Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Problem z dzwiekiem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|.daveron.
Training (Enforcer)

Problem z dzwiekiem

Hi!
Mam problemik z dzwiekiem w q3a po zainstalowaniu najnowszego pr - wszystkie dzwieki sa opzunione o jakas sekunde. Jak temu zaradzic?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-02-2003 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|.daveron. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|.daveron. Znajdź więcej post'ów przez  sYs|.daveron. Dodaj sYs|.daveron. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|.daveron. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Sprobuj /cg_predictitems 0 albo 1. Nie pamietam dokladnie. =T

Old Post 07-02-2003 13:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShreQ
Ik@r #2822

Ja mam ten sam problem u siebie ale na szczęście tylko na niektórych mapach. Założyłem nawet ostatnio topic na ten temat bo myślałem, że to mój cfg jest jakiś skopany.
Radzę ci żebyś sprawdził odświeżanie ekranu, ja jak miałem ustawione na 85Hz to miałem właśnie takie problemy, jak ustawiłem na optymalne to już jest lepiej .
A co do tego predicta to ja u siebie to już próbowałem i nic nie pomogło .

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Old Post 07-02-2003 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShreQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ShreQ Znajdź więcej post'ów przez  ShreQ Dodaj ShreQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShreQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

albo to jest problem komend: g_synchronousclients i sv_fps

Old Post 07-02-2003 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|.daveron.
Training (Enforcer)

Probowalem wszystkich rad ale nic:| . Ktos mi zasugerowal ze moze to byc problem z direct X - mam 9.0 . U Was chodzi na nim bezproblemow?

Old Post 07-02-2003 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|.daveron. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|.daveron. Znajdź więcej post'ów przez  sYs|.daveron. Dodaj sYs|.daveron. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|.daveron. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Hmm, dunno, ja mam osemke. Jak nie siodemke =o Nie gram w sumie w gry, wiec od dawien dawna nie instalowalem dx...

Old Post 07-02-2003 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|.daveron.
Training (Enforcer)

No ja nie wiem jak jest na 8.0 bo direct opiera sie probom deinstalacji:|

Old Post 07-02-2003 20:10
ShreQ
Ik@r #2822

A może to właśnie ten DirectX, słyszałem, że jest lekko niestabilny. Wiesz co jeszcze możesz sprawdzić, wyłącz explorera . Ale tak na poważnie to pomaga, bo coś ci może w kompie siedzieć a ty nawet możesz o tym nie wiedzieć. Takim sposobem w pasku zadań zostaje ci tylko zegar i głośnik. Nie gwarantuję, że to pomorze ale spróbować zawsze można.

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Old Post 07-02-2003 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShreQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ShreQ Znajdź więcej post'ów przez  ShreQ Dodaj ShreQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShreQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:49.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions