Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Najlepsze słuhafki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

Najlepsze słuhafki

no temat moowi sam za siebie,a morze ktoś woli głośniki

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-06-2001 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ripeer Znajdź więcej post'ów przez  Ripeer Dodaj Ripeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ripeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eX9-MaNiaK
Skilled (Knight)

jeeeezzzzzzuuuuuuuu a mze topic najlepsze krzeslo ? - ludzie dajcie spokuj kazdy gra na czymm lubi dla jednego sluchawki za 10 zl moga byc lepsze od tych za 1000 ....

Old Post 08-06-2001 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eX9-MaNiaK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eX9-MaNiaK Znajdź więcej post'ów przez  eX9-MaNiaK Dodaj eX9-MaNiaK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eX9-MaNiaK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

ja gram na tych od walkmana od czasu gdy mi "cos" przegryzlo kable do moich starych, porzadnych sluchawek...

Old Post 08-06-2001 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QuaD
Your personal killer.

Byle by graly ale ogoolnie no comment. EOT

Old Post 08-06-2001 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QuaD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QuaD Znajdź więcej post'ów przez  QuaD Dodaj QuaD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QuaD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Slochawki obojetne ale za to krzeslo musze miec o wysokosci 75 cm , oparcie pod katem 85 do pionu inaczej sie nie da grac

Old Post 08-06-2001 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

czepiacie sie
lol
buuuuuuuuuaaaaaaaaa
aaaaaaahahahahahah
ahahahaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 08-06-2001 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

ja grma na Tonsil Sd-501 chyba kolo 100 zl

Old Post 08-06-2001 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja na senhaiserach hd500 za 250zl

Old Post 09-06-2001 00:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

a ja na takich co zasłaniają całe uszy jak w gralniach albo kafejkach,to chyba najlepsze

Old Post 09-06-2001 08:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ripeer Znajdź więcej post'ów przez  Ripeer Dodaj Ripeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ripeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ja na senhaiserach hd500 za 250zl

Chcial moj tata kiedys takie kupic ale juz niebylo i wziol jakie byly najlepsze
BTW: moje sluchawki maja ok 15 latek a jeszcze nieuzwalem lepszych

Old Post 09-06-2001 09:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

moje tesz są dosyć stare

Old Post 09-06-2001 11:07
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja swoje kupilem niedawno
jak zaczalem grac w q3
czyli jakis rok temu
to sa jakies philips albo sony
eee... nie pamietam
to nie ma dla mnie znaczenia
wazne ze dzialaja

Old Post 09-06-2001 13:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

Ile ty juz grasz w q3 ??? ROK ????
Ja zaczelem naprawde grac w q3 w lutym pod koniec stycznia

Old Post 09-06-2001 14:41
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja tez dopieor przy q3 kupilem

Old Post 09-06-2001 16:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ja tez dopieor przy q3 kupilem

A ja gram od samego poczatku....

Co do sluchawek - to musza miec zlocenia, areodynamiczne ksztalty - i koniecznie mila w dotyku gabke Czyli zwykle za 30 dychy wystacza...

Old Post 09-06-2001 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

A ja gram od samego poczatku....

Co do sluchawek - to musza miec zlocenia, areodynamiczne ksztalty - i koniecznie mila w dotyku gabke Czyli zwykle za 30 dychy wystacza...

jak dla kogo.....

Old Post 09-06-2001 19:08
Ripeer
spawn(destroyer)

no te od łokmena są napszykład do dupy

Old Post 09-06-2001 19:36
nea*1337
Ciota komputerowa

Talking

Ja tam włączam słuchawki na max i tylko po krótkim DM uszy mi **********ją , ale jak starszych nie ma to głośniki na max i już. Fajno ma mój kumpel, ma w pokoju 2 głośniki wielkości sciany i jak włączy na całą parę kłeja to po prostu ODLOT

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 09-06-2001 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez MerLin]b[DeN

jak dla kogo.....

Ja kupielem w media markecie - caliem dobre i dosc duze (nie slychac co na zewnatrz pieprza ludzie)

Old Post 09-06-2001 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez eX9-MaNiaK
jeeeezzzzzzuuuuuuuu a mze topic najlepsze krzeslo ? - ludzie dajcie spokuj kazdy gra na czymm lubi dla jednego sluchawki za 10 zl moga byc lepsze od tych za 1000 ....

dokladnie tak samo mysle...
ale juz wole lepsza myche od lepszych sluchawek (wystarcza mi dobre)
ale i tak mam nawet bdb

Old Post 09-06-2001 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Rip: kup sobie Technic'sy za 300 zł.

Old Post 10-06-2001 10:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

asz tyle nie gram żeby se słuchafy za 300 zetoow kupowac

Old Post 10-06-2001 11:49
Mil0sh
Master (Spawn)

JUz przestancie, dobre sluchawki nie zrobia z was fettera. MOe teraz przeduskutujemu w jakich gaciach najlepiej grac> w slipach czy bokserkach?

Old Post 10-06-2001 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh
JUz przestancie, dobre sluchawki nie zrobia z was fettera. MOe teraz przeduskutujemu w jakich gaciach najlepiej grac> w slipach czy bokserkach?
]

Nie, ale można się wczuć w grę i stacić kontakt z rzeczywistością...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 10-06-2001 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

moze i nie ale napewno sa elementem skladowym sukcesu

Old Post 10-06-2001 17:05
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

hehe wiec jednak kupie se sluchawki za 1000zl i myszke za 400zl

Old Post 10-06-2001 17:46
Infinite
nieszczesliwie zakochany

jak chcesz

Old Post 10-06-2001 18:08
killertowa
Elite (Fiend)

ja nie korzystam ze słuchawek. wole wieze

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 10-06-2001 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

moj kumpel kupil ostatnio fps'y 20000

Old Post 10-06-2001 18:36
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

fps'y???

Old Post 10-06-2001 18:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:22.    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions