Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Help
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

Help

**** jaki musze miec pro mode teraz i jak dorwac jakies servery na pro moddze????

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-08-2001 11:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

promode sciagnij z quake3.gracz.net
w tej chwili obowiazuje wersja v
co do servow to polecam slizg.fpp.pl:30000 i 50000

Old Post 20-08-2001 11:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

CS się znudził? ProMode'a musisz mieć 099v, do ściągnięcia tu I jeszcze Point Release 1.29h (też jest nma w/w stronie) Serwery to sobie chyba znajdziesz...

Old Post 20-08-2001 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

nic dziwnego! mi tez by sie stanie w miejscu znudzilo

Old Post 20-08-2001 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

pro moda juz mam
jeszcze tylko mapy jakie mi sa potrzebne i zkad wziac cpm1a???

Old Post 20-08-2001 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]SnipeR
pro moda juz mam
jeszcze tylko mapy jakie mi sa potrzebne i zkad wziac cpm1a???

Cpm1a i cpm3 - sciagnij calego mappaka1 i 2 - sprooboj na tutaj.

Old Post 20-08-2001 12:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MarVer
Training (Enforcer)

Smile

Cze Sailor fajny ten rysunek kolesia heheheheh lolP

Old Post 20-08-2001 12:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MarVer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MarVer Znajdź więcej post'ów przez  MarVer Dodaj MarVer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MarVer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QuaD
Your personal killer.

Hej gosciu wywal ten syf spod kazdego posta ob mi sie przwijac strony nie chce.

Old Post 20-08-2001 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QuaD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QuaD Znajdź więcej post'ów przez  QuaD Dodaj QuaD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QuaD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

nie wywale

Old Post 20-08-2001 13:32
Infinite
nieszczesliwie zakochany

Thumbs down

jeszcze tak zasyfionego sybnature to niewidzialem

Old Post 20-08-2001 13:40
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
Cpm1a i cpm3 - sciagnij calego mappaka1 i 2 - sprooboj na tutaj.

No akurat tak sie sklada, ze cpm1a ("polskiego") nie ma w zadnym z mappackow.

Oprocz trzech mappackow sciagnij takze ztn3dm1, ktora ostatnio jest grana u nas na serwach.

Old Post 20-08-2001 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

albo ztn3tourney1. zalezy jaka jest na servie. tzn. jezeli chcesz to mozesz zmieniac nazwy w plikach zanjdujacych sie w ztn3dm1.pk3 ale sciagnac tourney bedzie znacznie latwiej

Old Post 20-08-2001 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

wrzucilem ztn3tourney1 na slizg
i niestety dosc szybko mapa zostala zbluzgana
bo jest ***owa i nikomu niechce sie jej uczyc.
a jak widze kilera i warriora po raz 300 , grajacych na cpm1a to mi sie zygac chce.

Old Post 20-08-2001 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

ale sygnaturka

Old Post 20-08-2001 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

gazi siedzi obok mnie(i wpierdala pomidora) wiec nie bede komentowal

Old Post 21-08-2001 12:12
madcow
Skilled (Knight)

widac ze koles gra w csa zrobil burdel i ****a sie nauczyl....btw...sygnaturke to chyba z jakiegos po*******onego snu wyczailes...
heh...3a zaczac objezdzac wszystkich burakow
dajcie mi ocene 1 bo na nia zasluguje
zreszta sam sobie zaraz wystawie 1

Old Post 21-08-2001 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil madcow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do madcow Znajdź więcej post'ów przez  madcow Dodaj madcow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać madcow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

madcow: dostales odemnie 4

Old Post 22-08-2001 00:56
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

sniper daj sobie spokoj z promode i zacznij grac na powaznie w vq3
od razu zrobi ci sie lepiej a po promode mnie sie chce

Old Post 22-08-2001 09:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

to rzecz jasna tylko moje wlasne odczucie i moje wlasne zdanie do ktorego mam prawo

Old Post 22-08-2001 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

alez oczywiscie
nikt ci nie broni wlasnego zdania XeNoMq

Old Post 22-08-2001 17:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking ;)

Kazdy czlowiek ma prawo do wlasnego zdania - o ile nie rozni sie ono od zdania calej reszty

Załącznik: starwars.gif
Załącznik został 360 razy przeglądany.

Old Post 04-09-2001 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Moje zdanie zawsze sie rozni sie od innych, ktore i tak zawsze mam gdzieś

Old Post 04-09-2001 12:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Red face geez

Ale lame ze mnie
Nawet se obrazka z boku nie umiem wstawic huehuehue

Old Post 04-09-2001 13:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
madcow
Skilled (Knight)

Re: geez

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Ale lame ze mnie
Nawet se obrazka z boku nie umiem wstawic huehuehue

dzieki saari ze mnie jeszcze wieksza lama bo wlasnie ja wiem jak sie zmienia i ci go ukradlem
a na przyszlosc w profilu masz przycisk edycja opcji i tam masz przycisk zmien obrazek...tam sie wlasnie to robi
btw. oddam ci niedlugo obrazek spoxik...znudzi mi sei szybko

Old Post 04-09-2001 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil madcow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do madcow Znajdź więcej post'ów przez  madcow Dodaj madcow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać madcow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Angry I ty brutusie...

madcow Brzydaq ... ladnie to tak?

Old Post 04-09-2001 14:25
madcow
Skilled (Knight)

saari kotku tez cie lubie
juz go wywalilem mozesz go sobie ustawic...to tylko taki maly zarcik btw...co z twoim postanowieniem bycia najlepsza dziewczynka w q3? kope lat sie nie widzielismy hehe LOL
jak masz to zapodaj mi jakis fajny obrazeczek na icq bo z tego co widze to masz pare fanych

Old Post 04-09-2001 14:31
fryx
Force Commander

quote: btw...co z twoim postanowieniem bycia najlepsza dziewczynka w q3?

Saari to DZIEWCZYNA???

Old Post 04-09-2001 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

taa....dziewczynka...pierwsza na tym boardku...fryxiu i na dodatek z krakowa

Old Post 04-09-2001 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

upssss....nie ten nick

Old Post 04-09-2001 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

ajajajajaj...
Saari pliz wrzuc swoje zdjatko

Old Post 04-09-2001 14:42
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:24.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions