Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Kolumny na q3.fpp
Czy odnosniki do kolumny maja być na gorze?
You do not have permission to vote on this poll.
Tak, moga byc. 7 46.67%
Nie, tam jest beznadziejnie. 4 26.67%
Mi to wszytko jedno. 4 26.67%
W sumie: 15 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Question Kolumny na q3.fpp

Czy chcecie aby kolumny na q3.fpp mialy odnosniki na gorze nad newsami, czy tez w innym miejscu (np w bocznym menu)?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-08-2001 09:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Kolumny na q3.fpp

Ja osobiscie wolabym gdzie indziej, bo to nie jest najwazniejsza rzecz na stronie....

Old Post 09-08-2001 09:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

mi tam nie przeszkadzaja ale jak wiekszosc bedize chciala zmian to moga byc gdzies indziej

Old Post 09-08-2001 10:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

hmmmm kolumny?

Old Post 09-08-2001 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
hmmmm kolumny?

Najnowsza zabawka Czapki i Majesa - sprawdz na q3arena.fpp.pl

Old Post 09-08-2001 10:16
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ciekawe co z tego wyniknie

Old Post 09-08-2001 10:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

Re: Re: Kolumny na q3.fpp

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
to nie jest najwazniejsza rzecz na stronie....

Z tym sie zgadzam . Powod jest taki, ze aktualizacja tych kolumn jest tak zarabista, ze hoho . Najlepiej dajcie to na boczne menu, tak jak bylo LucaS. W newsy wstawicie info jak cos nowego sie pojawi.

BTW. Czapka czy kto tam zrobil swietna robote, jezeli chodzi o komentarze!. Teraz mozna czytac lepiej (widac wszystkie). Brawo?

BTW2. Widziales kiedy boarda q3arena.wp.pl (ja nie )?.

Old Post 09-08-2001 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tomtom
Training (Enforcer)

Najpierw zrobcie tak, zeby w duzych rozdzielczosciach strona byla na fullscreen, bo na razie sie czytac nie da. Dziwne to troche, bo copy/paste to nie jest specjalnie trudna rzecz, co?

Co do kolumn, to po lewej, jak wszedzie.

Old Post 09-08-2001 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tomtom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tomtom Znajdź więcej post'ów przez  tomtom Dodaj tomtom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tomtom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

ludzie [ty tez lucas]! na gorze wyswietlane sa tylko 3 pierwsze kolumny, reszta jest pod linkiem "pokaz wszystkie kolumny"

zreszta nie po to czapa 3 dni i noce robil to zeby teraz to gdzies do menu wywalac....

tak zostanie i juz....

Old Post 09-08-2001 10:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QuaD
Your personal killer.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
ludzie [ty tez lucas]! na gorze wyswietlane sa tylko 3 pierwsze kolumny, reszta jest pod linkiem "pokaz wszystkie kolumny"

zreszta nie po to czapa 3 dni i noce robil to zeby teraz to gdzies do menu wywalac....

tak zostanie i juz....

Spoko spoko ale ja bym to i tak na jakis bok wrzucil.

Old Post 09-08-2001 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QuaD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QuaD Znajdź więcej post'ów przez  QuaD Dodaj QuaD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QuaD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

coz, to juz trzeba z Czapka rozmawiac

Old Post 09-08-2001 14:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

i tak nic juz czapa zmieniac nie bedzie...

Old Post 09-08-2001 14:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

buahhahaha
ale topic.....no nie wiem czy kolumny maja byc na gorze czy nadole....naprawde to jest tak zajebiscie wazna sprawa ze wogole....niech beda nawet na srodku...

Old Post 09-08-2001 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QuaD
Your personal killer.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
i tak nic juz czapa zmieniac nie bedzie...

To po co LuCas zadaje to pytanie i po co w ogoole ta ankieta?

Old Post 09-08-2001 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QuaD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QuaD Znajdź więcej post'ów przez  QuaD Dodaj QuaD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QuaD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
buahhahaha
ale topic.....no nie wiem czy kolumny maja byc na gorze czy nadole....naprawde to jest tak zajebiscie wazna sprawa ze wogole....niech beda nawet na srodku...

Wazne wazne to jest. Choc moze nie powinna byc tutaj ...

Moja opinia jest taka, ze mianowicie mi nie przeszkadza tak jak jest. Widac dobrze, ze ktos uaktualnil swoja kolumne.

Old Post 09-08-2001 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no i nie przeszkada w czytaniu newsow. imho powinno zostac jak jest

Old Post 09-08-2001 20:04
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez QuaD

To po co LuCas zadaje to pytanie i po co w ogoole ta ankieta?

bo ja jestem szefem serwisu q3.fpp i kolumny na srodku mi sie nie podobaja.... chce wiedziec czy komus tez sie nie podoba...

Old Post 09-08-2001 21:50
tomtom
Training (Enforcer)

Mnie sie nie podobaja.

Old Post 09-08-2001 23:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tomtom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tomtom Znajdź więcej post'ów przez  tomtom Dodaj tomtom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tomtom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
buahhahaha
ale ....niech beda nawet na srodku...

Hiehiehiehie ja myslalem aby zrobic popup`a wyskakujacego. Piasloby (yoo! witamy w kolumnach! poczytaj sobie). Dajcie juz luz z tym topickiem .

BTW. Kolumny to dobra sprawa, gdyz mogemy poznac co tam sedzi i kotluje sie w bankach fpp. Zreszta my i tak mamy tutaj gowno do gadania (beda z lewej, prawej, "na srodku" czy ... i tak bedzie dobrze)

Jak powiedzial jeden kolo - robta co chceta

Old Post 10-08-2001 06:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda [Qnet]

Jak powiedzial jeden kolo - robta co chceta

Kurcze - temu to wszytko jedno....

Old Post 10-08-2001 07:42
primek
Combat (Death Knight)

Re: Kolumny na q3.fpp

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Czy chcecie aby kolumny na q3.fpp mialy odnosniki na gorze nad newsami, czy tez w innym miejscu (np w bocznym menu)?

Ja tam wole boczne menu...

Old Post 17-08-2001 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil primek Znajdź więcej post'ów przez  primek Dodaj primek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać primek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: Re: Kolumny na q3.fpp

quote:
Napisane oryginalnie przez primek

Ja tam wole boczne menu...

... a ja Budweisera. Tak jak jest jest good !!!

Old Post 17-08-2001 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
primek
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: Kolumny na q3.fpp

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler

... a ja Budweisera. Tak jak jest jest good !!!

haha. A swistak siedzi i zawija je w te sreberka

Old Post 17-08-2001 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil primek Znajdź więcej post'ów przez  primek Dodaj primek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać primek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

W Swiecie Dysku (rox! ) jest taka starozytna zasada co sie nazywa WYGIWYGAINGW, co jest skrotem od wyraznia "What You Get Is What You're Given And It's No Good Whining" (Dostajesz to, co ci dali, i nie ma co jeczec).

(c) - Terry Pratchett, Ian Stewart, Jack Cohen - "Nauka Swiata Dysku"

Old Post 18-08-2001 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
W Swiecie Dysku (rox! ) jest taka starozytna zasada co sie nazywa WYGIWYGAINGW, co jest skrotem od wyraznia "What You Get Is What You're Given And It's No Good Whining" (Dostajesz to, co ci dali, i nie ma co jeczec).

(c) - Terry Pratchett, Ian Stewart, Jack Cohen - "Nauka Swiata Dysku"

Ale ja ich nie chcialem....

Old Post 18-08-2001 18:39
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:12.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions