Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Pytania od prawdziwego nooba
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lamer
Training (Enforcer)

Question Pytania od prawdziwego nooba

W gre gram od wczoraj na rozmaitych serwerach i jak narazie , ogolnie strasznie cienie - gora zdobywam 1-4 punkty i naprawde jest nie wesoło dlatego prosze was o wszelkie rady jak grać !!!! i o odpowiedź na pytania :
1. Skakanie - zauważyłem że niektórzy pod czas rozgrywki skaczą cały czas, skaczą wysoko i szybko i cięzko ich trafić ale jak to sie robi nie mam pojęcia???
2. Której broni najlepiej używać - głównie używam tej z granatnikiem ale jak strzelam do gości to ładuje i ładuje a on stzreli raz i leże , jaka broń ma największy siłe rażenia i która jest najszybsza ???
3.Jak chronić sie pod czas strzelania - uciekać do tyłu ? kucać ? skakać ? przechylać się na boki ??
4. Z kim ewentualnie gdzie można na spokojnie potrenować ??
Sorki za totalne lamerstwo ale licze ze czegoś od was się naucze i po to tu zadaje te pytania
z góry dzięki

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-10-2002 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lamer Znajdź więcej post'ów przez  Lamer Dodaj Lamer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lamer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tom2525
Skilled (Knight)

Cool kilka rad

1.po pierwsze naipierw dobrze przeczytaj opcje klawiszy i ustaw zeby ci pasowaly pierwotne ustawienie jest do bani
2. Skakanie wysoko czyli tz crotch+jump musisz przed skokiem ukucnac i szybko nacisnac klawisz skoku to proste troche pocwicz
3 Poznaj mapy ja napoczatku zawsze laduje sobie map na wlasny server bez laczenia sie internetem nikt me nie wchodzi w czasie ogladania mapy i zwiedzam cala mape naucz sie ich dobrze to podstawa startuj z pozycji niebieskich i czerwonych
to daje dobre wyniki w grze kiedy wiesz gdzie jestes
4co do skakania w kazdej mapie sa miejsca gdzie mozna wskoczyc lub pojsc an skroty jak np w kam 4 mozna przeskoczyc z tarasu na taras i znalezc sie nad glowami niebieskich
5 nie biegnij jak szlony na wroga im szybciej biegniesz tym szybciej giniesz. wykrzystuj skrzynki i rogi do ukrycia nie biegaj w otwartym terenie to najszybszy sposub na szybka kulke snaipera trzymaj sie blisko scian poruszaj sie etapami i uzywaj dzwieku wroga czasami predzej slychac niz widac
6 kazdy tryb gry ma swoja taktyke obserwuj innych to najlepsza nauka
7 zawsze ale to zawsze wiedz kto jest za twojmi plecami jesli jego ksywka wyswietli sie jako zabity to masz za plecami wroga
patrz na radar jesli slyszysz kroki a nie widzisz na nim nikogo ze swoich to wiadomo ze to wrog

to tyle

Old Post 20-10-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tom2525 Znajdź więcej post'ów przez  tom2525 Dodaj tom2525 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tom2525 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

jesli chcesz poczwiczyc na spokojnie przegraj mandowna z botami www.sof2.pl

Old Post 20-10-2002 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lamer
Training (Enforcer)

oki , dzięki za rady tom2525 idzie powoli mi coraz lepiej ale bez przesady , stosuje sie do nich aha mam jeszcze jedne problem - czasem zdarzy sie mi rzadko bo rzadko ale zawsze ze wywalaja mnie bo jestem lagger - domyslam sie ze spowalniam im gre ale jak to mozliwe - mam durona 1200 256 ramu i Matroxa g400 32 mb i detale ustawione na fast a moze to zalezy od mojego połączenia internetowego - korzystam z łącza z kablówki o przepustowości 128kbps
o co więc chodzi ??
pozdro

Old Post 20-10-2002 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lamer Znajdź więcej post'ów przez  Lamer Dodaj Lamer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lamer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tom2525
Skilled (Knight)

ja tez mam 128 k poprostu nie wchodz na servery z voting on

na publicznych serverach niema przewaznie wloczonego glosowania wiec nikt cie nie powinien wywalac najwyzej sie niepolaczysz servery maj ustawione max ping jak mozesz miec by wejsc ale to sie da obejsc prubuj wejsc do skutku jak juz jestes wsrodku mozesz miec nawet ping 600 nawet jesli server jest np max ping 250 ja gram na hexx max ping 250 ale zawsze mam ping 300-400 jak sie locze niezawsze mnie wpuszcza ale prubuje do skutku jak mnie wpusci gram caly dzien

W jakiej kablowce masz lacze ja mam w hiperionie na baultach to firma isp 50 zl na miesiac stale lacze na karte eternet 128 k

Old Post 20-10-2002 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tom2525 Znajdź więcej post'ów przez  tom2525 Dodaj tom2525 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tom2525 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lamer
Training (Enforcer)

Mam łaczę w Toyi - telewizji kablowej Toya. Niestety nie jest tak przyjemnie jak u ciebie bo ja płace 120 miesięcznie. Ale i tak jestem bardzo zadowolny i nigdy nie miałem powodów do narzekań a korzystam już prawie 2 lata
pozdro

Old Post 20-10-2002 19:51
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:11.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions