:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marcin-Bestia
Training (Enforcer)

wszystko fajnie

tylko że jakbyś grał wtedy z nim to byś tak nie mówił,może i gość miał laga tylko że podczas demka jak zauważyliście normalnie strzela i zabija innych,poza tym jak podchodzi do trupka żeby go uleczyć to ja władowuje mu wtedy serię w główkę bo akurat miałem respa,a inny ktoś kogo widać ładuje mu z małego pistoletu cały czas w łeb a gość nie ginie i tak było przez kilka gier dopiero później żeśmy się skapowali,że coś nie tak jest,jeśli chodzi o granaty to też goście na czacie mówili że go omijały,dlatego całą sprawę walnąłem na forum,demko jest tylko krótką chwilą z całej gry,wiem że obrona pokrzywdzonych wykorzystała jego wady,chyba powinienem tak jak FBI spreparować trochę dowód i pominąć jego część,ale to nie w moim stylu,jeśli nawet uznać to za laga to jest to poważny błąd gry ,jeżli nie można zabić kogoś przez cały czas,a on spokojnie zabija ciebie i zawsze jest na pierwszej linii,co poważnie osłabia drużynę atakującą,i chcę wierzyć że nie jest to cheat i nie rozprzestrzeni się na naszej małej scence,bo gra wielu osób stanęła by pod znakiem zapytania,jeśli zbyt wiele osób łapało by takiego laga,w każdym bądź razie nie był to normalny laaagg

Old Post 05-08-2002 08:49
Marcin-Bestia
Training (Enforcer)

jeśli chodzi o cheat

to cheat polegał na tym że niekiedy był nieśmiertelny i co ztego że w końcu zginął,ale ile przedtem żył,i pytanie:czy inni gracze nie są pokrzywdzeni przez to że kogoś nie można normalnie zabić,bo się nie da to widać częściowo na demku,chcecie zacząć używać granatów do zabijania się nawzajem,myślę że cheat polegał na

większej niż normalnie energii lub Hp jak kto woli,kwestię czy było to spowodowane lagiem pozostawiam otwartą!!!!

jeśli to lag to ID software powinni z tym coś zrobić

Old Post 05-08-2002 08:57
Marcin-Bestia
Training (Enforcer)

i jeszcze jedno

jak szanowne grono wytłumaczyć może godzinnego laga,przy czym w tym lagu facet sobie normalnie gra ,tylko inni nie mogą go zabić?????????

lagg przez kilka kolejnych rund i normalna gra w tym lagu?

przestańcie być stronniczy i obejżyjcie to demko powtórnie,wiem że pierwsze wrażenie jest,że to lag,ale gość normalnie zabija innych i grał tak przez dłuuugi czas,aż wkurzył całą drużynę,nie tylko mnie

Old Post 05-08-2002 09:52
Ufoq
Doom Hammer

yyy lubisz sam sobie odpowiadać????

A od dawna wiadomo że lag to najlepsza broń. Ile razy zabijał mnie 'czarownik', teleportował sie z miejsca na miejsce, pare strzalow i dalej, i wez go traf, jak nie wiadomo gdzie jest. Magia, panowie, jest wszechobecna (pozdrowienia Mazio )

Old Post 05-08-2002 10:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ufoq Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ufoq Znajdź więcej post'ów przez  Ufoq Dodaj Ufoq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ufoq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DOKTOR
doktorek :P

A jednak czity istnieją proszę oto przykład
http://tgraphic.republika.pl/shot0014.jpg

Jest jedna rzecz dla której warto żyć........ HIP-HOP i nie zmienia sie nic
Peja- rocznik 1976

Old Post 05-08-2002 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

eh szkoda gadac. takich sytuacji widzialem juz setki ze goscio ma laga i jest niesmiertelny. Jakby to sie przydarzylo jakiemus dobremu graczowi tez bylby nazwany cheaterem na boardzie ? a tk BTW na laga lepszy jest pf niz granat

Old Post 05-08-2002 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DOKTOR
doktorek :P

quote:
Napisane oryginalnie przez Allan
eh szkoda gadac. takich sytuacji widzialem juz setki ze goscio ma laga i jest niesmiertelny. Jakby to sie przydarzylo jakiemus dobremu graczowi tez bylby nazwany cheaterem na boardzie ? a tk BTW na laga lepszy jest pf niz granat

NIe zgadzam sie z tobą Allan, ponieważ sam kiedyś miałem laga i gość strzelił we mnie pf-em. Poprostu PF przelacił przezmnie a mi nic sie nie stało. Ja uważam że i tak lepszy jest granat

Jest jedna rzecz dla której warto żyć........ HIP-HOP i nie zmienia sie nic
Peja- rocznik 1976

Old Post 05-08-2002 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

a kto pf'em strzela w goscia ? trzeba walnac obok w ziemie i zginie napewno bo pf zadaje wieksze obrazenia niz granat.

Old Post 05-08-2002 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

Re: i jeszcze jedno

quote:
Napisane oryginalnie przez Marcin-Bestia
jak szanowne grono wytłumaczyć może godzinnego laga,przy czym w tym lagu facet sobie normalnie gra ,tylko inni nie mogą go zabić?????????

bo na demku tak sie tylko wydaje ze mogl normalnie grac a w rzeczywistosci bylo inaczej. A zreszta STORM probowal przez pol minuty chyba uleczyc goscia strzykawka wiec czy to jest normalna gra ? ? ?? Ja mialem ostatnio taki motyw ze gralem sobie w axis na beach i zlapal mnie jakis PL przez ktorego zupelnie grac nie moglem a nawet poruszac sie. Natomiast ludzie jak patrzyli z moich oczu zastanawiali sie czmu sobie stoje i patrze w sciane Tak jak mowilem widok z oczu innego gracza o niczym nie swiadczy.

Old Post 05-08-2002 15:19
Marcin-Bestia
Training (Enforcer)

kurde loodzie

czy jam mam do czynienia(tu nic nie powiem).....jakie connection interrupted???? przecież ten gość normalnie grał ,co wy piepszycie obrazu nie widzicie,chyba ślepi jesteście to do okulisty,ten dowód obejrzałem jeszcze raz dzisiaj dokładnie,gość normalnie gra wejdźcie sobie wielcy grzcze na spekta do gościa z lagiem czy on gra czy miga brak połączenia,bo ja tam nie widziałem braku połączenia i informacji o tym???? panie "blusedriver" pan jesteś ślepy chyba bo ja tam nie ma connection intterupted",kurde nie widzicie że gra normalnie,tylko inni nie mogą go zabić,do kogo ja się zwracam shitt???

loodzie ślepi chyba to moja ostatnia wizyta na tym forum żegnam
a gość to cheater i niech patrzą początkujący jak się cituje,kurde a myślałem że coś normalnie ktoś się wypowie...

a tu tylko ...banda bachorów..która tylko umie zbluzgać,bo citerów szuka głupek jeden ,...i co jeszcze bo city nie istnieją,to po co wam znawcom punkbuster??? pure?? plujecie nawet na ewidentny dowód ,żegnam i o drogę nie pytam

Old Post 05-08-2002 18:48
Marcin-Bestia
Training (Enforcer)

jakich dowodów wam potrzeba

może przyznanie się do winy przez tortury,wcześniej jpegi nie wystarczały,teraz to już nawet demko,ale najmądrzejszy to jest jakiś bluesdriver ty gościu oglądałeś to w ogóle,jakie connectio interrupted???? puknij się w głowę i dzięki wszystkim za bezstronniczość,żegnam

Old Post 05-08-2002 19:03
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Jezu, jaki nerwowy. Tak się składa ze bardzo podobnego laga mialem wczoraj. Ping 999 i ruszałem się całkiem zwawo Oczywiście bylem nie do zabicia, przez chwile niestety
Co mojej ślepoty to chyba oglądaliśmy inne demo.
Myśląc logicznie gdyby gość faktycznie cheatował to zdawałby sobie z tego sprawe i ciął by was po kolei i bez litości. Na demku widać ze zabil tylko jedną osobę i w końcu zginął od granatu.

Old Post 05-08-2002 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Specjalnie dla Ciebie, Bestio zrobiłem screena z tego demka zeby nie było wątpliwości co do mojego wzroku. Wcale nie jestem taki mądry jak Ci sie wydaje. Nie posuwam się do publicznego posądzania innych o czitowanie i tym bardziej do nazywania pierd... cziterem kogokolwiek. Lagi się zdarzają i musisz się z tym pogodzić. Wrzuć na luz, nie warto się tym przejmować.

Old Post 05-08-2002 19:30
Xceed
prodigY

Unhappy tak mi przykro ....tolerancja ma swoje granice ...

Marcinie-Bestio ---> Czy Ty w ogóle czytasz te posty w tym threadzie ? Śmiem wątpić .

Trzeba to powiedzieć jasno , bo chyba nie do każdego to dociera - lag to nie cheat !!!

Jeśli mam być do końca szczery , to powiem jeszcze , że [hunter pl] nigdy nie grzeszyło doinformowaniem ...

Hate me now

[ PS. za obelgę możecie mi dać bana na serku , naskarżyć mamie i popłakać się do poduszki ]

Old Post 05-08-2002 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Barsok
Skilled (Knight)

Marcin, Ty to jestes faktycznie prawdziwa bestia :)))))))))))

Old Post 06-08-2002 08:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Barsok Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Barsok Znajdź więcej post'ów przez  Barsok Dodaj Barsok do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Barsok prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

a nawet jakby ktos zlapal cziteraz to co mu zrobicie zmieni se nicka jak sie zorientuje, ze ktos wie a ze jest bezklanowy to moze to robic w nieskonczonosc... IP mozna by bylo wylapac ale jak ma jak ja dynamiczne :> UWAGA!!! NIE mowie ze storm to cziter bo sma takih sytuacji w chooya maielm, tutaj pisalem jakbyscie nawet zlapali cziter to co byscie mu zrobili

Old Post 06-08-2002 10:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bubi
Skilled (Knight)

Jeeeeezu...

Nie wiem czy bylem w tej grze (nie mam jak obejrzec demo bo w pracy siedze), ale gralem wczoraj ze stormem, na beach. Koles NIE CHEATUJE, mial pare razy slynne 999 pinga i regularnie dobiegal po prostej do forward bunker mimo ze pral do niego caly team axis. I tak, jest to mozliwe zeby biegac czy strzelac w takim stanie. To znany BUG - nie CHEAT. Cheatem byloby sztuczne wywolywanie tego stanu (da sie, widzialem to na jakims niemieckim serwerze), ale akurat nie sadze zeby on to robil. Dajcie spokoj z oskarzeniami jesli nie jestescie pewni... (aka wallhack i widok z oczu delikwenta przy pomocy takiej fajnej opcji jaka daje pb adminom).

Inna rzecz to co zrobic gdy taki koles zamiast zagrac fair i przejsc na specta czy zmienic serwer kontynuuje gre.

Old Post 06-08-2002 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bubi Znajdź więcej post'ów przez  Bubi Dodaj Bubi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bubi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Berti =||=
Humble Assessor

Re: Cheater złapany!!!!!!

quote:
możecie nie wierzyć,głupoty gadać,że cheaterzy nie istnieją,ja mam dość zmowy milczenia i upadku tej sceny,dokładnie dzisiaj złapaliśmy jakąś lamę,która używała cheatów,są świadkowie naoczni i co najważniejsze demko z gry tego kolesia,wali do niego cała drużyna przeciwna a koleś jakby nic,sam wywaliłem trzy razy w niego po dwie serie w kolejnych respach a koleś żył dalej sobie,wiem że na demku koleś ma w respie 999 zresztą sam później tłumaczy że ma laga,ale takiego laga to nikt jeszcze nie miał,żeby ruszać się normalnie i zabijać innych,wiem że plagą na rosyjskich serwerach są cheaterzy wywołujący sztucznego laga,ale ten nasz to już lepsze cheaty ma,zresztą co będę tłumaczył nie gram od dzisiaj i niejednego laga przeżyłem,a tutaj wszyscy co byli i grali potem rzeczywiście sprawdzili go strzelając do niego i okazało się ,że jest nieśmiertelny a potem to kika dostał

Tak sie akurat sklada ze znam Storma, razem pilismy na takim mini zlocie RTCW i razem gralismy na LAN'ie koles jest straszny luzak, a poza tym ma juz swoj wiek i chyba ostatnia rzecza jaka by mu przyszlo do glowy to chitowanie gry zeby nie dac satysfakcji jakims dziecicuhom...

To tak od strony personalnej a nie technicznej, bo widze ze techniczne argumenty do ciebie nie docieraja...

Old Post 06-08-2002 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Berti =||= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Berti =||= Znajdź więcej post'ów przez  Berti =||= Dodaj Berti =||= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Berti =||= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Berti =||=
Humble Assessor

Re: Cheater złapany!!!!!!

quote:

Tak sie akurat sklada ze znam Storma, razem pilismy na takim mini zlocie RTCW i razem gralismy na LAN'ie koles jest straszny luzak, a poza tym ma juz swoj wiek :p i chyba ostatnia rzecza jaka by mu przyszla do glowy to chitowanie gry zeby nie dac satysfakcji jakims sfrustrowanym dziecicuhom...

To tak od strony personalnej a nie technicznej, bo widze ze techniczne argumenty do ciebie nie docieraja...

Old Post 06-08-2002 11:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Berti =||= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Berti =||= Znajdź więcej post'ów przez  Berti =||= Dodaj Berti =||= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Berti =||= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Berti =||=
Humble Assessor

Re: Re: Cheater złapany!!!!!!

Na a teraz ja zczitowalem forum!!! Koniec zmowy milczenia!!

Sorx za podwojny wpis

Old Post 06-08-2002 12:00
Kalem:PL
zzzz.......

Cool Re: Re: Re: Cheater złapany!!!!!!

Morał dla mnie taki ,że modem 33.6 albo niższy rulez ....... :-) ...... chyba wyrzuce ta stałkę i przesiade sie na modem-a :-) wtedy też bede mial 999 ..i bede immortal....... :-)

Old Post 07-08-2002 15:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalem:PL Znajdź więcej post'ów przez  Kalem:PL Dodaj Kalem:PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalem:PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

eh no stary rzeczywiscie 33 to za malo 56kbs to zupelne minimum ( ja mam taki ) ale najlepiej miec 128 lub wiecej

Old Post 07-08-2002 20:37
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:04.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions