Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > SGL meczy Smartia Dabek
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

SGL meczy Smartia Dabek

A wiec Traper next time kiedy ustalasz godziny meczy ustalaj tesh sedziego.....

history :

-godz 17:00

Dostaje telefon od Cysia ze [Smartia] ze czekaja na sedziego ktory bedzie sedziowal ich mecz itp. etcetra.. dzwonie do Trapera nieodbiera.... no cush dzwonie do kogos z sedzi mowia ze Traperek siedzi w Cafe ...

-godz 17:15

Dodzwonilem sie do Traperka .. zdezorientowany mowi ze tak tak zajety jkest itp. wlasnie mial ktos wejsc na server itp.
moja odp : jak ***** robisz lige to jej pilnuj ***** a nie ja na feriach wyjechalem i bede sie zajmowal twoimi sprawami !

-godz 17:30

Umowilem sie ze smartia ze podejde do jakiejs cafe i sprubuje poadminowac ..

-godz 17:45

Wchodze na server niestety niewiem jakie haslo jest na admina i jakie komendy do zakladania hasel itp. poniewaz niezostalem poinformowany

-godz 18:00

Wkurzone dwa klany dalej czekaja ( dziekuje im za wyrozumialosc szczegolnie Cysiowi ze dzwonil zeby sie dowiedziec o komendy i hasla dla mnie ), BajkoPisarz Traper podajac bledne komendy do zalozenia hasla itp cieszy morde i olewa dalej mecz....

-godz 18:20

Prubowalem jakos zdzialac zeby klany mogly grac bez hasla kikowalem itp. ale niestety nic z tego wiec dalem zapytanie czy woleliby przeniesc mecz, zgodzili sie tylko niemogli uzgodnic na jaki dzien... zacial sie cafejkowy moj komp. i w tej chwili pisze tego posta...

Moral : Liga Sgl jak narazie to wielka Klapa ... podziekowania dla wielkiego Trapera ktory na wszystko Sra .... jak sie czyms zajmuje to trzeba tego dopilnowac.....

cos do Trapera : Jesli Liga Sgl nie wypali to masz obrobiona dupe na scenie Cs-a chociarz juz ja masz ( kiedys mialem dobre zdanie o tobie niestety robisz wszystko by to zniszczyc i ci sie udalo .. gratuluje )
natomiast jesli server Cs-a Slizg Clan Server bedzie sie krzaczyl gdy przyjade konczysz robote znalazlem kogos na twoje miejsce juz ktory sam mi sie zaproponowal i potrafi server postawic i dopilnowac....

Przemysl to Traperek i wynies z tego jakies wnioski....

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-01-2002 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

eh, tego sie spodziewalem...mysle ze TRAPPER ruszy wreszscie te dupe...bo to sie robi zalosne, najpierw "orgazmowal" sie cala ta liga i organizacja, a teraz na to leje, to jest poprostu zalosne TRAPPER, nie chce mi sie juz nic wiecej pisac bo TRAPPER kolejny raaz pokazuje swoje predyspozycje!

Old Post 26-01-2002 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Co myslisz ze tak latwo

Tak ciapa [server]:
Server stoi od 4 dni i dziala a lagi sa ponieważ:

Server info:
Procesor: P3-650
Ram: 390

A na nim stoja:
2 servery quake 3
1 server cs
mysql
FTP
kilka stron
Poczta
Boty ircowe okolo "8"

I to ma wyrobić ??
Cytat od Gryzonia:
"Troszke tego za dużo"
"CS pochłania 256mb ramu quake każdy server tyle samo plus reszta coś się chyba nie zgadz server ma 390mb ram".

To poprostu lol.

Ciapa w slizgu było zamieszanie ja sam zajmuje się stroną i ustalaniem wszystkiego 2d [pod nieobecność Jereego].

I sam mam wszystko robić może jak taki sprytny jesteś to pomuż chętnie oferte pomocy przyjeme a servery to coś Officetr nie wiem co ale źle chiba zrobił.a po za tym na tym servie SAMRTI i DeBeKNet nie było 15 po 1700 wiec obaj dostaną po 1 pkt..

A pamietasz jak bylo pierwszego dnia na lidze cs.pl też się waliło ale na prostą wyszli my też wyjdziemy

Old Post 26-01-2002 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Niemasz co sie tlumaczyc ja bylem z nimi przez godzine nawaliles na calej linni i teraz przepraszaj te klany i dzialaj dalej jak chcesz mnie wypisz z tego... ja sie nie oferowalem do niczego... powiedzialem ze jesli niebedzie nikogo moge sedziowac , a ze burdel to sam se nawazyles tego...

strona moze poczekac... ludzie niemoga .. ja bedac w innym miescie w innym towarzystwie chcac sobie podopoczywac po bibowac mam sie zajmowac liga bo ty ***** masz inne zajecie ???
nie traperku to ty miales stworzyc lige i nia sie zajmowac wiec dopilnuj tego...
ja sie z tego wypisuje sam sobie sedziuj mecze i sam sie kompromituj mnie w to nie wciagaj

jedyne moje uczestnictwo bedzie poczas gier [P12] ....

Old Post 26-01-2002 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Oj ciapa

Szefostwo jest na ciebie wqrwione nocek nie ma przez twoja.
ekipe "co na gore wybieralesz" nocek zero dla wszsytkich

A pierwszy dzień ligi uważam za sredni
wyniki
Apoce vs. Dywizjon 303 20-20
zO vs. PointNet 13-14
SMARTIA vs. DeBeKNeT 1-1
SPU vs. PBT Walkower Dla PSU
Hezbolah vs. Freedom Walkower dla Hezbolahu
USL vs. Nozowniki Walkoer Dla USl

Ciapa a ty sie naucz uzywac ADMINMOD`a a nie tylko clanmod clanmod

Old Post 26-01-2002 20:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[IM]Cichy
Training (Enforcer)

Heeh no nie, ponoc juz 1 kolejka leci a ja zadnego mejla nie otrzymalem, mielismy niby grac z slizg DZD... i co walkower czy co?!

Ta liga to jakies nie porozumienie, dlaczego niektore grupy juz graja, a nasza nie.... nie rozumiem nic.

Old Post 26-01-2002 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [IM]Cichy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [IM]Cichy Znajdź więcej post'ów przez  [IM]Cichy Dodaj [IM]Cichy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [IM]Cichy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[IM]Cichy
Training (Enforcer)

Nie no kurva lol!
Moze nie ten topic.. ale!
nie dostalem zadnego maila o meczu z DzD a ponoc mamy grac!
Trapper jak bedzie walkower dla nich... to my dziekujemy i wypisujemy sie z tej ligi, ORG zajebista... szkoda, tylko, ze nie jestesmy o niczym powiadamiani.

COOL!

Old Post 26-01-2002 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [IM]Cichy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [IM]Cichy Znajdź więcej post'ów przez  [IM]Cichy Dodaj [IM]Cichy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [IM]Cichy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Ten board to nie miejsce na wasze prywane sprawy - chodzi mi o Ślizg. Można by oczywiście poinformować, że jest tak i tak, ale jak chcecie sobie pogadać to na GG. A Cichy - nie musisz pisać dwa razy tego samego, tylko innymi słowami.

Old Post 26-01-2002 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[IM]Cichy
Training (Enforcer)

Nie musze ale moge... i czekam na wyjasnienia ze strony TRAPPERA!

Old Post 26-01-2002 21:47
TRAPPER
TRAPPER

UWAGA UWAGA

Wszystkiego dowiecie się na www.kafe-slizg.pl/cs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 26-01-2002 23:19
ON.
Warrior (Scrag)

Trampek ty na windzie pracujesz ze ci potrzeba 265 ramu na serwa csa?
Jakos u mnie przy 128 nie krzyczal o wieksza ilosc.
Ty sie serwy naucz stawiac najpierw.

Old Post 27-01-2002 00:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Wink

Traperku jesli juz masz cos robic zrob chociarz jedsna rzecz do konca jesli chociarz raz padnie server to juz ja sie postaram o to ze ty juz niebedziesz nad nim sprawowal roli.. mam juz kolege ktory za friko zrobi server dobrze i bedzie nad nim sprawowal role.. co do nocek niemieszaj mojej pracy w ten topic dotyczyl on ligi SGl ktora sam stworzyles i jak widze nie dopilnowales... niemoja rola bylo nauczenie sie adminmoda debilu tylko ak gralismy byl to clanmod i jak widze nawet o tym niewiedziales zycze ci powodzenia w prowadzeniu ligi ja juz w to nie wchodze...
straciles w moich oczach wszystko to co kiedys widzialem....

przykro mi to mowic ale liga SGl to klapa.... tak orgazmowales sie ze masz powyzej 100 klanow a nawet nie umiesz dopilnowac 1 meczu....

brak slow... powiedzmy juz sobie tak ze jestes mi nieznany i reki ci juz niepodam.... mozesz sobie to olac... jak i mecze...

Powiadamiam wszystkich ze w tej lidze niema co robic chyba ze tak sobie posparingowac... czekajmy na 2 edycje normalnej ligi ona chociarz byla udana...

Pozdrowka to all

ps. pisze to bedac nawalony jak zbik po imprze zmeczony f pisdu szkoda ze wczesnie wrocilem niestety popoludniu musialem zalatwiac sprawy niezwiazane ze mna tylko Traperkiem.... przez to wrocilem wczesniej, ale i tak zajebiscie sie bawilem W

-======Wroclaw r00x====--- pozdro all i Wszystkiego najlepszego Wolfiqu zajebiste urodzinki =]

ps2. zapomnialem dodac traperku jak zauwazyles na scenie cs-a juz kazdy uwaza cie za bajko pisarza a ta liga tylko to potwierdzila ... jesli sie uda to bede sie cieszyl ale ja w tym uczesnictwa nie wezme...

Old Post 27-01-2002 04:10
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:39.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions