Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Aliens vs. Predator > AvP2 Online
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[TBH]Cybuch
Guest

AvP2 Online

witam (ale nie goraco).
Zaczynam miec powazne zastrzezenia co do calej masy polskich graczy AvP2. A dokladniej do podejscia tychze ludzi do Collosa2 i do Polskiej Ligi AvP2.
Zaczynaja sie dziac dziwne jaja zwiazane z grywalnoscia. jak nie bylo ligi i collosa, kazdy narzekal, ze na naszej polskiej scenie AvP nic sie nie dzieje. wiec tak jak ja i macey tak samo Sega i Harry wzielismy sie za rozruch.
Liga sie zaczela i zaczal sie Collos, zostaly wyznaczone terminy i godziny meczy, ale dla niektorych graczy nie jest to istotne.
Nie wiem dokladnie jak jest w Lidze ale gdzieniegdzie czytam, ze tez sa jakies problemy z niekonsekwencja graczy. Natomiast w Colloseum2 mamy bajzel do potegi. nie mam zastrzezen doslownie do kilku osob bioracych udzial w meczach.
sprawa wyglada o tyle nieciekawie, ze przez jakies 2 godz. przed meczem szukam kontaktow do osob ktore graja i przypominam o rozgrywkach. w wiekszosci przypadkow Status na GG jest "niedostepny" i razem z maceyem (no i z tymi ktorzy przybyli) nie wiemy czy wogole mecz ma szanse sie odbyc.
nastepna sprawa sa zastepstwa w grze. to jasne, ze ktos moze miec jakis klopot i np. nie zdazyc na rozgrywke, ale to juz lekka przesada, ze ludzie zamieniaja sie calymi squadmi (tak jak to miejsce mialo dzis). Jezeli ktos nie byl pewien swojej gry to mogl sie wogole nie zglaszac, bo przez niego mamy tylko ******ki bajzel a ja marnuje tylko czas na szukanie delikwenta. Jesli tak to dalej bedzie szlo to zaczniemy z macem dyskfalifikowac kazdego kto nie przyjdzie w danym czasie +-20 min. I pewnie zakonczy sie na tym, ze rozegramy w Col2 jeszcze ze 2 mecze.

Mam taka propozycje (sadze, ze poprze mnie w nij i Sega i mac i harry). Jak ktos jest niekonsekwentny i przez niego tylko ma byc bajzel to niech sie wogole nie zapisuje na tego typu rozgrywki. niech se lepiej posiedzi na jakims otwartym servie i tam popierduje jak im sie laskawie zechce AvP2 wlaczy !!!

WIEC APELUJE O BYCIE NA BIERZACO W ROZGRYWKACH, SPRAWDZANIE DAT I GODZIN MECZY I O STAWIANIE SIE NA NICH LUDZI KTORZY SAMI SIE ZGLOSILI, A NIE CIAGLE PODSYLANIE ZASTEPCOW !!!

Jesli chcecie ozywic nasz swiat i podniesc poprzeczke AvP2 Online w Polsce postarajcie sie, zeby wasza gra nie konczyla sie na zapisach.

No i na koncu przyznam racje USMowi, ktory stwierdzil, ze w rozgrywkach bierze udzial masa zawodnikow bez zadnego zaufania. Bo gdyby grali tylko ludzie, ktorzy oprocz swych umiejetnosci wkladali takze troche serca napewno szlo by to wszystko jak po masle.

pozdrawiam wszystkich AvPowcow.

PS. swoja wypowiedz kieruje tylko do graczy, ktorzy robia zamieszanie. nie zrozumcie mnie zle poniewaz chodzi mi tylko o podniesienie naszej wspolnej grywalnosc. a zreszta przeciez kazdy pozadny gracz wkurwial sie jak na umowiony mecz spoznial sie lub nie przychodzil jego przeciwnik a on tylko tracil czas. wiec chyba, kazdy wie o co mi chodzi i mnie zrozumie.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-05-2003 02:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Liv3sMack

No wlasnie cybuch teraz nikt nie gada ze nie ma ruchu na "polskiej scenie" tylko wszyscy mowia ze ten ruch jest ale troche ****owo zrobiony. Fakt ze duzo osob olewa lige i ludzie nie przychodza na kolosa. Najlepszym przykladem jestem ja bo dzisiaj na niego nie przyjde i moj partner do 2 na 2 bedzie grasl sam albo da walkowera. Za to na lige dzisiaj przyjde bo mi sie tak zlozylo.

Wedlug mnie tam do Project Coloseum nikt sie nie dopierdala bo organizacja jest dobra i nie ma problemow. Sa jasne zasady. A do ligi poprostu tych zasad bylo stanowczo zamalo i niepojawily sie te niby najbardziej bannalne a jednak sprawiajace ze jest wiekszy porzadek i nie ma problemow. Jest dobrze... mi sie pomysl Kolosa 2 podoba i jestem zadowolony. Natomiast co do ligi to fanie ze jest ale zeby ja robili bardziej odpowiedzialni ludzie albo przynajmniej tacy ktorzy maja jakies doswiadczenie w robieniu ligi. Jeden turniej ONLINE sie zakonczyl z pelnym sukcesem. Drugi turniej ONLINE wykasuje na to ze takze sie skonczy pelnym sukcesem. A liga to wielki znak zapytania. Dobrze ze narazie sie utrzymuje.

Biorac pod uwage ze ma byc okolo 200 pojedynkow ( jak zapewniaja organizatorzy ) a w tygodniu odbywa sie srednio 4 pojedynki to troche czasu liga potrwa. Mam nadzieje ze przy koncu sie nie rozleci.

Old Post 04-05-2003 12:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Liv3sMack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Liv3sMack Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Liv3sMack Dodaj [FPP]Liv3sMack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Liv3sMack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[TBH]Cybuch
Guest

[TBH]Cybuch

ahhh Liv. Powiedz mi tylko, czemu nie nie mozesz zglosc, ze nie mozesz przyjsc. Przeciez masz moje GG. wystarczy napisac, ze nie mozesz przyjsc i na kiedy ewentualnie chcesz przelozyc mecz... stary przeciez ja siedze i na ciebie czekam...

Old Post 04-05-2003 17:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Liv3sMack

Mam pecha cyb i staje sie coraz mniej odpowiedzialny... moge tylko powiedziec Przepraszam.

Old Post 17-05-2003 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Liv3sMack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Liv3sMack Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Liv3sMack Dodaj [FPP]Liv3sMack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Liv3sMack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[DH]SEG@
Training (Enforcer)

Liga z Colos

S[pojz twoja wypowiedz LIV wyzej odnosnie LIGI i chyba przyznasz mi racje ze jednak to LIGA juz trwa dluzej niz COLOS2 ktory sie rozlecial w *****.Wiec szkoda takiego gadania o organizacji bo sam widzisz jak jest LIGA trwa a COLOS nie.I to ci powinno dac do myslenia...Sorki CYBUCH jesli cie urazilem swoja wypowiedzia o Colosie wiem ze sie staraliscie ale to nie wy jestescie winni organizacji lecz ludzie ktorzy chca duzo a sami daja malo i to tyle nic wiecej nie dodam...

Old Post 21-05-2003 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [DH]SEG@ Znajdź więcej post'ów przez  [DH]SEG@ Dodaj [DH]SEG@ do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Pomysl zastepstw na mecz mozna by wywalic bo to w ogole jest bez sensu . W clanbase (Urbanterror i nie tylko ) moga grac zawodnicy tylko wpisani w cb a wiec jakiekolwiek zastepstwa sa niemozliwe ....

Old Post 27-05-2003 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[DH]SEG@
Training (Enforcer)

ze co???nie jaże :/

Old Post 28-05-2003 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [DH]SEG@ Znajdź więcej post'ów przez  [DH]SEG@ Dodaj [DH]SEG@ do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

czegos z mojej wypowiedzi nie jazysz ? :>

Old Post 28-05-2003 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Liv3sMack

Angel wszystko bylo by w porzadku gdybys nierozmiawial z czlowiekiem ktory pierwszy raz robi lige w swoim zyciu. Wiec naprawde jest to liga amatorska. Ale w 60% udana!

Old Post 30-05-2003 13:26
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Liv3sMack
Angel wszystko bylo by w porzadku gdybys nierozmiawial z czlowiekiem ktory pierwszy raz robi lige w swoim zyciu. Wiec naprawde jest to liga amatorska. Ale w 60% udana!

Nie wiedzialem w sumie ;p

No to w takim razie proponuje usuniecie tej opcji, poniewaz umozliwia ona zbyt wiele przekretow i gracz nie traktuje ligi na powaznie :>

Old Post 30-05-2003 15:44
[FPP]Liv3sMack

No sam widzisz

Old Post 30-05-2003 16:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:37.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions