Re: Nowi gracze....
quote: Napisane oryginalnie przez 101st|Scarab
Ostanio widzialem goscia na serverze i ewidentnie widac bylo, ze to ktos nowy i w pewnym momencie gosc po zmianie mapy napisal : 'Co tu trzeba zrobic?'. Jakby nie bylo zostal wyzwany od lola!Ja powiem szczerze , ze jak zaczynalem i zrobilem tk to gosciu ,ktorego zabilem wytlumaczyl mi o co chodzi na mapie. Dzisiaj rzeczywiscie , kiedy rtcw sie troche rozkrecilo wiekszosc z graczy uwaza sie za nie wiadomo kogo..... Nie ma co gadac bo to i tak sie nie zmieni ( tak samo widac to w przypadku mapy beach-kogo nie zapytamy mowi , ze nie cierpi beach, a jak probuje votowac inna mape na serverze to all daje F2).
hyhy zaczynacie juzgadac jakos tak na inny temat
hmm jesli chodzi o mnie tolubie beach
a jak zrobiles TK to tluaczyl ci, ze masz zabijac tych z przeciwnej druzyny?
odnosnie posta Usagi:
- nie wiem jak to dokladnie wyglada, ale nie zawsze jesttak, ze nikt nie chce wyrownac, co nie zmiania faktu, ze takie sytuacje sie zdazaja, ale chyba nie jest az tak zle
- referee- najlepszym sedzia jakiego znam to jest bez watpienia Prosper, gdyz jesli uda sie wrzucic go na to stanowisko to mozna byc pewnym, ze pogramy na wszystkich mapach standardowych i GOTY. jak widac z twojego przypadku, nie kazdy nadaje sie do tego
- jatam nie zwracam w zasadzie uwagi na nowicjuszy podczac gry, chybaa ze taki z mojego teamu postanowi za darmo wladowac we mnie serie. no ale jestem zbyt nerwowy i zeby sie jeszcze z takim nie uzerac oddaje mu jego kule spowrotem jak postanowi we mnie jeszcze raz strzelic to zabijam, proste i praktyczne, a co najwazniejsze dziala, gdyz pozniej juz w swoich nie strzela, no przynajmniej nie we mnie. tej metody uzywam do uspakajanie tych nowych, a takze starszych graczy, oczywiscie tylko wtedy gdy wiem, ze zrobil to specjalnie
oja ale namieszalem, mam nadzieje, ze skumacie o co mi chodzi
|