Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Do Adminow prośba...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[Procek]
Guest

Arrow Do Adminow prośba...

Nie wiem, czy zasługuje to na nowy wątek, bo gram od niedawna, ale - w Polsce mogę grać praktycznie na 2 serwerach (mm.pl...). Rozumiem, że jestem w mniejszości (modem - Dialog), ale miałbym prośbę do adminów (nie chcę pisać osobno do każdego), żeby:
1. Jeśli to możliwe, to podwyższyli nieco maxymalny ping (mam średni 150-200) albo to ograniczenie czasem wyłączali (pomijam wieczory weekendowe, rozumiem, że mogę lagować...)
2. Nie kojarzę , czy to Coolnet, czy Snajper, ale na którymś aby zagrać wymagane są mapy subway, dust, sliema itp. - czy ktoś na nich wogóle gra? Móglbym się chyba połączyć na casa i, po zmianie mapy na tej, której nie mam, wywaliłoby mnie i już...
3. Wprawdzie ja mam już dobry CD-KEY, ale czy to konieczne, żeby móc pograć w moda?

Admini - dzięki, że macie swoje serwery, ale macie szansę dać możliwość pogrania tym, co tylko czekają aby wskoczyć w wolny slot na kalisz.mm.pl... Poza tym są też takie, na których nikt nie gra i sobie 1 osoba czasem czeka...

Dzięki, [Procek]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-06-2003 14:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruBk4
_o/

Smile :P

z tym server is for low pings only to zaden problem) pare razy w consoli wpisujesz /reconnect i ci wkoncu wejdzie
Pozdrawiam (chyba nie powiedziałem nic złego nie?)

Old Post 01-06-2003 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruBk4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruBk4 Znajdź więcej post'ów przez  GruBk4 Dodaj GruBk4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruBk4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[Procek]
Guest

To zależy - jako max ping jest 250 a ja mam 180 na Eye a jednak nie wchodzę - mam wolny komputer i takie restarty nie są najlepsze... (a mapa wgrywa się godzinami.
[Procek]

Old Post 01-06-2003 18:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Question

afaik, to na żadnym servie nie jest ustawiony max_ping.
'serv is for lov pings only' może Ci czasem wyskakiwać - don't worry tylko albo odczekaj jakiś czas, albo zrób reconnect.
o ile wiem, to na coolnecie gra ktoś ze Śląska z Dialogu - u niego pingi startują do 200ms wzwyż...

Old Post 01-06-2003 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruBk4
_o/

...

ale nie radze zabradzo podskakiwac:p pamietam kiedys była afera ze cos tam lagerzy ale z mojego doswiadczenia wiem ze sa ludzie mili i przepraszaja za swoj ping ale sa tez tacy co graja sa nie trafialni i jeszcze sie z ciebie smieja ze ich nie zabijasz :o ale powodzenia
P.S.
widze ze tam nikt nie zaglada wiec dam tutaj:
http://board.fpp.pl/attachment.php?postid=222804
Punk Buster rula

Old Post 01-06-2003 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruBk4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruBk4 Znajdź więcej post'ów przez  GruBk4 Dodaj GruBk4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruBk4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Re: Do Adminow prośba...

quote:
Napisane oryginalnie przez [Procek]

1. Jeśli to możliwe, to podwyższyli nieco maxymalny ping (mam średni 150-200) albo to ograniczenie czasem wyłączali (pomijam wieczory weekendowe, rozumiem, że mogę lagować...)

kilka razy wklepujesz /reconnect i wchodzi, nie ma ustawionego maxymalnego pingu, a szkoda bo niektorym warpowanie i denerwowanie tym innych graczy sprawia przyjemnosc [hi Datrixo, Gurias ]
quote:

2. Nie kojarzę , czy to Coolnet, czy Snajper, ale na którymś aby zagrać wymagane są mapy subway, dust, sliema itp.

Sproboj /cg_autodownload 0
quote:

3. Wprawdzie ja mam już dobry CD-KEY, ale czy to konieczne, żeby móc pograć w moda?

zalezy od servera

Old Post 01-06-2003 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Angry precz warperzy i lagerzy

a ja ci powiem tak taki ping jak masz to sie nie nadaje do gry.
ping max do gry to 150 wiecej to jest bez sensu grac i denerwowac ludzi.
ja jestem za tym zeby wlasnie kazdy serwer mial maxping 150 zeby mozna bylo grac w normalnych warunkach a nie z warperami i lagerami i sie wqrwiac tylko bo jakis typ gra na pingu 400 i sie jeszce czuje obrazony ze ktos chce go kiknac ale jak pojawia sie i znika nagle to wszystko jest dla niego ok.
dla mnie to jest chore

Old Post 08-06-2003 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*XSIADZ*
Skilled (Knight)

Talking cos tam o pingu

Moze po prostu zmien uslugodawce internetowego, szybsze lacze pozwoli Ci zagrac praktycznie wszedzie. Jak widze, ze mam ping 200 to wogule daje sobie spokoj z graniem bo to nie ma sensu

Old Post 08-06-2003 18:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *XSIADZ* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *XSIADZ* Znajdź więcej post'ów przez  *XSIADZ* Dodaj *XSIADZ* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *XSIADZ* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

o jeden madry ja uwazam i robie tak samo tyle ze ja jak mam wiecej niz 100 to juz nie gram
dlatego ze ktos ma slabszy sprzet czy internet to wszyscy maja sie dostosowac zeby lagerzy mogli grac ?
albo spelniasz wymagania albo nie grasz jak na pudelku z gra przykre ale prawdziwe.

Old Post 08-06-2003 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:16.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions