Nioooo, to jest zajebiste Ale mam kilka uwag.
Primo, wez zmien armor-system. Rozgrywka jest tak szybka, ze praktycznie nie czuje sie tych zbroi na sobie. Najlepiej jak dasz RA-200 (i nie spada), YA-100, 2xYA-200 (i tez nie spada ofcoz). No i zeby sie dalo shardsami bardziej podpakowac Jak juz mowilem, teraz to sie praktycznie nie oplaca latac po zbroje bo i tak nic nie daja...
Te rampjumpy tam sa wogole? Jesli sa to na pewno duzo mniejsze niz sa w CPMA Probowalem nawet na tych samych mapach. 
Jeszcze cos mialem.... Aha, Ta muzyczke co od czasu do czasu przygrywa to wez ja przedluz troche i wrzuc na koniec meczu - dla niej oplaca sie szybko rozegrac ta gre 
Co tam jeszcze... no, animacja miecza ofcoz I te durne przyciski, ktore nijak nie pasuja do reszty. Takie sliczne rozowe, moglyby byc do jakiegos moda Barbie or smthg. Ale nie tu 
Gralem na wszystkich mapach z Keel'em i Kleskiem na NM i jedno mnie strasznie wkurwialo - Railgun. Cholerstwo jest strasznie ciezko opanowac przy tej szybkosci przemieszczania sie przeciwnika, a bot bez problemu tym sie posluguje (bo mu szybkosc nie robi roznicy). Nie wiem co z tym zrobic... Ale strasznie mnie to denerwowalo 
I wez zrob tego moda w pelni po angielsku, co? Bo to smiesznie i koslawo wyglada i jak pokazalem go kumplowi (Niemiec) to wogole nie wiedzial co i jak . Jak chcesz podbic swiat to musi byc po angielsku 

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|