AvP2 Online
witam (ale nie goraco).
Zaczynam miec powazne zastrzezenia co do calej masy polskich graczy AvP2. A dokladniej do podejscia tychze ludzi do Collosa2 i do Polskiej Ligi AvP2.
Zaczynaja sie dziac dziwne jaja zwiazane z grywalnoscia. jak nie bylo ligi i collosa, kazdy narzekal, ze na naszej polskiej scenie AvP nic sie nie dzieje. wiec tak jak ja i macey tak samo Sega i Harry wzielismy sie za rozruch.
Liga sie zaczela i zaczal sie Collos, zostaly wyznaczone terminy i godziny meczy, ale dla niektorych graczy nie jest to istotne.
Nie wiem dokladnie jak jest w Lidze ale gdzieniegdzie czytam, ze tez sa jakies problemy z niekonsekwencja graczy. Natomiast w Colloseum2 mamy bajzel do potegi. nie mam zastrzezen doslownie do kilku osob bioracych udzial w meczach.
sprawa wyglada o tyle nieciekawie, ze przez jakies 2 godz. przed meczem szukam kontaktow do osob ktore graja i przypominam o rozgrywkach. w wiekszosci przypadkow Status na GG jest "niedostepny" i razem z maceyem (no i z tymi ktorzy przybyli) nie wiemy czy wogole mecz ma szanse sie odbyc.
nastepna sprawa sa zastepstwa w grze. to jasne, ze ktos moze miec jakis klopot i np. nie zdazyc na rozgrywke, ale to juz lekka przesada, ze ludzie zamieniaja sie calymi squadmi (tak jak to miejsce mialo dzis). Jezeli ktos nie byl pewien swojej gry to mogl sie wogole nie zglaszac, bo przez niego mamy tylko ******ki bajzel a ja marnuje tylko czas na szukanie delikwenta. Jesli tak to dalej bedzie szlo to zaczniemy z macem dyskfalifikowac kazdego kto nie przyjdzie w danym czasie +-20 min. I pewnie zakonczy sie na tym, ze rozegramy w Col2 jeszcze ze 2 mecze.
Mam taka propozycje (sadze, ze poprze mnie w nij i Sega i mac i harry). Jak ktos jest niekonsekwentny i przez niego tylko ma byc bajzel to niech sie wogole nie zapisuje na tego typu rozgrywki. niech se lepiej posiedzi na jakims otwartym servie i tam popierduje jak im sie laskawie zechce AvP2 wlaczy !!!
WIEC APELUJE O BYCIE NA BIERZACO W ROZGRYWKACH, SPRAWDZANIE DAT I GODZIN MECZY I O STAWIANIE SIE NA NICH LUDZI KTORZY SAMI SIE ZGLOSILI, A NIE CIAGLE PODSYLANIE ZASTEPCOW !!!
Jesli chcecie ozywic nasz swiat i podniesc poprzeczke AvP2 Online w Polsce postarajcie sie, zeby wasza gra nie konczyla sie na zapisach.
No i na koncu przyznam racje USMowi, ktory stwierdzil, ze w rozgrywkach bierze udzial masa zawodnikow bez zadnego zaufania. Bo gdyby grali tylko ludzie, ktorzy oprocz swych umiejetnosci wkladali takze troche serca napewno szlo by to wszystko jak po masle.
pozdrawiam wszystkich AvPowcow.
PS. swoja wypowiedz kieruje tylko do graczy, ktorzy robia zamieszanie. nie zrozumcie mnie zle poniewaz chodzi mi tylko o podniesienie naszej wspolnej grywalnosc. a zreszta przeciez kazdy pozadny gracz wkurwial sie jak na umowiony mecz spoznial sie lub nie przychodzil jego przeciwnik a on tylko tracil czas. wiec chyba, kazdy wie o co mi chodzi i mnie zrozumie.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|