SGL meczy Smartia Dabek
A wiec Traper next time kiedy ustalasz godziny meczy ustalaj tesh sedziego.....
history :
-godz 17:00
Dostaje telefon od Cysia ze [Smartia] ze czekaja na sedziego ktory bedzie sedziowal ich mecz itp. etcetra.. dzwonie do Trapera nieodbiera.... no cush dzwonie do kogos z sedzi mowia ze Traperek siedzi w Cafe ...
-godz 17:15
Dodzwonilem sie do Traperka .. zdezorientowany mowi ze tak tak zajety jkest itp. wlasnie mial ktos wejsc na server itp.
moja odp : jak ***** robisz lige to jej pilnuj ***** a nie ja na feriach wyjechalem i bede sie zajmowal twoimi sprawami !
-godz 17:30
Umowilem sie ze smartia ze podejde do jakiejs cafe i sprubuje poadminowac ..
-godz 17:45
Wchodze na server niestety niewiem jakie haslo jest na admina i jakie komendy do zakladania hasel itp. poniewaz niezostalem poinformowany
-godz 18:00
Wkurzone dwa klany dalej czekaja ( dziekuje im za wyrozumialosc szczegolnie Cysiowi ze dzwonil zeby sie dowiedziec o komendy i hasla dla mnie ), BajkoPisarz Traper podajac bledne komendy do zalozenia hasla itp cieszy morde i olewa dalej mecz....
-godz 18:20
Prubowalem jakos zdzialac zeby klany mogly grac bez hasla kikowalem itp. ale niestety nic z tego wiec dalem zapytanie czy woleliby przeniesc mecz, zgodzili sie tylko niemogli uzgodnic na jaki dzien... zacial sie cafejkowy moj komp. i w tej chwili pisze tego posta...
Moral : Liga Sgl jak narazie to wielka Klapa ... podziekowania dla wielkiego Trapera ktory na wszystko Sra .... jak sie czyms zajmuje to trzeba tego dopilnowac.....
cos do Trapera : Jesli Liga Sgl nie wypali to masz obrobiona dupe na scenie Cs-a chociarz juz ja masz ( kiedys mialem dobre zdanie o tobie niestety robisz wszystko by to zniszczyc i ci sie udalo .. gratuluje )
natomiast jesli server Cs-a Slizg Clan Server bedzie sie krzaczyl gdy przyjade konczysz robote znalazlem kogos na twoje miejsce juz ktory sam mi sie zaproponowal i potrafi server postawic i dopilnowac....
Przemysl to Traperek i wynies z tego jakies wnioski....