Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Kosz > glan z FPP
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

Angry glan z FPP

Co ty kurwa czlowieku chcesz ode mnie?????
CIagle tylko mi wytykasz"Dopiero to, topiero tamto",
kurwa co ja ci zrobilem??????
ja tu tylko pisze, a ze ty nie masz sie do kogo dojebac, to bardzo mi przykro, ale ja tez jestem czlowiekiem, kazdy moze sie pomylic, a nawet "Czasami człowiek musi, inaczej się udusi...".

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-11-2002 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

gosh skad sie biora tacy ludzie jak ty? nawet nie wiemy o co ci chodzi... jak masz cos do glan'a to wyslij mu mail'a a nie spamujesz board... myslisz czasami?

Old Post 21-11-2002 14:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Moge sztacheta? Moge moge moge?

Old Post 21-11-2002 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
gosh skad sie biora tacy ludzie jak ty? nawet nie wiemy o co ci chodzi... jak masz cos do glan'a to wyslij mu mail'a a nie spamujesz board... myslisz czasami?

ja mysle. a ty? albo shooler?

a jesli masz cos przeciwko mnie, to "kobieto, do broni"!!!
a nie spamujesz board... myslisz czasami?

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 21-11-2002 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Major Kiper DN

o lol kush rulezzz

Old Post 21-11-2002 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

odpowiem w stylu osoby ktora napisala ten topic...

bla bla bla bla bla bla .. nic ciekawego.. a co cie to.. bla bla bla.. ojojoejoej... bla bla bla... bla bla bla... bla bla bla...

koniec....

a teraz troche do przemyslenia dla ciebie bo powyzszy kawalek chyba skumales bez zarzutu....
stary, mylic sie mozna raz, dwa... ale nie 79 (jakbys nie skumal to to jest ilosc twoich postow)... co topic to jakas bzdura, co jakis zarzut to wybrany nie wiadomo skad... nie wiem jak to znosza twoi znajomi w normalnym zyciu ale musza miec ciezki orzech do zgryzienia...

Old Post 21-11-2002 20:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Hmmm.

Buhahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahha.

O w ....

Ide sie turlac dalej.
;>>>>>>>

Old Post 21-11-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

major.. mam prosbe.. daruj juz sobie postowanie co? bo nam deadpool'a rozbrajasz i ni ma kto newsow z hardware robic

Old Post 21-11-2002 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Major Kiper DN

ile masz lat?

Old Post 22-11-2002 11:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Kum Kum ( da ktoś z powrotem topik krojenie żaby ?? zrobimy autopsję Majorowi ) !!

Old Post 22-11-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

wypindalac mi z zaba z topicu o mnie )

Old Post 23-11-2002 15:08
Atari
Elite (Fiend)

major nie napisla zadnego topcika od 2 dni chyba zpasowal
nie zebym go zalowal ale mieszka blisko mnie ,wdycha opary z tych samych kominow a wy go tak bezlitosnie zbluzgaliscie spolecznosc tego boarda jest naprawde bezlitosci

Old Post 23-11-2002 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

no bo tak z majorami w zyciu juz bywa... "a wy co tam palcie ?" generalnie jednak majorami nie nalezy sie przejmowac - toz to tylko sluzbisci w koncu, a sluzbista jaki jest kazdy widzi*

* post ten nie mia na celu dyskryminacji majorow tudziez kapitanow i innych sluzbistow, lecz mial zwrocic uwage panstwa na pewne prawidlowosci wystepujace w ludzkim spoleczenstwie, ktore to, jezeli dobrze przysfojone i zrozumiane przez czlowieka, pozwalaja mu juz z daleka wyczuc pewne niuanse i niuansiki zachowan, a skutkiem czego moze byc calkiem inne podejscie do zagadnienia co w kolei skutkuje wejsciem dyskusji ma calkiem inne, nieosiagalne wczesniej wyzyny

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 23-11-2002 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

bosh.. nic ni skumalem z twojego wywodu lovebeer

Old Post 24-11-2002 00:48
Sphere
Zjem cie

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
no bo tak z majorami w zyciu juz bywa... "a wy co tam palcie ?" generalnie jednak majorami nie nalezy sie przejmowac - toz to tylko sluzbisci w koncu, a sluzbista jaki jest kazdy widzi*

* post ten nie mia na celu dyskryminacji majorow tudziez kapitanow i innych sluzbistow, lecz mial zwrocic uwage panstwa na pewne prawidlowosci wystepujace w ludzkim spoleczenstwie, ktore to, jezeli dobrze przysfojone i zrozumiane przez czlowieka, pozwalaja mu juz z daleka wyczuc pewne niuanse i niuansiki zachowan, a skutkiem czego moze byc calkiem inne podejscie do zagadnienia co w kolei skutkuje wejsciem dyskusji ma calkiem inne, nieosiagalne wczesniej wyzyny

eeee jasne, że tak

www.tommy.k9.pl
one day it's gonna be done...i guess

Ik hou van nederlands... Heeft je dat niet geweten?

Old Post 24-11-2002 08:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ray
Guest

O jezus, co za topik.
Co wy chcecie nam ro****** tymi topikami najlepsze forum jakim jest kosz?
Chyba wezwe saari i ona zrobi porzadek
----edit----
eeee... jak ja sobie nabilem postaw koszu?

Old Post 24-11-2002 15:49
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:02.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions