Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Operation Flashpoint > Nowi
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Qba
~H^H~

Unhappy Nowi

Zauwazyliscie ze znowu pelno nowych sie pojawilo? Znowu pare razy swoi zabili mnie z 50 m. Na CTFie to mi zwisa ale na coopie to moze naprawde doprowadzic do qrwicy

Niech ktos kto ma jeszcze dostep na oficjalne forum przypomni im zeby czytali te Nasze wypocinu typu "Porady dla poczatkujacych". Nie po to tam tyle tego pisalem zeby tera ktos to olewal i zabijal mnie z 50m bo nie moze rozruznic munduru

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-03-2003 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qba Znajdź więcej post'ów przez  Qba Dodaj Qba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ufoman
Skilled (Knight)

Moj drogi Kubo...taka notke mozna dac, ale... no wlasnie, jest pewno "ale"...Ludzie przeczytaja, zapomna itp...
Najbardziej skuteczna rzecza jest:
A: Idz do Eddiego...
B: Wywal tego goscia uzywajac #kick
C: Badz szybszy od niego...KILL HIM!!!!!!!!!!!!!

Khem, a nie mzoesz sie od nowa zarejestrowac na tamte forum?? Czy ci sie nie chce??Czy...tak bardzo podpadles??

Old Post 06-03-2003 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ufoman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ufoman Znajdź więcej post'ów przez  ufoman Dodaj ufoman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ufoman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qba
~H^H~

ad A
Bardzo chetnie gram u Edda bo nie ma tam takich lepkow (wroc) Niestety ostatnio ten lepek tam wlasnie sie pojawil co bylo dla mnie wielkim szokiem , wiec poprzednie zdanie traci sens.

ad B
Nie zawsze mam adma i nie mozna tak wywalac ludzi za jeden frendly fire w ciemnosciach.

ad C
Jak ja go zabije to bede takim samym dupkiem jak on (choc raz zdazylo mi sie zabic lepka specjalnie ale za niesubordynacje).

Co do fourm to moja urazona duma mi nie pozwala

Old Post 08-03-2003 22:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qba Znajdź więcej post'ów przez  Qba Dodaj Qba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ufoman
Skilled (Knight)

To czemu na przyklad nie grasz teraz??Mnie akurat wywalilo i czekam az odblokja serwer, gra wysmienita, daleko zachodzimy i nawet nikt nie ginie
Zebrala sie fajna ekipa, to sru na server!!!!

Old Post 08-03-2003 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ufoman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ufoman Znajdź więcej post'ów przez  ufoman Dodaj ufoman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ufoman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qba
~H^H~

Sa chwile badz osoby ktorych nie zastapi zadna gra i towarzystwo wirtualne

Old Post 08-03-2003 23:03
ufoman
Skilled (Knight)

Ahaaaa

Old Post 08-03-2003 23:30
Qba
~H^H~

Aaaaaaano

Old Post 09-03-2003 00:43
[FPP]KaT
kierowca bombowca

quote:
Napisane oryginalnie przez Qba
Co do fourm to moja urazona duma mi nie pozwala

no co ty
inwigilacje wroga trzeba przeprowadzac bez przerwy

ciekawe bo ostatnio wszedlem na forum i mi napisalo Istotna informacje wiec myslalem, ze znowu zauwazyli moje konto i skasowali
a tu sie okazuje, ze jednek konto dziala, a tylko ban sie skads wzial
zreszta nie znam sie na tym i sram na to
dziala to dziala

Old Post 09-03-2003 05:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaT Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaT Dodaj [FPP]KaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:44.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions