Siema MoH: AA maniacy!
Poszukuje czlonków do mojego klanu Zielone Berety! Wszystkich zainteresowanych zapraszam na e-mail: [email protected] albo gg: 4568896. Wiecej informacji o klanie po odezwaniu sie do mnie !
Heheh dobry jestes !! Mozesz podac mi adres jakiegos serwera bo do klanowych serwerow nie mam co sie podlanczac bo sa na haslo a i tak nik nie przejdzie. A moze ty bys chcial !!?? )))
hehehe nie dzięki ja mam klan ( najlepszy w Polsce ) a po za tym nie opowiadaj jakis bzdur ze na serverach klanowych są hasła zagraj w mohaa i dopiero załóż klan
Ok panowie!! Narzie w klanie jestem z kumplem i szukam i nnych ludzi ktorzy by dolaczyli do mojego klanu!! Jak mozecie podajcie mi adresy serwerow gdzie moglbym kogos znalesc
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.