E nie rozumiem po co tak czekacie na tego CS 1.6 ja po zmianie z 1.3 na 1.4 byłem podłamany bo znikneły moje cjumpy, bo celownik zmienił sie na jakiś "wqrwiająco-skaczący" i po co to wam?? Teraz wszyscy będą popie&^*%*i z tarczami i na respa będą rzucac pod nogi jakiś zasrany gaz łzawiący dla jaj. Dla mnie to totalna degradajca. Tak samo było jak wprowadzili siga dla mnie to broń dka ludzi któryz z AK nie potrafią walić, albo 4 FUN ----a jak wiemy najważniejsze są CW to po co nam to ;0
CS 1.6 jak juz pisza na polskich i zagranicznych servach np www.counter-strike.pl cs 1.6 (BETA OF KORZ ) ma byc juz w ten czwartek. hmmm ale znamy valve badzmy dobrej mysli )
Edytowane przez czarek dnia 14-01-2003 o godz. 15:39
quote:Napisane oryginalnie przez czarek Byla plotka ze tarcze ktura beda posiadali tylko CT bedzie mugl przebic m4a1,ak47,AWP,CKM,SG552 & bullbup of korz
w wersji beta bedzie ona chronic calkowicie, ale pewnie w pelnej wersji nie ustrzeze was przed mocniejszymi kalibrami
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.