Re: Re: polska białoczerwoni???
quote: Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Na serwery polskie też wchodzą ludzie z cywylizowanego zachodu i pisza " omfg", ciekawe czy u nich tez tym się zajmują na forum.
Osobiście mi to wisi kto co pisze, o ile nikomu nie ubliża.
Pozdrawiam
Zasadniczo zgadza się, pytanie tylko czy należy robić to samo na zasadzie oko za oko, ja gram dla przyjemności i w momencie jak widzę na delayu takie wypociny to mnie krew zalewa. Zauważyłem, że na MOST bardzo wielu ludzi spędzało czas głównie na wymyślaniu dziwnych sposobów na ubliżaniu innym w taki sposób by obejść słownik hosta? Widocznie już nie dają rady i szukają nowych terytoriów. Są servery ( całe szczęście) na których można sobie jeszcze pograć 4fun i osobiście mnie denerwuje jak paru takich matołów przerzuca się swoim intelektem a potem połowa grających sie dopytuje skąd są. Jak kogoś to bawi niech sobie zahostuje server np. pod nazwą Ch** PL albo F*** PL i bawi się tam w najlepsze.
P.S.
Debilizm tego akurat przypadku polega na tym ,że "kolega" rafi jechał sobie w przekonaniu, że nikt nie rozumie co wypisuje, pech w tym że paru ludzi rozumiało co wypisuje tylko nie rozumiało po co?
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|