quote: Napisane oryginalnie przez Nikramo
Hmm ja z 1.32 mam dziwny problem, bo nagle przy zmianie mapy mnie wywala do menu glownego :o Nigdy tak nie malem, a teraz gdy zaczyna sie wczytywac nowa mapa to wolf wraca do menu, wiec jak widze ze vote passed, to juz wczesniej musze reconnecta robic.
No niestety mam podobny problem jak ty.
Ale nawiazujac do reszty wypowiedzi (m,in. z tym przykleajniem sie do leczonego goscia) jak na razie nie mialem takie przypadku choc jak wpomniala Saari w 1.31 zdazalo sie (ale to pewnie z tytulu dluzszego obowiazywanie patcha1.31), natomast mam GF3 ti200 i spadek fps jest znaczny, niestety, chociaż mam poobcinane bajery graficzne i gram w 1024x768.
Ogolnie nie ma takiej tragedyi, a z pewnoscia do rozpoczecia nowej ligii jakas nowa lata wyjdzie. Pozostaje tylko plakac ze za tak ciezkie pieniadze otrzymujemy tak liche wsparcie techniczne
Gralem dzisiaj na serwie BiA i nie wiem dlaczego ale mailem strasznie malo FPS momentami na assalut ponizej 13 !!! Ranio zainstalowalem OSP, ale gralem na 1.32 (oczywiscie bez wlaczonego OSP) nie wiem czy zauważyliscie (tak btw) ze OSP jest na 1.31. I dochodzę do pytania: Czy to moze miec jakis wplyw na wydajnosc ze gra jest zpachowana na 1.32 lecz w katalogu posiada rowniez OSP na wersje 1.31 ?
Edytowane przez SOLAR dnia 03-06-2002 o godz. 13:58
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|