Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Do Derekcji i Administracji
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Exclamation Do Derekcji i Administracji

Było wszystko OK jak się 1,32 pojawił z PB, potem było śmiesznie, bo mnie za parametr połączenia (25000 zamiast 8000) wywalało, potem znowu było OK.
Potem nie miałem neta, bo mój admin .... no mniejsza z tym co mój admin ...
Od wczoraj znowu mogę grać, tak po 23.oo a nawet bliżej 1.oo tyle że PB, swołocz jedna kika mnie za "too many re-initializations". <płaczę>
Nosz koorwancka matś, co jest ?
Drodzy admini, i ty Papagai ;) ogłoście plisss jakiś szkielet konfiga_co_nie_banuje_za_nic.

podpisano: tłuszcza (czyli mięsko mastahoof) to dzięki takim jak ja macie tych 40 fragów na mecz. Thx za uwagę.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-10-2002 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

na too many re-initializations podobno pomaga reinstall

Old Post 30-10-2002 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
na too many re-initializations podobno pomaga reinstall :)

A na porost włosów na klacie podobno pomaga smarowanie kurzym gównem ... no oczywiście żartuję, nie smarujcie czasem ;)

W zasadzie to reinstall pomaga na wszystko, ale może to kwestia configu na serwerze, nie bardzo chcę stawiać Windy od zera, zwłaszcza że mam wrażenie że taki ban spotyka mnie tylko na Coolnecie.

Old Post 30-10-2002 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmm

jakoś ja przychyliłem sie do propozycji śnieżka(powiedział mi na gg) żeby przeinstalować całego q3...pomogło...nieprzeinstalowac tylko odinstalowac q3, q3 team arene i UrT i na nowo wszystko pomogło hehe
Thx śniegowiec

GrEaTEyE

Old Post 30-10-2002 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
na too many re-initializations podobno pomaga reinstall

bo on taki zawsze elokwentny i wygadany
chodziło mu oczywiście, o ponowne uruchomienie i wgranie NA NOWO PB.
czyli, po restarcie windy, pozamykaj wszystkie GG i inne auto-tray'e jakie tam masz, i na nowo odpal pliczek punkbuster-point-release-1-32.exe i powinno pomóc na kłopoty.

wszystkim również to polecam, którym gra dziwnie "rwie" albo strasznie długo skanuje przed podłączeniem do servera, albo w trakcie gry zdarzają się lagi od dysku.

Old Post 30-10-2002 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

... eee...punkbuster-point-release-1-32.exe... ?
O czym ty do mnie rozmawiasz ???

Old Post 31-10-2002 20:34
Sniezek
Elite (Fiend)

przeinstaluj q3

Old Post 31-10-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
przeinstaluj q3

myślę, że odpalenie instalki point-release wystarczy, nie trzeba od razu całego Q3 na nowo wgrywac.

Old Post 31-10-2002 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Dzięki, na razie pogrywam bez żadnych machinacji, ban taki spotykał mnie tylko na coolnecie, inne mnie nie sekują.

Old Post 01-11-2002 09:41
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh

a słyszeliście że SID wyda swoje cfg do serverów?? wtedy to bedzie ostro , ale moze będąłaskawi...oby ta wystarczy przeinstalka windowsa

GrEaTEyE

Old Post 01-11-2002 10:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

a nie wydal juz ?

Old Post 01-11-2002 10:54
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
a nie wydal juz ?

nie, ma być nowy mapcycle.txt (nic dziwnego, nowe mapy)
server.cfg (kilka nowych mend..... komend)
pb.cfg (pewnie _snaps i _maxpackets)

Old Post 02-11-2002 02:51
Sniezek
Elite (Fiend)

aha, czyli ten co wydali teraz to byl do samej konfiguracji pb tak?

Old Post 02-11-2002 11:06
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmm

niezupełnie...ten był do q3...i niektóre komendy..zbędne...Wiec dlatego SID powywala, doda swoje komendy

GrEaTEyE

Old Post 02-11-2002 17:31
sting
Training (Enforcer)

oho

hm ja problem z tym reinstalami mialem 2 razy po czym zrobil totamo co pisalo na pb online i do tej pory ani razu mnie wykopalo

tak btw polubilem 1.32 za fakt ze jak wchodze na servy ut to sie nie zacinam na poczatku :/ [myslalem ze to bug bety 2.5]

Old Post 03-11-2002 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sting Znajdź więcej post'ów przez  sting Dodaj sting do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sting prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

no niewiem...ja myśle że to od xp...bo jak niemiałem tego pr 1.32 to i mnie niewywalało

GrEaTEyE

Old Post 03-11-2002 19:22
shadow.f
Ripek Cipek

sting jestes bratem matroxa czy to zbieznosc?

Za tydzień gośc przuchodzi:
-Panie doktorze nie pomogło.
-Prosze przez tydzien pic samo mleko....
Za tydzień tasiemiec wychodzi i pyta:
-A ciacho gdzie ? :>

Old Post 03-11-2002 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shadow.f Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shadow.f Znajdź więcej post'ów przez  shadow.f Dodaj shadow.f do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shadow.f prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:09.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions