Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > 4Beginners > Medic!!! i co?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Gogo
Training (Enforcer)

Angry Medic!!! i co?

własnie nie wiem jak dać komuś trochę "życia" oraz wziąć od kogoś, niby proste ale ..

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-10-2002 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gogo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gogo Znajdź więcej post'ów przez  Gogo Dodaj Gogo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gogo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

Re: Medic!!! i co?

quote:
Napisane oryginalnie przez Gogo
własnie nie wiem jak dać komuś trochę "życia" oraz wziąć od kogoś, niby proste ale ..

bandage - poszukaj w controls....
a jak chcesz lepiej leczyc to wez sobie medic przy wyborze broni...

Old Post 23-10-2002 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

nono

Apteczka dobra sprawa ! Aha jesli bedziesz uzywal apteczki ustaw sobie od razu wyrzucanie ekwipunku : Drop item ,i zmiane ekwipunku: next item (chyba). I wtedy jak jestes ranny to mozesz dac kokmus innemu apteczke zeby cie uleczyl proste i skuteczne ja np gram tylko z apteczka jest rox

Old Post 24-10-2002 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gogo
Training (Enforcer)

Re: nono

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Apteczka dobra sprawa ! Aha jesli bedziesz uzywal apteczki ustaw sobie od razu wyrzucanie ekwipunku : Drop item ,i zmiane ekwipunku: next item (chyba). I wtedy jak jestes ranny to mozesz dac kokmus innemu apteczke zeby cie uleczyl proste i skuteczne ja np gram tylko z apteczka jest rox

ok. czyli jest tak jak mam się sam leczyć klikam 'bandage', jak od medyka lub innego gościa to też klikam 'bandage' (?) a jak chcę leczyć i mam apteczke to wystarczy że ktoś podejdzie do mnie i kliknie u siebie 'bandage' czy ja tez muszę kliknąć coś lub wyrzycić apteczke??

Dzieki za odp. )

cholerka prubuje grać ale jeszcze cela mam za słabego.... ale ćwiczę ))))))))))))

pozdrófka(
Gogo

Old Post 24-10-2002 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gogo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gogo Znajdź więcej post'ów przez  Gogo Dodaj Gogo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gogo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gogo
Training (Enforcer)

Thumbs up Re: nono

quote:

ok. czyli jest tak jak mam się sam leczyć klikam 'bandage', jak od medyka lub innego gościa to też klikam 'bandage' (?) a jak chcę leczyć i mam apteczke to wystarczy że ktoś podejdzie do mnie i kliknie u siebie 'bandage' czy ja tez muszę kliknąć coś lub wyrzycić apteczke??

Dzieki za odp. )

cholerka prubuje grać ale jeszcze cela mam za słabego.... ale ćwiczę

pozdrófka
Gogo

Old Post 24-10-2002 23:38
Gogo
Training (Enforcer)

Angry double

sorki coś nie wyszło lub wyszło ale podwójnie

Old Post 24-10-2002 23:42
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

uffff

Teraz to zesmy troche zamieszali Sam wiesz ze w Ut w lewym dolnym rogu masz dwa wskazniki i tak pierwszy od lewej to jest taka skala drugi to taki "ludzik" . Jak masz na modelu tego ludzika czarne plamy tzn ze krwawisz i mozesz kopnac w kalendaz te "czarne" plamy moze wyleczyc sam klikajac wlasnie "bandage" u siebie ...jednak tej skali NIE mozesz sam sobie wyleczyc tylko KTOS musi to za ciebie zrobic ....wtedy jesli ktos widzi ze jestes ranny podbiega do ciebie i klika u siebie "bandage'' i przywraca ci ta kreske (kondycje/stamine czy jak na to mowia ) . Wniosek, ze ty tez mozesz podleczyc kogos podbiegajac do niego (blisko) i klikajac "bandage" (bedzie widac jesli go leczysz po tym ze znika twoja bron i slychac taki odglos charakterystyczny ) Kwestia jest tego ze takie leczenie nieprzywraca CALEGO paska tylko ok polowe i trwa to dlugo....Aby tak niebylo mozesz jako dodatkowy ekwipunek wziasc apteczke ....Wtedy: mozesz uleczyc kogos szybciej i na maxa prawie.....Minus tego rozwiazania jest taki ze juz niemozesz wziasc zadnego innego ekwipunku (tak np. moglbys wziasc sobie tlumik albo granaty ale juz niewezmiesz bo masz apteczke ) ufffffff ...w miare zrozumiale ? hyhy ja tez na poczatku to nic niewiedzialem i non stop sie wykrwawialem na smierc

Old Post 25-10-2002 09:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

uffffff 2

A inna sprawa to ut_radio czyli te odglosy ktore slyszysz w grze np. "Medic" albo " Holler if you need me" itd.....niestety od dluzszego czasu niedziala strona www.ut.xg.pl gdzie bardzo fajnie bylo wyjasnione jak bindowac radio itp. niestety niemam tego na HD tylko mam to wydrukowane takrze niemam jak tego tu wrzucic

Old Post 25-10-2002 09:09
Gogo
Training (Enforcer)

Thumbs up DZIEKI

właśnie o takie wyjaśnienie mi chdziło.

Old Post 27-10-2002 22:33
Sniezek
Elite (Fiend)

i nie przejmuj sie na razie brakiem celnosci, najpierw naucz sie poruszac po mapie i sluchac dzwiekow

Old Post 28-10-2002 08:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: DZIEKI

quote:
Napisane oryginalnie przez Gogo
właśnie o takie wyjaśnienie mi chdziło.

No problemo, przeciez od tego jest to forum Tak sluchaj sie sniezka dobrze mowi . Poznaj mapy / respawny poszczegolne, najkrotsze drogi do przeciwnika itp. Aha i na konniec polecam granie na sluchawkach jako ze wtedy ZNAKOMICIE slychac gdzie jest wrog i nawet slychac ladowanie magazynka ew. zmiane broni co daje ci przewage nara do zobaczenia na serwach :>

Old Post 28-10-2002 13:13
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: DZIEKI

quote:
No problemo, przeciez od tego jest to forum Tak sluchaj sie sniezka dobrze mowi . Poznaj mapy / respawny poszczegolne, najkrotsze drogi do przeciwnika itp. Aha i na konniec polecam granie na sluchawkach jako ze wtedy ZNAKOMICIE slychac gdzie jest wrog i nawet slychac ladowanie magazynka ew. zmiane broni co daje ci przewage nara do zobaczenia na serwach :>

dodam jeszcze tyle - dobre słuchawki, plus umiejętność kojarzenia dzwięków (np. wyskoku, czy wdrapywania się na skrzynię) i gwarantuję, że zostaniesz oskarżony o czitowanie (co na polskiej scenie jest wyróżnieniem, jako że najlepsi są o to oskarżani)

Old Post 28-10-2002 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

<o> ___medic!__<o>____o__________\o/ Thanks!
_|___------->___|_ ___//|___ ------>|
_^____________ ^____ ^ _________ ^

;D

Edytowane przez cZAx dnia 03-11-2002 o godz. 15:26

Old Post 03-11-2002 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

eeeeee....

.......eeeeeeeeeee

Old Post 03-11-2002 17:00
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
<o> ___medic!__<o>____o__________\o/ Thanks!
_|___------->___|_ ___//|___ ------>|
_^____________ ^____ ^ _________ ^

;D

że co?! :O

Old Post 03-11-2002 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

to jest historyjka przedstawiajaca proces medyqowania :p
nie podoba sie? :p

Old Post 04-11-2002 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

heeee

Czax ma swoj swiat, dajmy mu sie nacieszyc ;ppppppppppp

Old Post 05-11-2002 13:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:36.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions