Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > www.statsy.counter-strike.pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[YES]Koyot
Guest

Exclamation www.statsy.counter-strike.pl

Potrzebuje nick i mail do admina statsow. Chcialbym sie z nim skontaktowac.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-08-2001 17:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

Re: www.statsy.counter-strike.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [YES]Koyot
Potrzebuje nick i mail do admina statsow. Chcialbym sie z nim skontaktowac.

chyba wystarczy napisac do Jolka albo Rammsteina

Old Post 06-08-2001 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Hehe a tak z ciekawosci po co ci to ??
Jak nie chcesz to nie musisz odpowiadac.

Old Post 07-08-2001 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

OJEJ sami statsiarze ...
Ludzie czy te staty naprawde sa takie wazne przeciez gra sie dla frajdy a nie byle miec staty 100:0 oczewiscie sie trzeba starac i jak sie widzi np. 67:5 to sie cieszy .
Eh jak dobrze zrozumialem koyot to ci o to chodzi
Jeszce jedno pytanko jak walnac obrazek aby byl po prawej obok poscie ??
ScoPek

Old Post 07-08-2001 19:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion
OJEJ sami statsiarze ...
Ludzie czy te staty naprawde sa takie wazne przeciez gra sie dla frajdy a nie byle miec staty 100:0 oczewiscie sie trzeba starac i jak sie widzi np. 67:5 to sie cieszy .
Eh jak dobrze zrozumialem koyot to ci o to chodzi
Jeszce jedno pytanko jak walnac obrazek aby byl po prawej obok poscie ??
ScoPek

Hmm... pamietam ze kiedys staciarze byli deskryminowani , ale qfa czy jest zle ze koles che miec jak najlepsze staty.. ?
Aaaa..... musisz wcisnac profil a puzniec edycja profilu(chyba) i na samum dole jest zmien obrazek.. reszte sie domyslisz

GG: 1201520

Old Post 07-08-2001 20:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Popieram Scorpa w 100 %. CS to nie statsy. Jesli chcecie grac na stasty Won do queja. To gra druzynowa !

Old Post 07-08-2001 20:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

quote:
Napisane oryginalnie przez $hizO

A ja niew.. LOL

Za te twoje slowa od teraz jesthihi zartuje ja .Nauczylem sie robic usmieszki rzeczewiscie to jest ciezkie jak cholera
ScoPek

Old Post 07-08-2001 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

quote:

Za te twoje slowa od teraz jesthihi zartuje ja .Nauczylem sie robic usmieszki rzeczewiscie to jest ciezkie jak cholera
ScoPek

Usmieszki dobra zecz ale ja nie zmienia zdana co do staciarzow...mowie odrazu ze nim nie jestem...lol

GG: 1201520

Old Post 07-08-2001 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

quote:
Napisane oryginalnie przez $hizO

Usmieszki dobra zecz ale ja nie zmienia zdana co do staciarzow...mowie odrazu ze nim nie jestem...lol

aha....
to ja ciebie zle zrozumialem bo myslalem wlasnie ze jestes cziterem ah jak nie jest to chyba mama nie zauwazy ze po piwko se lyknelismy
ScoPek

Załącznik: nowe_logo.jpg
Załącznik został 774 razy przeglądany.

Old Post 07-08-2001 20:40
scorpion.kt
Eat my shorts ...

quote:

aha....
to ja ciebie zle zrozumialem bo myslalem wlasnie ze jestes cziterem ah jak nie jest to chyba mama nie zauwazy ze po piwko se lyknelismy
ScoPek

eh..
Co ja tam nabredzilem chodzi mi o to ze myslalem ze jestes statsiarzem a jak nie to sobie pojdzmy na
ScoPek

Załącznik: shooler.jpg
Załącznik został 135 razy przeglądany.

Old Post 07-08-2001 20:43
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Co ja robie zle ze ten zalacznik nie jest po prawej ??HELP !!
ScoPek

Old Post 07-08-2001 20:46
Wania
-w-

Statsami sie bawilem jak postawiono TOPa na staty, teraz juz nie to , CS stal sie przyjemnoscia i czysta zabawa ...

Old Post 08-08-2001 11:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
Statsami sie bawilem jak postawiono TOPa na staty, teraz juz nie to , CS stal sie przyjemnoscia i czysta zabawa ...

Tak wlasciwie to baaaardzo duzo ludzi gra na statsy. Ale jest pewno roznica gdzy sie gra na statsy i kampi w bazie aby miec 100:0 i gdy sie po prostu gra/ stara druzynowa i ma rowniez dobra statsy. Ja jak gram to staram sie grac dobrze. Najczesciej wychpodza dobre statsy. Ale o to mi nie chodzi. Przyznaje ze jak gram na FFA to raczej teamowo nie gram, za duzo tych palek gra. Gram wiec indywidualnie bo inaczej sie nie da. Jeddynie jak sie znajdzie ktos lepszy jak Wania to mozna wspolnie polowac na wroga. O klanowkach chyba nie musze wspominac jak gra wyglada. Jak tam sie gra samotnie to mozna sie pozegnac z zwyciestwem. Nie wiem czy wszystko dobrze napisalem itd bo musze konczyc , jestem w pospiechu narka.

Old Post 08-08-2001 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Ehhh a ja mysle ze ludzie sobie moga grac na staty ale strasznie mnie drazni jak ktos kampi w bazie jak caly team atakuje - pozniej moze braknac tego 1 zawodnika.

Old Post 09-08-2001 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Unhappy BASE CAMPERS :(

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Ehhh a ja mysle ze ludzie sobie moga grac na staty ale strasznie mnie drazni jak ktos kampi w bazie jak caly team atakuje - pozniej moze braknac tego 1 zawodnika.

Mantisek ma racje FUCK BASE CAMPERS !
Ale to bezsens to nie CS mam lazic do CT basa jak tam siedzi jakis lamer z to psuje zabawe

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 09-08-2001 11:05
Mantis
OBI (-o-)

Ehh scorp to jest koles ktory pilnyje tylow zeby jakis rzadny krwi terrorys nie wpadl na jego qmpli od tylu tylko zeby ich kulturka wycieli od przodu

Old Post 09-08-2001 20:38
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS

Tak wlasciwie to baaaardzo duzo ludzi gra na statsy. Ale jest pewno roznica gdzy sie gra na statsy i kampi w bazie aby miec 100:0 i gdy sie po prostu gra/ stara druzynowa i ma rowniez dobra statsy. Ja jak gram to staram sie grac dobrze. Najczesciej wychpodza dobre statsy. Ale o to mi nie chodzi. Przyznaje ze jak gram na FFA to raczej teamowo nie gram, za duzo tych palek gra. Gram wiec indywidualnie bo inaczej sie nie da. Jeddynie jak sie znajdzie ktos lepszy jak Wania to mozna wspolnie polowac na wroga. O klanowkach chyba nie musze wspominac jak gra wyglada. Jak tam sie gra samotnie to mozna sie pozegnac z zwyciestwem. Nie wiem czy wszystko dobrze napisalem itd bo musze konczyc , jestem w pospiechu narka.

Dokladnie, prawda jest taka ze z lamkami nie da sie grac Tema .. CZEMU ? Bo jak im sie mowi "IDZCIE W LEWO" to pojda w prawo.. Kiedys, podajrze z Cirilla gralismy na militii, cala nasza druzyna biegla jak szalona, co oczywiscie konczylo sie to smiercia.. kiedy my we dwoch zosttawalismy przeciowko zmasowanej sile wroga ..

Old Post 09-08-2001 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking Ty nie swiety

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Ehh scorp to jest koles ktory pilnyje tylow zeby jakis rzadny krwi terrorys nie wpadl na jego qmpli od tylu tylko zeby ich kulturka wycieli od przodu

HYHY masz racje lubie innym dupy kryc ale ty nie swiety ty jestes jedyny ktory zawsze prubuje od tylu brac i zawsze na ciebie trafiam

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 09-08-2001 22:45
Wania
-w-

Re: Ty nie swiety

quote:

HYHY masz racje lubie innym dupy kryc ale ty nie swiety ty jestes jedyny ktory zawsze prubuje od tylu brac i zawsze na ciebie trafiam

Gdybym byl zbereznikiem cos bym napisal, ale nie bede taki

BTW ochranianie dupska innym TEGO BRAKUJE NA POLSKICH SERVERACH...

Old Post 09-08-2001 23:39
Red
Master (Spawn)

Re: Re: Ty nie swiety

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania

Gdybym byl zbereznikiem cos bym napisal, ale nie bede taki

BTW ochranianie dupska innym TEGO BRAKUJE NA POLSKICH SERVERACH...

racja ... ale np. ja nie potrafie grac z kims .. jak to ujac jestem raczej samotnym strzelcem ..... jak z kims albo za kims leze to zawsze ja kulke dostaje ... ale jak juz z kims mam isc to zawsze patrze do tylu

Old Post 09-08-2001 23:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Re: Ty nie swiety

quote:

Wiesz nie musiales tak przy wszystkich .
A tak serio to zawsze sie fajnie wpada w stado owieczek (inaczen mowiac fragow) od tylu z kalachem albo m4 tylko gorzej jak sie ammo konczy i zaaabija cie twoj wlasny frag ...

Old Post 10-08-2001 08:49
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Smile

Red kiedy ty grasz moze bysmy sie umowili ibysmy se partyjke zagrali ?Ja gram codzienie na naszym serwie "U Gorala" looknij tam albo na serw 1410....

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 10-08-2001 11:13
nemesis.kt

Zajscie przeciwnika od tylu to chyba najlpeszy sposob : )
Sa dwie tajemnice na dobre statsy : )
1. Jesli nie udaje ci sie zabijac przeciwnej druzyny to sprobuj swoich, raczej nie beda sie bronic
2. SToi w bazie i udawaj ze nie grasz. Jak podejdzie jakis LOL (Mantis lub scorp) beda cie napewno chcieli z NOZA zabic, a ty wyjmujesz wczesniej kupnionego kalacha i <BUUUUM> ))

Old Post 10-08-2001 21:15
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Angry grr....

Dzis sie baaarddzzzo wqrurzylem.Gralem i idzie na mnie 3 ja oslabiam kazdego na maxa a jakis statsiarz czeka az zgine i wychyla sie i dobija fszystkich grrr... jak ja takie cos nie nawidze takie lamy bym chial ale coz lamy zawsze beda

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 10-08-2001 21:40
Brawurka
uhhh...co jest?

eee.....tee statsy sa....eee....takie sobie....jeszcze kasuja je co 5 min!!! podupione....aaaa taak wogule to ten skill jest do baniiii
najlepszy powinien byc typowany przez kills per death!!!! a nie
przez jakies inne pomniejsze bzdury bo hyba tylko kills per death sie liczy co???

-----------Brawurka-------------
impreza to jest zycie panowie

Old Post 13-08-2001 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Brawurka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Brawurka Znajdź więcej post'ów przez  Brawurka Dodaj Brawurka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Brawurka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

A moze

Nie zgadzam się. Statsy prowokują do gry niezespołowej. Gonią się tylko tacy po całej mapie żeby pofragować zamiast misję robić.
Według mnie powinno wyglądać to tak:
Po rozegraniu partyjki:
Wygrana druzyny: +5
Przegrana: -5
Frag: 1 ( i kazdy nastepny w jednej partii kolejno 2, 3, 4)
Death: -1 lub -2 nie mogę się zdecydować.
Zabicie swojego - 20
Wyrzucenie bomby wogole nie powinno byc odejmowane bo moze podniesc ja inny terrorysta (no chyba ze byl to ostatni)
Podlozenie bomby 10 (wszyscy beda ja chcieli podlozyc)
Rozbrojenie 15 (bo mozna zginac i wogole jest trudniej)
Wygranie VIP-em :10
Zabicie wipa 10
Czyli maksymalnie można stracić w jednej turze (death+przegrana)
-6
A maksymalnie zyskać
(dajmy na to 4 fragi+wygrana drużyny+podłożenie bomby)
14
może nie są to punkty proporcjonalne do tych co są teraz ale wedlug mnie propagowały by grę zepołową
Mozna by było jeszcze punktować podniesienie bomby ale sobie tak myślę, że zaraz by byli tacy co by na zmianę wyrzucali i podnosili .
Zaistniał by pewnie też problem jakości gry współgraczy typu:
-Ja z nimi nie gram bo są do niczego
-Eee ten wiesiek tylko obiniża nam statystyki wykopmy go!
Ale pewnie by to bardziej mobilizowało słabszych a lepsi nie biegili by już do lasu po fragi tylko by się dzielili umiejętnościami. Poza tym częściej ludzie by się umawiali ze sobą aby grać w sprawdzonych drużynach, klany bez klanówek miały by sens.

Po takim czymś znaleźli by się pewnie delikwenci z ujemnymi wynikami i to by było też spoko .

Dla takiego rozwoju sprawy przydało by się wprowadzić system serwerów wpuszczających ludzi z odpowiedniego przedziału skilla- lepsi nie tłukli by kogo się da tylko równych sobie.Wytworzyła by się też realna elita, do której każdy by chciał należeć:
-E stary już mogę grać na Poligonie wiesz?
-taa ja dopiero dostałem sie na Top...

Dobra ciekawe czy ktoś się wogóle ze mną zgodzi...

Old Post 14-08-2001 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Brawurka
uhhh...co jest?

Red face hmm...

hmmm....Shizo jest jeden mały problem...a raczej connection problem....co z tego ze jeee dostalem sie na server XXX hurra jestem w elicie i naprzykład moge miec tam ping 300... w tym momencie wole se pograc na serveze powiedzmy xxx dla początkujących gdzie ping mam 30 i zabawa bardziej mi sie klei
A tak na marginesie wiesz jaka to frajda zabic kogos kto jest o niebo lepszy od ciebie ??? powiedzmy jest kolo ktury ma 100 : 0
a ty mu nagle mu head shota to jest frajda....a nie yeee jestem w elicie!!

Old Post 14-08-2001 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Brawurka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Brawurka Znajdź więcej post'ów przez  Brawurka Dodaj Brawurka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Brawurka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Racja Brawurka...
Podejrzewam, że i tak wiele serwerów(tak jak teraz) nie weszły by w ten system i pozostały by wolne i otwarte dla wszystkich.
A co do serwerów "elity" i pinga to mogły by się one wymieniać, lub może statystyki same (kolejny super jajogłowy skrypt) wskazywały by według pewnych kryteriów np. najczęściej odwiedzane przez najlepszych(świadczy to dobrym dla nich pingu) lub może jako, że są zazwyczaj własnością jakiegoś klanu to za osiągnięcia całej grupy może stać się serwerem mistrzów. albo połączyć jedno z drugim... mm..
Albo może użytkownicy drogą jakiegoś głosowania podczas gry mogli by podnosić jego rangę.
Najlepiej żeby adminmod czy coś było skonstruwane pod kątem tego "wagowego" systemu serwerów i posiadało jakieś związane z tym udogodnienia...
Wogóle ciekawe czy można by było w jakiś sposób uzyskać komunikację międzyserwerową, pozwlającą na wysyłanie komunikatów na wszystkie serwery (uwaga: od jutra do elitarnych serwerów wchodzi XXX!) czy łatwy dostęp do ogólnej bazy danych aby łatwo wykluczyć cziterstwo, czy umożliwić w łatwy sposób zlokalizowanie przyjaciół w trakcie gry, czy szybko znaleź serwer z ulubioną mapką.
Na pewno wielu z was brakuje podobnych bajerów, czy nawet (czego bardzo mi brakuje) komunikacji na zasadzie /msg z IRC czyli wiadomosc ujrzy tylko jedna osoba a najlepiej jeśli to ujrzy nawet jak nie jest na tym samym serwerze...

Przydał by się tu Olo, który z technicznego punktu widzenia oceniłby pomysł i pewnie zamknął by dyskusję słowami : To niemożliwe.

Old Post 14-08-2001 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Brawurka
uhhh...co jest?

Talking ;)

shizo.....czemu /msg jest nie mozliwe????
w quaku dzialalo.....no moze na innej zasadzie bo tam byla lista
obecnych na servie i obok nika numerek.....pisales komende... ))) nie pamietam jaka i ten numerek a pozniej co hciales przekazac...i to wlasni dochodzilo do tego i tylko tego gracza......ta opcja dostepna byla tylko w jakims modzie quakowym wiec moze gdyby ktos sie postaral moze zrobilby cos takiego w klanmodzie???.....na marginesie ja nie potrafie....
jak by cos takiego dzialalo to bylo by cool.....ehhh......

Old Post 20-08-2001 20:46
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Dlatego szkoda, ze nie wtracil sie nikt z tych co sie znaja na tym calym mega-kodzie HL i nie wtracil 3 groszy na ten temat...

Old Post 21-08-2001 15:03
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:21.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions