Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > O ja cie... =)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SweepeR
sweter

O ja cie... =)

Huhu... Nasza "kochana" Telekompromitacja Polska S.A. chyba upadla na glowe ostatnio

Wlasnie tak sobie spingowalem kilka Amerykanskich serwerkow CPMA... i co? I ping ponizej 300! Podczas gdy Polskie serwery pinguje na 200.

Po prostu zarabiscie! Z tego co gdzies tam zaslyszalem, to TPSA nowe lacze na swiat polozyla i na SDI wlasnie teraz takie masakry sie robia... Kurde, podjaralem sie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-08-2001 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: O ja cie... =)

O poczynania tepsy od czasu poznania ceny za neostrade to gadac sie nie chce

Old Post 19-08-2001 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Kochana konkurencja. TPSA zaczyna się "starać"

Old Post 19-08-2001 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

Re: O ja cie... =)

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
Huhu... Nasza "kochana" Telekompromitacja Polska S.A. chyba upadla na glowe ostatnio

Wlasnie tak sobie spingowalem kilka Amerykanskich serwerkow CPMA... i co? I ping ponizej 300! Podczas gdy Polskie serwery pinguje na 200.

Po prostu zarabiscie! Z tego co gdzies tam zaslyszalem, to TPSA nowe lacze na swiat polozyla i na SDI wlasnie teraz takie masakry sie robia... Kurde, podjaralem sie

zasluga dodatkowych 155mb na swiat (niedawno podlaczyla tepsa)

ma byc jeszcze takich lacz 5 wiec wtedy to bedzie naprawde mozna pograc u amerykancow

Old Post 19-08-2001 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

mam nadzieje ze sie troche pospieszy nsza kofana TPSA z tymi nastepnymi laczami, to moze jush w krotce bede mial lepszy ping za granica nish w polsce

Old Post 19-08-2001 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

dajcie adresy jakis zagranicznych servow

Old Post 19-08-2001 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
madcow
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
Kochana konkurencja. TPSA zaczyna się "starać"

chyba srac przed konkurecja...
ja w stanach mam ping 100 w nocy wiec na 300 tpsa leje z gory na dol

Old Post 20-08-2001 10:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil madcow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do madcow Znajdź więcej post'ów przez  madcow Dodaj madcow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać madcow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

qfa dajcie te adresy! ja chce adresy! dajcie adresy! plissssss!

Old Post 20-08-2001 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QuaD
Your personal killer.

tu masz jakies adresy
http://www.quakeshit.com/status/q3s...eshit.com:27967

Old Post 20-08-2001 11:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QuaD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QuaD Znajdź więcej post'ów przez  QuaD Dodaj QuaD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QuaD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

216.66.15.138:27967
209.39.192.19:27962
195.230.58.162:27960
63.251.141.230:27960
213.221.174.37:28031
194.195.228.182:27915
63.112.170.65:27900
128.122.171.106:27771
209.84.189.170:27967

Old Post 20-08-2001 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

thx

Old Post 20-08-2001 15:14
fryx
Force Commander

jakich czasow ja dorzylem... kochana TPSA? Heh.....

Old Post 20-08-2001 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

KOnkurencja i tak jest i będzie lepsza. Wszystko co nie TPSA rulz!

Old Post 20-08-2001 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

siakies dziwne te zagraniczne servy

Old Post 20-08-2001 19:44
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Question ???

Tepsa? Kochana? O matko! Tylko bez takich ludzie - oni zawsze robia wszystko byleby tylko nie dac nic - a do tego ze daja zmusza ich konqrencja

Old Post 21-08-2001 09:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Taaa... Konkurencja....
Dzwoniłem wczoraj do Neti, żeby założyli mi telefon lub ISDN i dowiedziałem się, że będzie to możliwe najwcześniej na początku 2003 roku.
Prędzej się przeprowadzę niż doczekam normalnego połączenia.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 21-08-2001 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
madcow
Skilled (Knight)

Re: ???

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Tepsa? Kochana? O matko! Tylko bez takich ludzie - oni zawsze robia wszystko byleby tylko nie dac nic - a do tego ze daja zmusza ich konqrencja

saaaaaaaaaaari.......kogo ja tu widze na tym boardzie
kope lat

Old Post 21-08-2001 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil madcow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do madcow Znajdź więcej post'ów przez  madcow Dodaj madcow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać madcow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking Re: ???

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

Tia - wszyscy kochamy tpse - pewnie dlatego tak czesto im servery padaja -=[HACKED]=-

Old Post 21-08-2001 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
madcow
Skilled (Knight)

shool i inni...a kto zapewnia wam dostep do netu itp...?
jezeli laczycie sie przez tpsa to nie nazekac bo ktos poczyta sobie tego boarda a potem wylaczy wasze ip
tpsa sux

Old Post 21-08-2001 14:55
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

Jest tylko male ALE - to co zapewnia TPsa to ciezko nazwac dostepem =]

Old Post 21-08-2001 15:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
madcow
Skilled (Knight)

tia...ale ciesz sie ze na boardzie mozesz pisac...i pare stronek ci sie otworzy
bo o jako takim graniu mozesz pomazyc...(hi sdi )

Old Post 21-08-2001 16:36
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
siakies dziwne te zagraniczne servy

Why?

A co do TPSa to ja nie narzekam. Mi jest dobrze. Gdybym nie mial dzielonego SDI to bym mogl se grac non-stop w Polsce (wiem, bo przez ostatnie kilka dni, nikt oprocz mnie na lanie nie siedzial - wszyscy sie porozjezdzali).

Old Post 21-08-2001 18:47
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez madcow
shool i inni...a kto zapewnia wam dostep do netu itp...?
jezeli laczycie sie przez tpsa to nie nazekac bo ktos poczyta sobie tego boarda a potem wylaczy wasze ip
tpsa sux

od wyłaczania ip to jest juz jeden koles. Infi wie który

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 21-08-2001 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
madcow
Skilled (Knight)

ja tez wiem ktory
razerzone

Old Post 21-08-2001 22:32
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Taaa... Konkurencja....
Dzwoniłem wczoraj do Neti, żeby założyli mi telefon lub ISDN i dowiedziałem się, że będzie to możliwe najwcześniej na początku 2003 roku.
Prędzej się przeprowadzę niż doczekam normalnego połączenia.

Odpusc sobie netie - to zalosna firma....

Czemu ja nie mam dialogu

Old Post 21-08-2001 23:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ojj wiem i to dobrze a on tez sie przekona
na razie chowa sie po kontach ale ja i tak go znajde...

Old Post 22-08-2001 00:47
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Odpusc sobie netie - to zalosna firma....

Już odpuściłem. Tylko, że do wyboru mam jeszcze ERĘ I PLUSA, a oferowany przez nich dostęp do netu jest beznadziejny (czyt. żaden). IDEA nie wchodzi w grę bo to TPSA.
Mógłbym zdecydować się na ACN lub PTK, ale ich oferta jest ograniczona terytorialnie. Jedyne co mi zostaje to Chello radiowe lub Polsat cyfrowy a więc jedno wielkie gówno.
...A wszystko to dzieje się w pewnym kraju, w mieście nad Wisłą, który ubiega się o wejście do UE, tylko nie wziął pod uwagę, że jego poziom zaawansowania technologicznego i gospodarczego jest niższy niż Bangladeszu

Old Post 22-08-2001 08:20
j@rzabek
Brujah

"Jeszcze Polska nie zginęła, póki my żyjemy..."

Długo nie pożyjemy bez dobrego neta. Żałuje, że nie mieszkam w USA - powiedział patriota

Old Post 22-08-2001 12:01
fryx
Force Commander

oto cala Polska... kraj bocianow, zlodziei samochodow i wolnego netu zyc sie odechciewa

Old Post 22-08-2001 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

yea....polska sux

Old Post 04-09-2001 23:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:47.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions