Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Offtopic > 2GB na e-mail'a
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Tomi
Skilled (Knight)

2GB na e-mail'a

Przeczytałem że są już dostępne konta pocztowe o pojemności 2GB, jednym z nich jest Yahoo Plus które jest płatne, drugim jest MSN, który również jest płatny. Natomiast jest darmowe konto 1GB www.walla.com założenie konta trwa 2 minuty, ograniczenie transferu to 30MB. Ale mi tam nawet tyle miejsca nie trza na poczte, byłem, jestem i będe z o2.pl (teraz 250MB darmo)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-07-2004 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomi Znajdź więcej post'ów przez  Tomi Dodaj Tomi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

ehh nie kumam po co ludziem xx GB na maila.... za niedlugo bedziemy filmy mailem przesylac (w sumie nie jest to taki zle ). Ale żeby wykożystać tą poczte musiałbys załozyć ją najpozniej chyba w wieku 10 lat... PEACE

Właśnie słucham:

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-07-2004 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:54.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions