Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Ratunku!!!!!!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Ratunku!!!!!!!!!!!

Mam malenki problem......Sluchajcie potrzebne mi sa materialy dotyczace powstania UT w Polsce..... pierwsze klany itp rozumiecie???? tylko blagam jak najszybciej wszystkich ktorzy chca mi pomoc prosze o kontakt [email protected] lub gg 1702662 bede Wam wdzieczna i napewno w swojej pracy wymienie Wasze nicki dzieki papa

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-02-2003 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Re: Ratunku!!!!!!!!!!!

ehhhhhh i juz mi nie jest potrzebne :/ dzieki za pomoc:/

Old Post 13-02-2003 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

:D

no prosze bardzo

jednak są jeszcze kulturalni polacy.

PS.
Jak byś jeszcze miał jakieś pytania to wal śmiało wszyscy dołorzymy starań żeby Ci wszystko wyczerpująco wyjasnić.

Old Post 14-02-2003 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: :D

quote:
Napisane oryginalnie przez MaRcel
no prosze bardzo

jednak są jeszcze kulturalni polacy.

PS.
Jak byś jeszcze miał jakieś pytania to wal śmiało wszyscy dołorzymy starań żeby Ci wszystko wyczerpująco wyjasnić.

muahahaha ;D
btw Vesta to chyba dziewczyna, ale ja tam niewiem

Old Post 14-02-2003 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Talking Re: Re: :D

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
muahahaha ;D
btw Vesta to chyba dziewczyna, ale ja tam niewiem

Nie chyba tylko w 100000000% dziewczyna no wiecie co jeszcze mezczyzny nikt ze mnie nie zrobil hehehe ale gnicie.... Aha jak ktos ma watpliwosci to prosze zapytac sie Papiego, Demonka lub mojego braciszka Fragilisa hehe powodzenia

Old Post 14-02-2003 19:45
MaRcel
siem

sprostowanie

no prosze bardzo

jednak są jeszcze kulturale polki.

PS.
Jak byś jeszcze miała jakieś pytania to wal śmiało wszyscy dołorzymy starań żeby Ci wszystko wyczerpująco wyjasnić.

Old Post 14-02-2003 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez MaRcel
sprostowanie

no prosze bardzo

jednak są jeszcze kulturale polki.

PS.
Jak byś jeszcze miała jakieś pytania to wal śmiało wszyscy dołorzymy starań żeby Ci wszystko wyczerpująco wyjasnić.

Heheh juz nie mam pytan prace napisalam o czyms innym a mialobyc tak pieknie... no nic takie jest zycie:/

Old Post 14-02-2003 19:57
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;>

quote:
Napisane oryginalnie przez Vesta
Heheh juz nie mam pytan prace napisalam o czyms innym a mialobyc tak pieknie... no nic takie jest zycie:/

No mysle ze akurat jesli chodzi o poczatki sceny urt moglas sie zglosic do samego papugi , podejrzewam ze by conieco wiedzial

Ja osobiscie jestem tu stosunkowo krotko wiec sie niewypowiadam ;p

Old Post 14-02-2003 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: ;>

quote:
No mysle ze akurat jesli chodzi o poczatki sceny urt moglas sie zglosic do samego papugi , podejrzewam ze by conieco wiedzial

watpie... :S

Old Post 15-02-2003 02:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

wypracowanie?

Vesta lepiej napisz slonko, co to za praca co ja piszesz? wypracowanko o scenie UrT w Polsce? skad taki pomysl? (chyba, ze piszesz newsa na stronke) a moze wypracowanko.
echh moze kiedys na maturze pojawi sie pytanie o UrT ))

mam nadzieje, ze udostapnisz potem swoje wypociny.
zycze udanego pisania.

Old Post 15-02-2003 10:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Re: wypracowanie?

quote:
Napisane oryginalnie przez voytas
Vesta lepiej napisz slonko, co to za praca co ja piszesz? wypracowanko o scenie UrT w Polsce? skad taki pomysl? (chyba, ze piszesz newsa na stronke) a moze wypracowanko.
echh moze kiedys na maturze pojawi sie pytanie o UrT ))

mam nadzieje, ze udostapnisz potem swoje wypociny.
zycze udanego pisania.

Ehhh mialam napisac jakas recenzje, komentarz, wywiad, albo felieton na dowolny temacik... chcialam wiec opisac cos o UT.. no ale sie nie udalo gdyz nikt nie podrzucil mi informacji... napisalam wiec o "Pianiscie" no coz i tak bywa...

Old Post 15-02-2003 10:56
Sniezek
Elite (Fiend)

Re: ;>

quote:

mi sie od zawsze scena urt kojarzy/la z Ottarem

Old Post 15-02-2003 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: ;>

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
mi sie od zawsze scena urt kojarzy/la z Ottarem

a sxl?

Old Post 15-02-2003 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

:P

sxl aka alien
a i myśle jeszcze ze pwael, gurias, plasma(ktoor jysh niegra) i w sumie ja PP

GrEaTEyE

Old Post 15-02-2003 23:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: :P

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
...gurias, plasma(ktoor jysh niegra) i w sumie ja PP

negative...

\/

Old Post 16-02-2003 05:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

czemu negative? Luzak.. niewiem jak gurias, ale go znam jako jednego z pierwszych....a plasma...plasma to plasma hehe ja gram od 1.27 i troszeczke wiem

GrEaTEyE

Old Post 16-02-2003 08:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Poker
Combat (Death Knight)

hehe

gr8 ja tez gram od 1.27
a jakos ciebie nie widzialem
Byku

Old Post 16-02-2003 13:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poker Znajdź więcej post'ów przez  Poker Dodaj Poker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh

niemiałem takiego nicku.... pierwszy grałem pod "songos" potem hh_ziomek......opticalarm-teraz ten nick ma optical, przeją, dałem mu go , a teraz gr8eye

GrEaTEyE

Old Post 16-02-2003 13:57
Avalone
...

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez Poker
gr8 ja tez gram od 1.27
a jakos ciebie nie widzialem
Byku

moja pierwa beta byla 2.3 (to i tak chyba duzo wczesniej niz sporo z boardowiczow) mialem sporo nickiow Yarpen Fryma takie tam Gurias mnie uczyl wtedy grac a grejtaja poznalem bo nikt nie chcial nas do timu w chyba pierszej UrT polish liga i sami utworzylismy hehe takze nie naleze do tych najstarszych ale swiezy tez nie jestem duzo moglbym opowiadac o tym jakich fajnych kumpli zdobylem tutuaj dla ktorych w sumie po kilku przerwach powracalem a nie dla samej gry

Old Post 16-02-2003 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
czemu negative? Luzak.. niewiem jak gurias, ale go znam jako jednego z pierwszych....a plasma...plasma to plasma hehe ja gram od 1.27 i troszeczke wiem

smieszy mnie to pierdolenie wszystkich o becie 1.27, wszyscy nagle grali w 1.27... z tego co pamietam to pojawiles sie znacznie pozniej... a klan f.g. pamietasz? click
imo zlosne to przechwalanie sie...

btw. maly quiz: kto pamieta nazwe 1 pl serwa ut?

\/

Old Post 16-02-2003 16:17
Avalone
...

Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
smieszy mnie to pierdolenie wszystkich o becie 1.27, wszyscy nagle grali w 1.27... z tego co pamietam to pojawiles sie znacznie pozniej... a klan f.g. pamietasz? click

ja pamietam foki grom to nie wiem moze nawet wczesniej zaczynalem z tego co tylko pamietam to n3o w nim gral ale klan nie za dobry nawet stronki fajnej nie mieli

Old Post 16-02-2003 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Smile jeden z pierwszych

ja gram praktycznie od poczatku powstania modu tyle ze ie w polsce bo wtedy w posce byla lipa , ale pamietam pro pl , sot , sxl itd .
btw pamieta ktos z bety 1.27 taka mapke office ktora obecnie jest tez na terazniejsza bete , bylo tam takie zabugowane przejscie i kazdy kto gral kiedys powinien to pamietac jak sie chcialo przejsc przez otwor w scianie ale sie zostawalo w polowie i nie dalo sie juz wyjsc
sadze ze nie wielu to pamieta albo grywalna na maxa mapaka bodajze oasis sie nazywala a ty luzny nie mow mi o polsce bo to nie w polsce urt sie zaczelo ja zaczalem sie bawic w urt okolo dwa miesiace po powstaniu pierwszej wersji urt i nie gralem w polsce bo niebylo gdzie i mialem rozne nicki praktycznie za kazdym razem gdy odpalalem ut mialem inny nick wiec nie mozesz mnie kojarzyc w kazdym razie wiem ze wtedy dopiero powstaly klany abl ktore sie nazywalo wtedy a belgian lemming a nie tak jak teraz anrchists % bleeders i drugi klan to thc. a i scena polska rzeczywiscie sie kojarzy z ottarem wedlug mnie swojego czasu to byl zajebisty gracz i strateg a i pamietam jeszce rudego 103 i tkk9000 czy jakos tak
dobra koncze bo miejsca zabraknie na serwerze

Old Post 16-02-2003 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

skub nie twierdze, ze nie ma takich osob ktore graly w 1.27, denerwuja mnie tylko osoby ktore albo pomylily sobie 1.27 z 2.0 i twardo ida w zaparte, ze maja racje (sot, propl, itd to beta 2.0) albo poprostu na fali jakiejs nowej mody chca "przyszpanowac" jak oni to dlugo nie graja w to ut... mimo, ze wiekszasc z nich dolaczyla dopiero w koncowym okresie grania na 2.0 albo nawet pozniej...

\/

Old Post 16-02-2003 20:12
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: Re: hehe

quote:

LOL Luzny ale fajny Link ;D
ta stronka troche "antycznie" wyglada

Przy okazji pytanko : Niewiecie skad sciagnac jakies bardzo stare wersje Urt ? Bo ja zaczalem od 2.5 i z ciekawosci bym sobie obadal jak to kiedys wygladalo . Wszelkie bezposrednie linki mile widziane ....

Old Post 16-02-2003 20:41
LuZnY

pousuwaj paki do paka 1 (chyba) bedziesz mial 2.0 (itd...)

1.27 jest tu: ftp://ftp.edome.net/online/clientit...eta127_full.zip

\/

Old Post 16-02-2003 21:04
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;>

quote:
pousuwaj paki do paka 1 (chyba) bedziesz mial 2.0 (itd...)

1.27 jest tu: ftp://ftp.edome.net/online/clientit...eta127_full.zip

ok, dzieki wielkie juz sie zasysa ;>

Old Post 17-02-2003 16:39
Vesta
Master (Spawn)

widze ze material sie zbiera... moze to bedzie ktorys zkolei temat mojej pracy... teraz bede musiala pisac troche komentarzy czy tez wywiadow... mysle ze z UT mozjna by bylo cos zrobic... w sumie ta gra nie jest bardzo popularna(no akurat jestem w klasie informatyczniej i nikt nie wiedzial co to jst UT co za wstyd !!! a mamy w klasie 22 chlopa <-------- zeby kobieta musiala im tlumaczyc) hehehe piszcie wiecej jak chcecie to mozecie wysylac mi meile tez sa bardzo mile widziane obiecuje ze na kazdy wczesniej czy poznije odpowiem, nie zawsze mam neta wiec....(wiecie jak to jest miec brata informatyka) oki za wszystko jeszcze raz dziekuje i buziaki from allll(ale tylko w policzek i takie kolezenskie) papapa

Old Post 18-02-2003 16:16
PAPUGa
Elite (Fiend)

właściwie, to

jest zaje-fajny pomysł -- spisać historię polskiego UT.
każdy stanowi przecież jej cząstkę.
spisać a potem walnąć gdzieś na stronkę, razem z fotkami z imprez, śmiesznymi skrinszotami z gry, profi-filmami stworzonymi przez polaków, etc.

coś w rodzaju "hall of fame"

Old Post 19-02-2003 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

fajny pomysl

Old Post 19-02-2003 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
fajny pomysl

spoko ze Wam sie podoba

Old Post 20-02-2003 06:33
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:13.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions