Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > zmiany w mapkach
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Teuton
Pełzająca Bundeswera

Arrow zmiany w mapkach

Jak dodać do mapki paczki czy broń ?
Oto jest (moje) pytanie !

Teuton GG#4805299
Niema prawdziwego szczęścia bez prawdziwych potrzeb
<<< VOLTER >>>

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-09-2002 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Teuton Znajdź więcej post'ów przez  Teuton Dodaj Teuton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Teuton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

O ile dobrze rozumiem pytanie i dobrze pamiętam :
Broń dodajesz tak: klikasz prawym klikaczem tam gdzie chcesz żeby była dana broń (plecak, amunicja, apteczka). Z listy która się pojawi wybierasz "pickup", a potem wybierasz co to ma być ... i chyba tyle.
Paczki? Masz na myśli takie skrzynki, czy to co opisałem wyżej?

Old Post 17-09-2002 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

hmm ciekawe pytanie tylko nie sprecyzowales albo ja nie rozumiem do mapek ktore robisz czy do mapek ktore juz istnieja jedno jest banalne a drugie podobno niezwykle trudne prawie niewykonalne dla typowych maniakow przynajmiej takie slyszalem opinie
pozdrawiam

Old Post 18-09-2002 01:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Teuton
Pełzająca Bundeswera

prawie niewykonalne

Witaj !
I właśnie o to trudne mi chodzi. A nawet nie mam pojęcia czym i jak przekonwertować mapkę wypakowaną z pk3 (.bsp) do formatu .map .
PZDR

Teuton GG#4805299
<<< VOLTER >>>

Old Post 18-09-2002 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Teuton Znajdź więcej post'ów przez  Teuton Dodaj Teuton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Teuton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Ooooooo. Nie podejrzewałem, że możesz być tak zawzięty, myslałem że sam coś produkujesz ....
Są programiki przerabiające mapki spowrotem do wersji która można obrabiać, ale widziałem je tylko do Q3. Poza tym wszyskie komentarze mówiły, że łatwiej i szybciej jest taką mapkę zrobić od początku samemu według wzoru niż bawić się w poprawianie bugów które tworzy ten programik. Jak sobie przypomnę gdzie je widziałem to tu wrzuce.

Old Post 18-09-2002 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Teuton
Pełzająca Bundeswera

Jak sobie przypomnę gdzie je widziałem to tu wrzuce.

Wielkie Dzięki !
Spodobała mi się jedna mapka ale ....... i dla tego chcę się z tym pomęczyć .

Teuton GG#4805299
<<< VOLTER >>>

Old Post 18-09-2002 11:16
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:08.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions