Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Ghost Recon > Witamy na GhostRecon.Fpp.pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]aLEczapKA
Warrior (Scrag)

Witamy na GhostRecon.Fpp.pl

Zapraszamy do dyskusji. Więcej informacji o grze na ghostrecon.fpp.pl

rm -rf * and let god sort them out

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-04-2003 08:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]aLEczapKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]aLEczapKA Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]aLEczapKA Dodaj [FPP]aLEczapKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]aLEczapKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Jools
Training (Enforcer)

To bedzie ciezkie ze wzgledu na konkurencje board'a na stronie CERT Mam nadzieje ze jednak znajdziemy takze tutaj wspolny temat

Old Post 01-04-2003 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Jools Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Jools Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Jools Dodaj [FPP]Jools do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Jools prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Normalnie mi szczena opadła.

I ja nic o tym nie wiedziałem? Tyle czasu online, nerwów itp na tej gierce, pokochałem ją całym sercem i nikt mnie nie uprzedził, że taka strona się majstruje?? OMG

Ide się przewietrzyć trochę, opanować się, uspokoić, bo mam miękko w kolanach.

(to wszystko z zarypiście pozytywnego zaskoczenia)

PS - a co z R6??

Old Post 01-04-2003 09:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Osobiscie to bym wolal r6.fpp.pl i tam wszystko oglnikowo pisac. Przynajmniej by sie wiecej dzialo . Ale idea serwisu jest to, ze skupia sie na jednym tytule tylko (q1,q2,q3< choc wyjatkiem moze byc sof.fpp.pl. GL w prowadzeniu strony.

Old Post 01-04-2003 12:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Jools
Training (Enforcer)

Deadpool gram prawie od poczatku w ta gre i nie widzialem cie online

Krypton dzieki
Poczatkowo chcialem caly servis o grach Tom'a Clancy'ego ale nie o wszystkich z nich tyle wiem a szukajac redaktorow sie zawiodlem

Old Post 01-04-2003 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Jools Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Jools Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Jools Dodaj [FPP]Jools do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Jools prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Jools
Deadpool gram prawie od poczatku w ta gre i nie widzialem cie online :)

Krypton dzieki :)
Poczatkowo chcialem caly servis o grach Tom'a Clancy'ego ale nie o wszystkich z nich tyle wiem a szukajac redaktorow sie zawiodlem :)

Online to ja gralem sobie z kumplami, sami sobie serwy stawialiśmy, ja, Yareq, Czarski, mihn.
Od czasów pierwszego demo ciupaliśmy w to.

Old Post 01-04-2003 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Jools
Training (Enforcer)

To graliscie po sieci Czas sie zaopatrzyc w 2 dodatki i wskoczyc online

Old Post 01-04-2003 13:48
Jarek
Pop Shop Boy :P

Gre i oba dodatki mielismy na dłuuuugo zanim pojawiły sie w sklepach. A to "z kolesiami" nie oznacza granie przez lan.
Ja stawiałem server w gdansq, Deadpool podpinał sie z Konina, Mihn z B.Stoku....

Old Post 01-04-2003 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ahh niezopominajmy że to ulubiona gra Venotoma

Old Post 01-04-2003 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

LOL - faktycznie

Jools : musze sie z tobą skontakcic - jest mała koncepcja która wymga wymaga debatki

Old Post 01-04-2003 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
. Ale idea serwisu jest to, ze skupia sie na jednym tytule tylko (q1,q2,q3< choc wyjatkiem moze byc sof.fpp.pl. GL w prowadzeniu strony.

jakos dobrze nam idzie
ale fakt jest taki ze jakbysmy postawili na temat sof1 i sof2 dwa serwisy to by sie nic na sof1 nie dzialo.. :/ a tak to jakas perelka co jakis czas do pierwszej czesci sie trafi

(chocby taka ze niedlugo idzie pierwsza czesc w naszym kraju oryginalnie po 40 zl )

Old Post 01-04-2003 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Jools
Training (Enforcer)

To tak jak wszyscy ktorych znam tez mieli zanim sie pojawily sie w sklepach bo pojawily sie naprawde z duzym opuznieniem.

Yareq: moje gg-2177106, ICQ mam w profilu ale cos ostatnio nie mam czasu przeinstalowac bo jak wlanczam to mi sie zawiesza

Old Post 01-04-2003 19:57
Yog-Sothoth
Training (Enforcer)

Zey to byl angielski oryginal to bym kupil, a tak to...

Joools :>

Old Post 01-04-2003 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yog-Sothoth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yog-Sothoth Znajdź więcej post'ów przez  Yog-Sothoth Dodaj Yog-Sothoth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yog-Sothoth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
jakos dobrze nam idzie
ale fakt jest taki ze jakbysmy postawili na temat sof1 i sof2 dwa serwisy to by sie nic na sof1 nie dzialo.. :/ a tak to jakas perelka co jakis czas do pierwszej czesci sie trafi

(chocby taka ze niedlugo idzie pierwsza czesc w naszym kraju oryginalnie po 40 zl )

Pewnie, ze wam dobrze idzie . Ostatnio nawet jk2.fpp.pl jest bardzo oblegane po tym polaczeniu z lemem. I tak news rzadzi

Old Post 01-04-2003 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

news.fpp.pl najlepsze i basta.

A w Ghost Recon nie gram już od czasu ukaznania się MP dema R6:3

Old Post 01-04-2003 21:14
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Yog-Sothoth
Zey to byl angielski oryginal to bym kupil, a tak to...

z tego co narazie wiem to wiem tyle iz nie bedzie to spolszczana werjsa
poprostu tylko wydana taniej

Old Post 01-04-2003 21:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Jools
Training (Enforcer)

Heh Deadpool: juz sa prowadzone prace na GR2 na enginie Doom'a III :/ to bedzie ciekawe...

Old Post 02-04-2003 10:06
Yog-Sothoth
Training (Enforcer)

No co ty, raczej engine Unreal Warfare, skoro na nim zrobili Raven Shield, pozatym engine Doom 3 wg mnie nie nadaje sie do gier multi, jak na dzisiaj.

Old Post 02-04-2003 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yog-Sothoth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yog-Sothoth Znajdź więcej post'ów przez  Yog-Sothoth Dodaj Yog-Sothoth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yog-Sothoth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Yog-Sothoth
No co ty, raczej engine Unreal Warfare, skoro na nim zrobili Raven Shield, pozatym engine Doom 3 wg mnie nie nadaje sie do gier multi, jak na dzisiaj.
Przeciez kod moze zostac zoptymalizowany przez ekipe z Ubi Softu. Po prostu bedzie ladniej wygladal.

Old Post 02-04-2003 15:44
Yog-Sothoth
Training (Enforcer)

A RvS zle wyglada? Pozatym gra sieciowa jest przewaznie gra dynamiczna, do tego na dzisiejsze czasy malo ludzi ma kompa, na ktorym dobrze bedzie chodzil Doom 3, ale nei ma co spekulowac, poczekajmy na oficjalne oswiadczenie, jakiego engine uzyja.

Old Post 02-04-2003 20:30
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:41.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions