Re: Cheater złapany!!!!!!
quote: Napisane oryginalnie przez Marcin-Bestia
możecie nie wierzyć,głupoty gadać,że cheaterzy nie istnieją,ja mam dość zmowy milczenia i upadku tej sceny,dokładnie dzisiaj złapaliśmy jakąś lamę,która używała cheatów,są świadkowie naoczni i co najważniejsze demko z gry tego kolesia,wali do niego cała drużyna przeciwna a koleś jakby nic,sam wywaliłem trzy razy w niego po dwie serie w kolejnych respach a koleś żył dalej sobie,wiem że na demku koleś ma w respie 999 zresztą sam później tłumaczy że ma laga,ale takiego laga to nikt jeszcze nie miał,żeby ruszać się normalnie i zabijać innych,wiem że plagą na rosyjskich serwerach są cheaterzy wywołujący sztucznego laga,ale ten nasz to już lepsze cheaty ma,zresztą co będę tłumaczył nie gram od dzisiaj i niejednego laga przeżyłem,a tutaj wszyscy co byli i grali potem rzeczywiście sprawdzili go strzelając do niego i okazało się ,że jest nieśmiertelny a potem to kika dostał
demko także pod adresem: http://www.ats.pl/~marian
Tak sie akurat sklada ze znam Storma, razem pilismy na takim mini zlocie RTCW i razem gralismy na LAN'ie koles jest straszny luzak, a poza tym ma juz swoj wiek :p i chyba ostatnia rzecza jaka by mu przyszla do glowy to chitowanie gry zeby nie dac satysfakcji jakims sfrustrowanym dziecicuhom...
To tak od strony personalnej a nie technicznej, bo widze ze techniczne argumenty do ciebie nie docieraja...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|