quote: Napisane oryginalnie przez juzef
vok jest swietne sniper chyba jest zwalone musze sprawdzic jeszcze 1 bo to albo frag ma takie textury ze hej widze ze nikt nie gra na mapach robionych wszyscy na generowanych i standardowych
z tego co widze nikt nie gra na polskich serwerach chyba ze na wic pokaze sie ktos ale z poza kawiarenki to rzadkosc tak tak cudze chwalicie swego nie znacie
pozdrawiam
Rety !!! A myślałem, że chociaz interpunkcje opanowałeś 
Dobra, w kwesti map:
vok mi się przejadł i to szybko
sniper_city,[b] jest bardzo sympatico, ale przy 6-8 graczach. Jak jest mniej to trzeba się szukać, jak więcej to jużprzestaje być "snajper" city.
Dalej ....
[b]Shark (to na wodzie z platformą dla wygranych) - miła mapka, ale strasznie szybka. O ile się nie wejdzie na sam szczyt to dość szybko urywa głowę ...
western town - byłoby fajniejsze gdyby nie niedoróbki (tunel bez wyjść, itp), poza tym przydałaby się tam mgła bo przy kilku zawodnikach to fps spaaaaaddddaaaaaa (ostatnio nawet
do 7 )
Dalej....
Ta mapka w podziemnym garażu - jak dla mnie ok, sporo cienia, sporo miejsca na zasadzki i nagły kontratak ... jednym słowem ok.
Mapka z domkiem jednorodzinnym (z dźwiękami kibelka, modemu itp) - sympatyczna na 4 graczy (max)
dust - jak zwykle roxuje Lubię tą mapke.
Więcej w tej chwili nie pamiętam .... na tych grałem ostatnio.
Jak sobie przypomne albo znajde coś miodnego to dopisze 
Pozdroofki dla Huberta