Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > d-day czy xgamer....Ktora lige mam wybrac?
Jaką lige uważasz za stosowna
You do not have permission to vote on this poll.
D-day 21 75.00%
Xgamer 7 25.00%
W sumie: 28 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
cheester
=PL= Victory

Exclamation d-day czy xgamer....Ktora lige mam wybrac?

Tak wiec stało sie..Startuje nowa liga d-day a wraz z nia liga Xgamer.Zamieszczam tego board ze wzgeldu iz chcialbym sie dowiedziec ktora lige wola....

http://rtcw.multiplayer.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-05-2002 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cheester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cheester Znajdź więcej post'ów przez  cheester Dodaj cheester do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Nie będzie wielkim problem wzięcie udziału w dwóch. Zależy od tego co cl woli

Old Post 29-05-2002 13:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marek Logan
Skilled (Knight)

Pytanie troche bez sensu (w koncu mozesz grac tu i tu). Chociaz jak sie ma malo czasu to nie jest znowu takie glupie...Zreszta i tak pytanie jest troche za wczesne, poniewaz na dzien dzisiejszy wiekszosc z nas na razie odroznia je jedynie po nazwach. Zobaczymy jak sie obie rozwina, po ile klanow zgromadza, jaki bedzie ogolny poziom organizacji jak i samych meczow ligowych. D-day ma ta przewage, ze jest liga "oficjalna". Jej minus jest taki, ze jest platna. Tak wiem, 10 zeta mozna potraktowac jako sume symboliczna, nie mniej jezeli pisze sie o sponsorach (i to 4) to haslo zrzuty na nagrody dla zwyciezcow bardziej pasowaloby do ligi xGamera, ktora jest czysta inicjatywa spoleczna, a nie do rozgrywek, za ktorymi stoja LEM,CD-Action,Wp czy tez e-loko. Jezeli cala rzecz sie odbywa na servach, na ktorych gra sie bez przeszkod na codzien, ani nie trzeba uiszczac zadnych oplat skarbowych, to ja za bardzo nie rozumiem na czym by mial polegac ten sponsoring, jezeli nie na ufundowaniu nagrod?
Zreszta, nie oszukujmy sie, nagrody sa milym dodatkiem, ale jak znam zycie 90% polskiej sceny RTCW, wzieloby udzial w obu tych rozgrywkach i bez takiej motywacji.
Poki co wypada pogratulowac ekipie z BiA inicjatywy i dotychczasowej skutecznosci - wszystko sie zapowiada b.pieknie, mam nadzieje, ze moje odczucia beda podobne w pazdzierniku. Takze GL chlopaki.
Jezeli chodzi o lige xGamera to sam pomysl jest dobry, ale to co zaczyna mnie martwic to to, ze Killah i 3rdtrek nie mowia jednym glosem (ostatnio na tym portalu mozna przeczytac np. wypowiedz 3rdtrek`a, ze"Killah zbytnio się rozpędził i podał wszystkim nieprawdziwe informacje (np. o tym , że tylko najgorsze klany mogą się zgłaszać).",ech - nigdy nie bylo mowy przeciez o czyms takim jak "najgorsze klany", lecz jedynie o wszystkich klanach poza Wielka 4), poza tym jak sa jakies niezgodnosci to zalatwia sie je miedzy soba, a nie publicznie. Takze dla xGamera sam start ligi moze sie okazac wielkim sukcesem. Pozyjemy, zobaczymy. Nie mniej tej ekipie tez zycze powodzenia - fajnie byloby zagrac i tam.
pozdrawiam

Old Post 29-05-2002 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marek Logan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marek Logan Znajdź więcej post'ów przez  Marek Logan Dodaj Marek Logan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marek Logan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

Xgamer to dyskriminacja wielkiej czworki ))

Old Post 29-05-2002 14:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

Info

Nieoficjalna informacja. Ciezko jest bardzo zdobyc sponsorow, DX na pewno moze cos o tym powiedziec. Strasznie sie czepneliscie tego iz D-Day ma byc platny. Jeszcze raz powtazam to PROPOZYCJA, i jesli nie bedziecie chcieli nie ma sprawy nie bedzie, po za tym dopiero rozgrywki finalowe sa platne!!! sugeruje poczytac regulamin zanim nonstop bedzie przerabiane to iz jest to platna liga. Co do sponsoringu (tu jest wlasnie nieoficjalna informacja ) LEM sprzedaja nam taniej WOLFa, zamieszcza info na swojej stronie i sponsoruje gry dla najlepszych, E-loko udostepnia pomieszczenie, sprzet i lacze, CD Action za darmo w czterech numerach wrzuca nasze texty o lidze, moze bedzie, WP daje info na swojej stronie, prowdzic bedzie podstrone o lidze. To w tej chwili jest potwierdzone. Moze uda sie wyciagnac cos jeszcze (kilku kolejnych potencjalnych sponsorow mamy).

Pozdrawiam

Pray for lag ...

http://d-day.netfriend.org

Old Post 29-05-2002 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chris Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chris Znajdź więcej post'ów przez  Chris Dodaj Chris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Slizgacz
Training (Enforcer)

Re: Info

quote:
Napisane oryginalnie przez [XX] Chris
Co do sponsoringu (tu jest wlasnie nieoficjalna informacja ) LEM sprzedaja nam taniej WOLFa, zamieszcza info na swojej stronie i sponsoruje gry dla najlepszych, E-loko udostepnia pomieszczenie, sprzet i lacze, CD Action za darmo w czterech numerach wrzuca nasze texty o lidze, moze bedzie, WP daje info na swojej stronie, prowdzic bedzie podstrone o lidze. To w tej chwili jest potwierdzone. Moze uda sie wyciagnac cos jeszcze (kilku kolejnych potencjalnych sponsorow mamy).
Pozdrawiam

Czy ja wiem czy to taka nieoficjalna informacja ?
Dzis właśnie natknąłem się na news na www.valhalla.pl o powstaniu nowej ligi a tresc tego newsa sugeruje ze LEM juz rozkreca cala sprawę

Chyba ze to ktos z naszych 'boskich' organizatorow maczał w tym swoje paluszki.

Old Post 29-05-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Slizgacz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Slizgacz Znajdź więcej post'ów przez  Slizgacz Dodaj Slizgacz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Slizgacz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

:)

Slizgi cichaj
nieoficjalne bo jeszcze moze uda sie cos wiecej zalatwic
.

Pray for lag ...

Old Post 29-05-2002 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chris Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chris Znajdź więcej post'ów przez  Chris Dodaj Chris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Jesli liga bez 4ki to co to za liga troche tego nie rozumiem, para-olimpiada jakas czy co to ma byc? Ktos sie ucieszy wygrywajac ze swiadomoscia ze za plotem stoja 4 wilki , a zapisaly sie same reksie?

Sorry za metafory ale mam dobry humor i poprostu polewam z tej dyskryminacji
Prawdze jest taka ze ten kto wymyslij to w XG sam jasno zrobil 2 szufladki 4ka i reszta, na czym tez bazuje w tym poscie.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 30-05-2002 01:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Nie jestem związany z Xgamerem ale z tego co wiem w tym turnieju nie ma ŻADNEJ dyskryminacji mocniejszych klanów. To plotka którą wypuścił niejaki pan Killah z XG. Dobrze byłoby aby organizatorzy do końca wyjaśnili tą sprawe do czego ich bardzo zachęcam.

Old Post 30-05-2002 07:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marek Logan
Skilled (Knight)

Ua, troche zaleglosci - wiec nadszedl czas odpowiedzi.

Chris - jezeli chodzi o platnosci rzeczywiscie nie doczytalem do konca, (nie mniej moje zdanie w tej materii nie ulega zmianie), zreszta do WP i CD-Action bardziej by pasowala etykietka "patroni medialni" a nie sponsorzy - ale to tylko czysta kosmetyka. Nie wiem kto sie jeszcze czepia, bo za bardzo nie mam czasu czytac wszystkich wypowiedzi na boardzie (zreszta ostatnio modne staly sie spamy na kilka dlugosci monitora, przytaczajace czyjes wypowiedzi - opatrzone 1-2 slowami komentarza, to skutecznie zniecheca - przynajmniej mnie), ale ja do nich nie naleze. Postanowiliscie zrobic cos dobrego, robicie to skutecznie (w koncu zainteresowaliscie soba wielkie firmy) - i macie moje pelne poparcie i uznanie. Moje wypowiedzi uznaj raczej za merytoryczna dyskusje na temat regulaminu, (o ktora zreszta prosiliscie). Wiadomo, ze board ma to do siebie, ze nie zawsze mozna wlasciwie odczytac intencje piszacego (w koncu to tylko litery, bez wlasciwej intonacji) - dlatego aby wszystko bylo jasne - jestem bardzo,bardzo daleki od czepiania sie czegokolwiek, zwlaszcza, ze (powiedzmy sobie szczerze) - NIE MA CZEGO. Jezeli chodzi o mnie to bede zamieszczal na FPP newsy dotyczace D-day i bede sie staral robic wam maxymalna reklame, bo inicjatywa jest swietna (ale dopiero od 11 czerwca - bo teraz mam sesje i wzialem urlop )

DX - co do xGamera, pomysl zorganizowania ligi/turnieju bez 4 uwazam za dobry. Nie kryje, ze mowie to z pozycji klanowicza srednio znanego klanu United Team (dawnego Sudden Offensiv). Byla juz dyskusja na ten temat (glownie z fUzz - pozdro chlopaki ), takze zapraszam pod adres [url]http://rtcw.fpp.pl/?pl:news-comments:show:1225:666:/url] - najbardziej racjonalny wydawal mi sie ostatni komentarz Slizgiego, ktoremu wypada przyznac racje - ale nie do konca. Ja odebralem intencje Killaha (odnosnie nie zapraszania do turnieju 4) jako chec zorganizowania zabawy majacej na celu wykazanie, ktoremu z klanow na polskiej scenie RTCW jest najblizej do wspomnianej 4, a nie proznej checi wygrania czegokolwiek (po uprzednim, nie fair, odsunieciu faworytow). To jest olbrzymia roznica. Dlatego takie komentarze jak twoj zwalam na karb wielkiech checi do (kazdej) gry, co w sumie jest pozytywne. Jezeli jednak chodzi o twoja metafore to mi sie podoba, bo kazdy kto oglada kreskowki doskonale wie, ze w kazdym odcinku to Reksio kopal dupe kazdemu,a nie na odwrot . Takze pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam na pojedynek z wami (tj. 4) w ramach ladderu - bo do tej pory mialem przyjemnosc grania jedynie przeciw fUzz (0-8 )
pozdro.

Old Post 30-05-2002 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marek Logan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marek Logan Znajdź więcej post'ów przez  Marek Logan Dodaj Marek Logan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marek Logan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Liga bez 4...? To niby jak nazwie sie zwyciezce? Najlepszy wsrod cienkich? Szczerze mowiac nawet jakbym byla z cienkiego klanu to nie chcialabym uczestniczyc w lidze bez najlepszych bo to jawne potwierdzenie tego ze ludzie czuja sie cieniasami, czyz nie?

Old Post 30-05-2002 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cheester
=PL= Victory

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Liga bez 4...? To niby jak nazwie sie zwyciezce? Najlepszy wsrod cienkich? Szczerze mowiac nawet jakbym byla z cienkiego klanu to nie chcialabym uczestniczyc w lidze bez najlepszych bo to jawne potwierdzenie tego ze ludzie czuja sie cieniasami, czyz nie?

NO saari racja racja ... Wątpie by ktoś miałby odwage nazwac swoj klan cieniasem

http://rtcw.multiplayer.pl

Old Post 31-05-2002 00:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cheester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cheester Znajdź więcej post'ów przez  cheester Dodaj cheester do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

E nigdzie sie tak nie uczysz grac (klan) jak w oficjalnych meczach, bo one wymagaja przygotowan etc i sie starasz o wiele bardziej taka prawda. To nazwijcie to sobie mala liga czy cos takie tam widzialem, w CS co prawda ale tam jest z 200 klanow nie 15

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 31-05-2002 12:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Kurcze pare spraw trza wyjasnic : kto mwoil o zrzutach na nagrody w turnieju XGAMER ??? LEM JEST NASZYM SPONSOREM I O NAGRODY WASZA GLOWA SIE NIE MARTWIC :p
Drugie - skad bierzecie info o turnieju - strona rusza 15 czerwca - WSZYSTKIE PODANE WCZESNIEJ INFORMACJE O TURNIEJU SA FALSZYWE !!! - STRONA 15 CZERWCA RUSZY I WSZYSTKIEGO SIE DOWIECIE O TURNIEJU
Jeszcze jedno : ktos puscil plote ,ze nie beda wszystkie klany mogly brac udzialu : gó** prawda -
Ktos chce chyba napsuc nam opinii w oczach innych i puszcza falszywe plotki w neta - mam nadzieje , ze sie sprawy wszystkie wyjasnia.

Old Post 02-06-2002 01:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

LEM

Hmm, wlasnie pare spraw mozna by wyjasnic. Tak sie sklada ze z LEM'em ostatnio bardzo czesto rozmawiam i musze przyznac iz ubawila mnie ich reakcja jak sie dowiedzieli ze podobno sponsoruja tez druga lige . Od razu zaznaczam ze sie nie czepiam i popieram projekt X-gamera, im wiecej sie dzieje na scenie RTCW tym lepiej. A co do sponsorow to zycze powodzenia, sam wiem jak ciezko jest kogokolwiek znalesc .

Pozdrawiam

Pray for lag ...

Old Post 03-06-2002 10:36
spanzik
fear the newbie

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]3rdtrek
Kurcze pare spraw trza wyjasnic : kto mwoil o zrzutach na nagrody w turnieju XGAMER ??? LEM JEST NASZYM SPONSOREM I O NAGRODY WASZA GLOWA SIE NIE MARTWIC :p
Drugie - skad bierzecie info o turnieju - strona rusza 15 czerwca - WSZYSTKIE PODANE WCZESNIEJ INFORMACJE O TURNIEJU SA FALSZYWE !!! - STRONA 15 CZERWCA RUSZY I WSZYSTKIEGO SIE DOWIECIE O TURNIEJU
Jeszcze jedno : ktos puscil plote ,ze nie beda wszystkie klany mogly brac udzialu : gó** prawda -
Ktos chce chyba napsuc nam opinii w oczach innych i puszcza falszywe plotki w neta - mam nadzieje , ze sie sprawy wszystkie wyjasnia.

makaron na uszy gadki w stylu samoobrony ehhhhhh no comments

Old Post 07-06-2002 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:51.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions