Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > super mozna odtwazac wlasne mp3 w grze na róznych serverach opis w srodku
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tom2525
Skilled (Knight)

Cool super mozna odtwazac wlasne mp3 w grze na róznych serverach opis w srodku

Wiem ze malo osob gra z włonczona muzyka bo ile mozna sluchac tego samego kawalka na okrogło aby nasze ulubione mp3 grały w grze eksperymentowalem z komendami sprwadzałem co daja i trafilem na komende \music <nazwa pliku mp3> < nazw pliku mp3 jesl chcemy by sie powtarzał na okrogło tego samego co wpisany wczesniej> pliki mp3 ladujemu do foldera base w sof2 folder i jesl nasz plik ma nazwe np tom to bedąc w menu lub na serverze piszemy \music tom tom teraz plik ten jest odtwarzny i kiedy sie skonczy bedzie gral od nowa jesl chcemy puscic go tylko raz piszemy tylko \music tom pliki mp3 mozemy odtwazac na roznych serverach Powiem tylko fajnie jest strzelac do goscia przy dzwiekach techno szybka muzyka podnosi adrenaline sprubujce naprawde niezłe uczucie
najlepiej zrobic sobie kilka bindow np: bind 9 music tom bind 8 music metalica

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-11-2002 00:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tom2525 Znajdź więcej post'ów przez  tom2525 Dodaj tom2525 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tom2525 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

dzdzieki tom
sluchalem muzyki przez winampa i ostro mi cielo
mozna odtwarzac kilka piosenek naraz??
tzn jedna po drogiej bez wpisywania komend gdy sie skonczy

Old Post 10-11-2002 00:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

hmm nie chce sie czepiac ok wszystko ladnie pieknie gracie w sluchawkach ??
ja naprzyklad tak i wszelkie zbedne odglosy staram sie wyeliminowac gra jest pod wzgledem dzwiekow dobrze dopracowana i doskonale slychac skad nadchodzi typ przy muzyce to by bylo odrobine zagluszone takie mam wrazenie przynajmiej
ale jak ktos lubi to faktycznie fajne
pozdrawiam

Old Post 14-11-2002 01:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

ja mam podłączoną wierżę pożądne kolumny... nie ma to jak dać troche głośniej i posłuchać śpiewu AK

Old Post 15-11-2002 11:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

A ja ostatnio polubiłem gra z muzyką .... nie z tym monotonnym dźwiękiem gry, ale właśnie z muzyką. Oczywiscie nie w inf czy dem, bo tam warto słyszeć kto gdzie idzie, ale CTF przy muzyce Vivaldiego ... no czysta miodność
Dobre też są kawałki "samochodowe" - takie do szybkiej i ostrej jazdy

Nooo a najlepszy jest Wagner !!! Ten kawałek który w Czasie Apokalipsy puszcają w momencie nalotu na wioskę ... miodzio Swoją drogą w singlu SoF2 w misji gdzie się lata helikopterem jest dokładnie ten sam motyw

Old Post 15-11-2002 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:04.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions