Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Zjazd W Wawie ??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Lightbulb Zjazd W Wawie ??

Dziendoberek . Ostatnio czytajac posty , komensty itd. zwiazane ze zjazdem w Krakowie , pomyslalem sobie ze moze by cos takiego zorganizowac w naszej kochanej Wawce .Mam do was pare pytan :
1. jak sie na to zapatrujecie ??
2. Czy jeden zjazd za drugim to dobrze ??
3.Czy macie jakies sugestje ??

Do ludzi z wawy : jaka kaffe bylaby najlpesza ( mysle o cyberlandzie na ursynowie )

I teraz najwazniejsze pytanie

ILE OSOB BY NA COS TAKIEGO POSZLO ?? ( czyt,. przyjechalo )

prosze o posty ...

aha , bylbym zapomnial , taki zjazd bym staral sie zorganizowac pod koniec wakacji ( ale tych wakacji dla studentow , wiecie 3 miesiace ) czyli pod koniec wrzesnia , tak okolo 25 ( oczywiscie wybierzemy łikend (

prosze nmei biadolic , tylko konkretnie odpowiadac na pytanka . DZIEKOWA CIECIE

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-09-2002 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

Re: Zjazd W Wawie ??

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL

Sadze ze FrD powie Affirmitive!!

Old Post 19-09-2002 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL

Thumbs down ehhhh

popaj , nie [pomysl ze ja jakis gbur , czy cos w tym rodzaju , ale prosilem naprawde o rzeczowe odpowiedzi

Old Post 19-09-2002 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

quote:
Dziendoberek . Ostatnio czytajac posty , komensty itd. zwiazane ze zjazdem w Krakowie , pomyslalem sobie ze moze by cos takiego zorganizowac w naszej kochanej Wawce .Mam do was pare pytan :
1. jak sie na to zapatrujecie ??
3.Czy macie jakies sugestje ??

Do ludzi z wawy : jaka kaffe bylaby najlpesza ( mysle o cyberlandzie na ursynowie )

I teraz najwazniejsze pytanie

ILE OSOB BY NA COS TAKIEGO POSZLO ?? ( czyt,. przyjechalo )

prosze o posty ...

aha , bylbym zapomnial , taki zjazd bym staral sie zorganizowac pod koniec wakacji ( ale tych wakacji dla studentow , wiecie 3 miesiace ) czyli pod koniec wrzesnia , tak okolo 25 ( oczywiscie wybierzemy łikend (

prosze nmei biadolic , tylko konkretnie odpowiadac na pytanka . DZIEKOWA CIECIE

Ja bede raczej na 100% ale jak to bedzie nocka i w weekend.
Mam nadzieje ze jak beda chetne osoby to dojdzie to do skutku
p.s. papaj!!!http://www.stuff.is/homo/hey.php?name=Papaj

Old Post 19-09-2002 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

Unhappy Re: ehhhh

quote:
popaj , nie [pomysl ze ja jakis gbur , czy cos w tym rodzaju , ale prosilem naprawde o rzeczowe odpowiedzi

nie mysle ze ty jakis gbur... ja żartowale tylko.....

a co do zjazdu to mi za daleko ale moze by sie warszawiacy wypowiedzieli... co??

sry Mystikal jak cie urazilem...

Old Post 19-09-2002 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

Re: Re: Zjazd W Wawie ??

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X

Ja bede raczej na 100% ale jak to bedzie nocka i w weekend.
Mam nadzieje ze jak beda chetne osoby to dojdzie to do skutku
p.s. papaj!!!http://www.stuff.is/homo/hey.php?name=Papaj

jak to moowia kto mieczem wojuje od miecza ginie...
http://cz4x.wasarrested.com/Warsaw/sheep

Old Post 19-09-2002 16:29
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:

ja bym bardziej sugerował Cyberland koło Wałbrzyskiej - łatwiejszy dojazd z zaścianków wawy, bo metrem.

o ile mi wiadomo, to jakies 10 osób się bez problemu zbierze - powinni tylko potwierdzić.
co do mnie - TAAAK, o ile nie będę miał wtedy urlopu, lub pracy (dyżur)
:/

Old Post 19-09-2002 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Będę.

Old Post 19-09-2002 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

jak jedzie ktos ze slaska to spoko zabiore sie chociaz troche sie boje Borga

Old Post 19-09-2002 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

A moze zlot zrobim pojutrze? (21 wrzesnia)

FrD: Boj sie!

Old Post 19-09-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG

to nie będę (praca)

Old Post 19-09-2002 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG

FrD: Boj sie!

zgadzam sie z przedmowca. w ten weekend . a internet cafe - na Śniadeckich jest jakas - calkiem fajowa nawet - cen nie pamietam.

Old Post 19-09-2002 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

:D

no ja bede i cyberland mi pasi bo mieszkam na ursynowie wiec jestem za!!!!!! i byle duzo ludu zjechalo moze niech papi da newsa na ut.pl i linka do boarda wiecej osob sie dowie

Old Post 19-09-2002 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: :D

quote:
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd
moze niech papi da newsa na ut.pl i linka do boarda wiecej osob sie dowie

za mało czasu - przecież już piątek :/

Old Post 20-09-2002 00:32
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Czekamy na Mi$ka az sie wypowie, ale przyszly weekend (28.o9) wydaje sie byc sensowny ;]

Mam nadzieje, ze uda mi sie Was spotkac ;)

Old Post 20-09-2002 10:09
Merlin
r3esurrected

jak zjazd nie bedzie w terminie 26-29 to bede slub bratka

jestem jak najbardziej za zeby sie z wami przeplynac AV'lowska lodka BOLSA

Old Post 20-09-2002 10:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Talking A jakby mogło mnie zabraknąć

No ja sie zgadzam na zjazd w 100% zarówno w ten weekned jak i w nastepny . Mam pare sugestii na temat zjazdu:
- Zróbmy torszke jak w Białym że narpierw do jakiegos pubu albo parasole się zintegrować a dopiero potem do kafejki

- Co do kafejki to... w sumie jest mi obojętne i tak cała wawa to mój rewir :>

- Cyberland był spoko (hyhy lodoowka była w caffe :> ) no i przedewszystkim zapraszam jak najwiecej loodu tylko obyśmy tak dużą kafeje znaleźli bo z wielkim pubem nie ma problema :>.

Old Post 20-09-2002 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

...

1. Ja będe
2. Chodzi o nastepny weeknd
3. Z checia bym sie napil winka z FrDkiem wieć, ludzie ze śląska jedzcie na zjazd bedzie zajebiście

Jooollll man

Old Post 20-09-2002 11:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

Re: ...

quote:
Napisane oryginalnie przez MaRcel
1. Ja będe
2. Chodzi o nastepny weeknd
3. Z checia bym sie napil winka z FrDkiem wieć, ludzie ze śląska jedzcie na zjazd bedzie zajebiście

Jooollll man

tylko nie weekend moze z niedzieli na pon bo ja mam slub blagam was :> )

Old Post 20-09-2002 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

Re: Re: ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin

tylko nie weekend moze z niedzieli na pon bo ja mam slub blagam was :> )

Spoko tylko 3/4 osob pewnie nie zgodzi sie na taka pore w tym ja tez...

Old Post 20-09-2002 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL

blebleblelblewble

wiec tak , napewno nie ten łikend ( czyli jutro i pojutrze ) . trzeba to zorganizowac .
Pozatym ,, malo osob powiedzialo aformietiev , wiec jak narazie to zjazd odpad

Czekam dalej na posty .

PS.pusccie na gg do kumpli wiadmosoc , niech odwiedza boarda , albo niech papuzka da wiadmosc na na ut.pl ..PROSZE !!

Old Post 20-09-2002 15:50
CoVBoY
Skilled (Knight)

Wink Ehhh mlodziezy:P

Wszystko robicie na wariata podajcie konkretna date i miejsce i program co bedzie robione to damy newsa na ut.pl a teraz co napisze nich kazdy sobie wejdzie na board i poda termin kiedy mu pasuje hehe dajcie to wszystko na gg moje lub papugi thx

Old Post 20-09-2002 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CoVBoY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CoVBoY Znajdź więcej post'ów przez  CoVBoY Dodaj CoVBoY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CoVBoY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL

oto konkrety ...
1.Miejsce : CAFFE POD BARANEM
2.dzien : 31 grudnia ( noc ) 2002
3.osob : kilka tysiecy
4.zabawy : Counter Strike , wolfeinstein 3d , kopana piłka , cymbergaj , bierki elektryczne pod woda , nocne kregle .
5. co zapewniamy : gole laski , darmowy alkochol , darmowe laski of koz

za jedyne 5 zeta od łba ...

Covbi , jakby ktos wiedzial cos , jakies konktrety to bym powiedzial ,,,,, ja sma nie wiem , proponuje , cyberland na ursynowie , przynajmniej ze dwadziescia osob mosi sie zebrac , zrobic to w dni 26-27-28 ( do obgadania ) tyle moge powiezdiec
( bo co wiecej ??

Old Post 20-09-2002 21:33
FrD
Warrior (Scrag)

hmm

nie maaaaaaaaaaaa tanich win arrrgh

Old Post 20-09-2002 23:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

o to to juz sie nie martw :>>>>>>>

Old Post 20-09-2002 23:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

lepiej martwic sie na zapas

Old Post 21-09-2002 09:15
*Av*MystikaL

fatal

po pierwsze , widze ze zainteresowanie jest male , wiec nie bede was namawial

Ale jesli sie obudzicie , i zbeirze sie jakas gromadka zapalencow chcacych przyjechac , to zglaszajcie sie do FATALA !!
ja wyjezdam na 5 dni na mazury nachalc sie , musze sie odstresowac od tych stanow ....
narazie

Old Post 21-09-2002 11:22
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

ten to ma fajnie caly czas wakacje

Old Post 21-09-2002 13:05
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

hehe

ja w w-wa jestem non stop tzn mialem plan zeby w nastepnym tyg pojechac do czenmy do gala kapo i syna na 3 na melanz no ale jak bedzie zjazd to pojade za 2 tyg wiec ja jestem zdecydowanie za i pomysl fatala hehe pijaku jeden tylko jedno ci w glowie tez jest dobry zeby najpierw do pubu albo hmmm Geant po zakupy a potem do kafei

Old Post 22-09-2002 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd
pomysl fatala hehe pijaku jeden tylko jedno ci w glowie tez jest dobry zeby najpierw do pubu albo hmmm Geant po zakupy a potem do kafei

niom, ja też bym sugerował taki przebieg spotkania....
idzie zima zresztą więc trza by się rozgrzać przed walką w ciepłej, zacisznej kafejce

Old Post 22-09-2002 11:56
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:44.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions