Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Operation Flashpoint > Zwiecha na MP
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Qba
~H^H~

Zwiecha na MP

Czy ktos moze wie dlaczego OFR mi sie wiesza na MP ??
Zmienialem juz AGP na 1x ale to nic nie dalo.
Jesli ktos ma jakies sugestie to slucham.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-10-2002 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qba Znajdź więcej post'ów przez  Qba Dodaj Qba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eses
okur.wa

Ja mam takie "zwiechy" ale jak poczekam to się "odzwie****e"

Masz nowy sprzet, czy ot tak zwisy sa?

Old Post 01-11-2002 00:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eses Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eses Znajdź więcej post'ów przez  eses Dodaj eses do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eses prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]KaT
kierowca bombowca

przyczyn moze byc tyle ile tranzystorow w kompie
teraz o to pytasz, a czy wczesniej ci dobrze dzialalo ?

Old Post 01-11-2002 11:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaT Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaT Dodaj [FPP]KaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qba
~H^H~

Nie mam nowego sprzetu i zwiesza mi sie od pocztku zainstalowania OFR. Kto mi powiedzial zebym sobie zrobil AGP na 1x ale i tak mi sie wiesza. A co do czekania to ile mozna czekac? Az sie rozgrywka skonczy? Niedlugo mam mecz ligowy wiec sie tylko modle zeby wtedy nie miec zwiechy bo nie bedzie kolorowo.

Old Post 01-11-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qba Znajdź więcej post'ów przez  Qba Dodaj Qba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]KaT
kierowca bombowca

zrob se format c: i zainstaluj wszystkie najnowsze najlepiej stery, a potem OFPR i moze cos z tego wyjdzie

Old Post 01-11-2002 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaT Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaT Dodaj [FPP]KaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:26.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions