Od WARHEADA:
Przeklinanie ktore bylo widac na screenach zaczelo sie ze strony FSG ktore stwierdzilo w pewnym momencie ze jestem ciota bo podaje wynik.
Trapper nie rozumiem tego topicu ktory zalozyles, sam powiedziales ze nasze klany sa zaprzyjaznione.Rozumiem twoje zdenerwowanie sam mowiles ze na duscie jestescie nie pokonani i pojedziecie nawet grynet.
Do KT
Tamta sprawe przecierz zalatwilismy po co nawiazujecie do niej ?
Przykro mi ze nie robilem screenow tak jak trapper podczas gry zeby poprzec nasze slowa ale to mial byc towarzyski trening a nie klanowka.
Sprawa serwera to trapper ty jestes glownym adminem i konfigurowanie serwera jest twoim zadaniem, natomiast fizyczne odlaczenie go nie bylo mozliwe gdyz obsluga caly czas byla przy nim.
Zwazywszy ze czesc naszego skladu jest mloda to poniosly ja nerwy i za to przeprosilem wszystkich.
Nie nawiazujcie do starej nazwy obecnego skladu gdyz zmienilo sie wszystko wlacznie z klan liderem i tepimy wszelkie objawy chamstwa w naszej druzynie.
Przeprosilismy sie nawzajem podczas tego treningu za obupolne zachowanie i nastala zgoda natomiast to co zrobiles podajac wybiurczo screen shoty na tym bordzie jest dla mnie rzecza niezrozumiala ale pozostawiam ten topic twojemu sumieniu.
Lubilem cie ale po tym topicu niestety nawet ci reki nie podam.
Brzydze sie klamcami.
|SLIZG-CAFE|*Warhead