Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > film
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

Cool film

ostatnio duzo graczy robi filmy - cieszy mnie to. i przyznam , ze sa coraz ciekawsze. ciekawi mnie w jak strone pojdzie robienie filmow: czy beda to zwykle pokazowki czy moze jakis konkretny scenariusz .
no wlasnie - pomysl to nie wszystko , wazna jest strona techniczna - wykonanie filmu.
zwracam sie z goraca prosba do UrTowiczow ktorzy robili filmy (Silver, X-laska i oczywiscie wielu innych szanowanych UrTowiczow) Czy moglibyscie podac sposob jak wykonac taki film (jakie programy stosujecie, wskazowki, itd.). Maly instruktaz dla tych co by chcieli a nie wiedza od czego zaczac!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-09-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

http://host.fpp.pl/ut/?show=column&id=24

Old Post 12-09-2002 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmm

niewiem czy to jest miejsce na takie cos
Ale przejdźmy do setna: W filmie silvera niepodoba mi sie moment kńcowy jak pisze "bobek jeszcze raz nazwiesz mnie cheaterem to....." brzydko dalej

GrEaTEyE

Old Post 12-09-2002 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
W filmie silvera niepodoba mi sie moment kńcowy jak pisze "bobek jeszcze raz nazwiesz mnie cheaterem to....." brzydko dalej

ja z tego powodu nie chciałem mu nawet dac njusa o tym filmie, ale ..... :/
wyjaśnił, ze to dla jaj, i że Bobek się nie obrazi, etc.
no cóż - niektórzy maja nieco odmienne poczucie humoru :/

Old Post 12-09-2002 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

albo wcale go nie maja :/

Old Post 13-09-2002 07:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
albo wcale go nie maja :/

hehe bobi sie nieobrazil tylko powiedzial ze on se filma zrobi o mnie

Old Post 15-09-2002 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Re: film

quote:
Napisane oryginalnie przez voytas
ostatnio duzo graczy robi filmy - cieszy mnie to. i przyznam , ze sa coraz ciekawsze. ciekawi mnie w jak strone pojdzie robienie filmow: czy beda to zwykle pokazowki czy moze jakis konkretny scenariusz .
no wlasnie - pomysl to nie wszystko , wazna jest strona techniczna - wykonanie filmu.
zwracam sie z goraca prosba do UrTowiczow ktorzy robili filmy (Silver, X-laska i oczywiscie wielu innych szanowanych UrTowiczow) Czy moglibyscie podac sposob jak wykonac taki film (jakie programy stosujecie, wskazowki, itd.). Maly instruktaz dla tych co by chcieli a nie wiedza od czego zaczac!

he sznoawy bardzo przyjemnie sie poczulem thx voytas za komplemetn
a co do filmu
- swish -felsh latwieszy
-adobe lub media studio
-acustica albo inne gfno
-bmpavi

Old Post 15-09-2002 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

Re: Re: film

quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil
he sznoawy bardzo przyjemnie sie poczulem thx voytas za komplemetn
a co do filmu
- swish -felsh latwieszy
-adobe lub media studio
-acustica albo inne gfno
-bmpavi

no problemo Silver inni tez sa niezli.
ja za to zrobilem audio mix (3'47). Wyslalem do redakcji i czekam na umieszczenie posta aby wszyscy sobie posluchali.

jak by ktos chcial posluchac (nie wiem ile bedzie trwalo umieszczanie przez redakcje i czy w ogole) to moge podeslac; info na [email protected]

Silver - czekam na nastepne filmy.

Old Post 15-09-2002 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Re: Re: Re: film

quote:

ja za to zrobilem audio mix (3'47). Wyslalem do redakcji i czekam na umieszczenie posta aby wszyscy sobie posluchali.

jak by ktos chcial posluchac (nie wiem ile bedzie trwalo umieszczanie przez redakcje i czy w ogole) to moge podeslac; info na [email protected]

ok thx obiceuje ze beda ale narazie musza na lacze czekac (sdi)wiece lagi na filmie niebede ladnei wygloadaly ale mam jakas czesc materialu aha ijescze cfg by gee i matrixa potrafiew robic wiec to bedzie cos wielkiego potrzeba tylk oczasu

Old Post 15-09-2002 20:06
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

czekam czekam teraz na cos porządnego od silvera i prosze baz takich zakończeń na koneic filmu

GrEaTEyE

Old Post 15-09-2002 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
czekam czekam teraz na cos porządnego od silvera i prosze baz takich zakończeń na koneic filmu
ok n/p gr8 jednak lepiej byc milym :i dobrym

Old Post 15-09-2002 20:41
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

aaaa

silver to jednak moze dasz jakiś trailer promujący twojego matrixa?

GrEaTEyE

Old Post 15-09-2002 20:54
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: film

quote:

eee.... nie poczuwam sie do bycia redakcją ale... nic nie dostałem?
być moze gadałes do niewłasciwych osób

Old Post 16-09-2002 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: Re: film

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

eee.... nie poczuwam sie do bycia redakcją ale... nic nie dostałem?
być moze gadałes do niewłasciwych osób

wyslalem na adres [email protected]

moge jeszcze raz podeslac.
audio mix 'wazy' ok. 3,6MB.

zamieszczam kawalek utworu (20s.)
http://www.dzialkowiec.com.pl/urt(demo20sekund).wav
nie wiem jak dlugo bedzie na serwie (spieszyc sie )

Edytowane przez voytas dnia 16-09-2002 o godz. 18:58

Old Post 16-09-2002 10:30
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: film

quote:

wyslalem na adres [email protected]

moge jeszcze raz podeslac.
audio mix 'wazy' ok. 3,6MB.

zamieszczam kawalek utworu (20s.)
http://www.dzialkowiec.com.pl/urt(demo20sekund).wav
nie wiem jak dlugo bedzie na serwie (spieszyc sie )

no i wszystko sie wyjaśniło - "zadawałeś niewłaściwe pytania"
(kto zgadnie skąd to cytat?)
na szczęście już po problemie

Old Post 19-09-2002 21:09
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:57.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions