Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > zdjęcia z wakacjii
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
veneoth
Guest

Talking zdjęcia z wakacjii

hej
dawno mnie nie bylo, ale powracam (tylko na jeden raz) i to w jakim stylu
wiem ze jest juz temat o zdjeciach ale jak bym tam wwalil to nikt by nie zauwazyl
no dobra a teraz garsc zdjec z wakacjii 2002 w Przewięzi koło Augustwa
wystepuja:
- JA (venetoh)
- Roberf
- Jagged

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-08-2002 13:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

at saturday night 1

od lewej wystepuja:
-jagged
-veneoth
-Roberf

Old Post 25-08-2002 13:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

at saturday night 2

jak wyzej

Old Post 25-08-2002 13:26
veneoth
Guest

,

i pomyslec ze to CL bia (ten z kieliszkami w oczach)

Old Post 25-08-2002 13:27
veneoth
Guest

.

OSTRO CIOSAM

Old Post 25-08-2002 13:28
veneoth
Guest

JAGGED jako unizony sluga

Old Post 25-08-2002 13:29
veneoth
Guest

najpierw my zrobilismy zdjecie jaggedowi

Old Post 25-08-2002 13:30
veneoth
Guest

a to jego rewanz ...

Old Post 25-08-2002 13:31
veneoth
Guest

|=bia=|Fred
tajna bron bia ;-)

Old Post 25-08-2002 13:34
GuriaS
Breathe

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
a to jego rewanz ...

hehe
najlepsza fotka

Old Post 25-08-2002 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ehehehe

fajne fajne te wasze fotki

GrEaTEyE

Old Post 25-08-2002 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Już ją dawałem ale dam jeszcze raz

Old Post 25-08-2002 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FRAGILIS
Training (Enforcer)

quote:no no

Zajebiste zdjecia szkoda ze nie moglem z wami dzielic tych wspanialych wrazen a szczegolnie z ta panienka roberfa (bez obrazy roberf)

Old Post 25-08-2002 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FRAGILIS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FRAGILIS Znajdź więcej post'ów przez  FRAGILIS Dodaj FRAGILIS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FRAGILIS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: quote:no no

quote:
Napisane oryginalnie przez FRAGILIS
Zajebiste zdjecia szkoda ze nie moglem z wami dzielic tych wspanialych wrazen a szczegolnie z ta panienka roberfa (bez obrazy roberf)

Buahaha i pomyslec ze chcialem z wami jechac hehe haha pfffffff spoko!! zdjecia ofkorz hehe

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 25-08-2002 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

Re: quote:no no

quote:
Napisane oryginalnie przez FRAGILIS
<br>Rafalku na rzadnym ze zdjec nie ma mojej dziewczyny wiec co ty oceniasz a tak to rzalu ze lama i nie pojechales

Old Post 25-08-2002 22:12
roberf
Skilled (Knight)

Talking ups

To mialem ja napisac ale zapomnialem ze ven sie logowal ostatnio

Old Post 25-08-2002 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Poker
Combat (Death Knight)

Post moj koment

behehehe

Old Post 26-08-2002 08:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poker Znajdź więcej post'ów przez  Poker Dodaj Poker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FRAGILIS
Training (Enforcer)

Talking <br>Rafalku na rzadnym ze zdjec nie ma mojej dziewczyny wiec co ty oceniasz a tak to

no co ja zrobie ze nie pojechalem mamusia mnie nie puscila (wystarczy ze powiedzialem ze jade z veneothem i roberfem i co uslyszalem???) "zakaz wychodzenia z domu na 2 tyg " oczywiescie zartuje choc nie dokonca P no ale mam nadzieje ze hmm moze we wrzesniu??

Old Post 27-08-2002 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FRAGILIS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FRAGILIS Znajdź więcej post'ów przez  FRAGILIS Dodaj FRAGILIS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FRAGILIS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

:P

a te kobitke znacie, bo ja to juz sławny jestem i mnie wszyscy rozpoznają

Old Post 03-09-2002 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

ja niedlugo dodam moje zdjecia... Marcel z kim ty sie zadajesz zbalamuci cie taka a potem zostawi..

Old Post 04-09-2002 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: :P

quote:
Napisane oryginalnie przez MaRcel
a te kobitke znacie, bo ja to juz sławny jestem i mnie wszyscy rozpoznają

no comment, ta kobitka jesy extra

GrEaTEyE

Old Post 04-09-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

najleprze pierwsze zdjecie

Old Post 04-09-2002 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Re: :P

quote:
Napisane oryginalnie przez MaRcel
a te kobitke znacie, bo ja to juz sławny jestem i mnie wszyscy rozpoznają:P

MaRcel: przywoluje kolege do porzadku!

Old Post 07-09-2002 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:54.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions