Jeśli mogę cos zaproponować ...
Ultimate Radio jest Ok, ale ludzie go nadużywają. Chodzi o to że zbyt często zamiast sensownych komend, czy ostrzeżeń krzyczą good work! czy hahahaha, he wet hes pants, czy cokolwiek równie bzdurnego. Powstaje w ten sposób idiotyczny szum informacyjny ... nie ma nic bardziej wrednego jak ktoś wrzeszczący ci nad głową "shut up man" w momencie kiedy prubujesz na słuch dojść z której strony nadchodzi wróg
Dlatego proponuję zbindowanie komend z klawiatury, bez głosu. Oczywiście użycie komend typu Advance, czy Stop jest jak najbardziej ok, ale inne, szczególnie te odnoszące się do pojedyńczych zawodników można robić bez głosu.
Tu mam pytanie i problem którego chwilowo (brak czasu - goście w dom, bóg w dom ) nie mam możliwości sprawdzić.
W grze jest polecenie say_target czy jakoś podobnie - przycisk dotego można ustawić w opcjach. Chodzi o to czy coś co się pisze w ten sposób jest słyszalne tylko dla jednej osoby w którą celujemy, czy dla wroga, czy dla wszystkich? Jeśli ktoś sprawdzi, będę wdzięczny za wynik takiego testu 
Jeśli działałoby to w taki sposób jak myślę że działa (tekst widoczny tylko dla tego w kogo celujemy) to mogłoby rozwiązać wiele problemów - wystarczy zbindować klawisze w inny sposób i już zamiast pisać do całego teamu możemy komenderować poszczególnymi (widocznymi) zawodnikami ...