Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Rady...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mloody
Skilled (Knight)

Rady...

Witam. Gram w CS dopiero trzy miesiące i chciałbym aby najlepsi gracze dali mi kilka rad, takie jak strzelać, w które miejsca itp. Z góry wszystkim dziękuję.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-01-2003 02:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mloody Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mloody Znajdź więcej post'ów przez  Mloody Dodaj Mloody do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mloody prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]KaLoH
cs.kaloh.pl H@

Na stronie www.cs.fpp.pl sa roznego rodzaju poradniki, radzilbym przeczytac

Old Post 23-01-2003 06:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaLoH Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaLoH Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaLoH Dodaj [FPP]KaLoH do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaLoH prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

demka, demka, demka... i ... filmiki .

GG 1090334

Old Post 23-01-2003 11:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;p

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
demka, demka, demka... i ... filmiki .

Ja co prawda niejestem ze sceny cs (zajrzalem tu przez ankiete o podkladkach ;pppppppp ) . Ale jedna uniwersalna rada : patrzec jak graja najlepsi ..... i to nawet nie tyle demka co przykladowo przyjrzec sie jak graja najlepsi na serwie ... JA osobiscie grajac w UrT nauczylem sie bardzo duzo przydatnych skurtow na mapie taktyk itp. itd ;p

Old Post 23-01-2003 11:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

wystarczy przejzec cale archiwum boarda.
znajdziesz naprawde wiele ciekawych porad .

Old Post 23-01-2003 19:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DvK
MastaH AdMlnisTratoR

Talking

graj jak ja 8h/dobe, a sam sobie wyrobisz celowanie na heada etc. .... nie ma nic lepszego od grania, demka sobie poogladasz innym razem

Old Post 23-01-2003 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DvK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DvK Znajdź więcej post'ów przez  DvK Dodaj DvK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DvK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Patrzac na gre ludzi na serwerze (FFA) nie nauczysz sie niczego.

* Ogladaj mecze na HLTV
* Ogladaj duzo demek
* Na mapach de_: nie atakuj jako CT, nie kamp jako T
* Nie zabijaj swoich
* Nie wyzywaj kolegow
* Nie denerwuj sie
* Raz na tydzien polecam przerwe 1-2 dni od cs'a

Old Post 23-01-2003 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mloody
Skilled (Knight)

Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Chciałbym tylko powiedzieć (bo ktoś napisał "patrz jak grają najlepsi na serwie), że patrzyłem na niejakiego "elevated", kupowałem broń jak on, i chodziłem za nim, jednak gdy dochodziło do walki ja ginąłem, on zostawał i jeszcze wszystkich innych wyzabijał (samotnie jakieś 4 osoby). Wątpię, żeby cheatował. Moim zdaniem ktoś ma ten dar, albo go nie ma. Chociaż jeżeli widzę, że ktoś gra w to ponad rok no to nie dziwie się że jestem gorszy.

Old Post 23-01-2003 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mloody Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mloody Znajdź więcej post'ów przez  Mloody Dodaj Mloody do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mloody prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spidi
Training (Enforcer)

Talking Zachęcam

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]KaLoH
Na stronie www.cs.fpp.pl sa roznego rodzaju poradniki, radzilbym przeczytac

[FPP]KaLoH ma racje!!! Wejdź na www.cs.fpp.pl bo np. ja też dużo się tam dowiedziałem i jak grałem naprawde byłem lepszy!!! Warto poczytać!!!

Old Post 30-01-2003 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spidi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spidi Znajdź więcej post'ów przez  Spidi Dodaj Spidi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spidi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KaZi
Training (Enforcer)

eeeeeee tam dema, nie patrz na dema tylko graj, i nie patrz jak graja inni, graj bardzo duzo i sam sie nauczysz :!:

Old Post 01-02-2003 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KaZi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KaZi Znajdź więcej post'ów przez  KaZi Dodaj KaZi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KaZi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:41.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions