Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Katatonia. Trasa koncertowa "Ghost of Spring".
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Exclamation Katatonia. Trasa koncertowa "Ghost of Spring".

Od pewnego czasu dalo sie sluszec o nowej plycie zespolu Katatonia - Vive Emptiness. Jak sie okazalo wraz z wedaniem nowej plyty (24.marzec) zespol zagra Europejska trase koncertowa, jak wiadomo nie od dzis, zawita rowniez do Polski.
9 kwietnia we Wrozlawskim klubie Strefa Radia Kolor odbedzie sie wspomniany koncert. Najprawdopodobniej jedyny w Polsce. Istnieje jeszcze mozliwosc koncerty w Krakowie w studiu TV dnia 10 kwietnia, ale nie wiem na ile ta informacja jest pewna.
Wiem ze na Boardzie jest paru fanow tego zespolu, chcialem wiec spytac, czy ktos by sie zaoferowal przyjechac na ten koncert. Bilety prawdopodobnie beda kosztowaly 30 zl. Jako support wystapi Asgaard i Desdemona.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-03-2003 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Ja bym chcial pojechac, ale pewnie nie pojade...

Old Post 17-03-2003 18:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
glover
nienasycony

Niezla bzdura jechac pol Polski na koncert jakiegos jeczacego zespolu.

Old Post 17-03-2003 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

glover sam jestes bzudra jesli nie potrafisz uszanowac czyjegos wyboru i gustu.
a tak do tematu: to skad mozna zalatwic jakas muze tego zespolu? bo pierwszy raz o nim slysze....

Old Post 17-03-2003 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

glan usmiechnij sie do mnie ladnie to cos mam
inaczej - probuj moze kazaa

Old Post 17-03-2003 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
glan usmiechnij sie do mnie ladnie to cos mam
inaczej - probuj moze kazaa

Saaaaari.. obiecuje ze sie ladnie usmiechne jak wpadne do krakowa (zreszta wiesz ze mam to w planach )

Old Post 17-03-2003 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

ja moge zalatwic, 2 full albumy i singla. bitrate przyzwoity

last fair deal gone down
tonights music
discouraged ones

*moze byc ftp bizonka?* (na kazie nic nie ma z sources wiecej niz 2)

odpowiedz w miare szybko, za godzine ide spac i chcialbym wiedziec czy mam zostawiac kompa na noc czy nie.

you accept (reject, respect);

Old Post 17-03-2003 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
ja moge zalatwic, 2 full albumy i singla. bitrate przyzwoity

last fair deal gone down
tonights music
discouraged ones

*moze byc ftp bizonka?* (na kazie nic nie ma z sources wiecej niz 2)

odpowiedz w miare szybko, za godzine ide spac i chcialbym wiedziec czy mam zostawiac kompa na noc czy nie.

ni mam zadnych namiarow na ftpa bizona... jakbym mial to spoko moze byc

Old Post 17-03-2003 22:11
weirdo
kontemplator bytu

idzie rzucic na public_html
to... jak?

sorry za ta lakoniczna forme and such ale... huh, chcialem to szybko zalatwic i sie spac wybrac, jutro o 7 wstaje

btw, http://slsk.org - swietne p2p, raj dla metali... katatonia tez powinna byc, w kazdym razie wiele osob ponoc tym katatonie i siakies moonspelle sciagalo

you accept (reject, respect);

Old Post 17-03-2003 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
glover
nienasycony

Sorka ze kogos urazilem. Poprostu ja uwazam ze taka muzyke najlepiej slucha sie samemu w pokoju ze sluchawkami na uszach.
Wtedy jest klimat. Uwazam ze koncerty grup metalowych to tylko miejsce do wyladowania negatywnych emocji i samej agresji.

Old Post 18-03-2003 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Ja chcialem tylko zwrocic uwage, ze Katatonia nie jest typowym zespolem metalowym. Trudno powiedziec o tym metal. Metal to byly 2 pierwsze plyty.

Old Post 20-03-2003 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez glover
Sorka ze kogos urazilem. Poprostu ja uwazam ze taka muzyke najlepiej slucha sie samemu w pokoju ze sluchawkami na uszach.
Wtedy jest klimat. Uwazam ze koncerty grup metalowych to tylko miejsce do wyladowania negatywnych emocji i samej agresji.

E tam, koncerty metalowe sux. Stoi full metali i nie ma zadnego pogo ani nic. Stoja tylko, z zalozonymi na piersiach ramionami, robia grozne miny i od czasu do czasu kiwaja glowami. I tak przez godzine... Zeeeeeeeeeeeeeennnnnnaaaaaaaddddaaaaaaaaa.....

Jak bylem w niedziele na koncercie gibbera to wlasnie tak mniej wiecej bylo (byly jeszcze dwa inne zespoly). Cos kombinowalem rozkrecic jakies pogo or smthg, ale marnie to wychodzilo. Tylko kilka osob pogowalo, i to sami swoi... Ale az do dzisiaj mnie kark boli

Old Post 20-03-2003 23:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
E tam, koncerty metalowe sux. Stoi full metali i nie ma zadnego pogo ani nic. Stoja tylko, z zalozonymi na piersiach ramionami, robia grozne miny i od czasu do czasu kiwaja glowami. I tak przez godzine... Zeeeeeeeeeeeeeennnnnnaaaaaaaddddaaaaaaaaa.....

Jak bylem w niedziele na koncercie gibbera to wlasnie tak mniej wiecej bylo (byly jeszcze dwa inne zespoly). Cos kombinowalem rozkrecic jakies pogo or smthg, ale marnie to wychodzilo. Tylko kilka osob pogowalo, i to sami swoi... Ale az do dzisiaj mnie kark boli

uo moj bosh.. to wpadnij do gdanska tutaj zawsze jest spore pogo pod scena a newet czasami i dalej .. nie ma przebaczenia

Old Post 21-03-2003 06:27
Anouaar
Guest

W Walbrzychu sie pogo odstawia...

Old Post 21-03-2003 11:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions