Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > poszedl wyswietlacz
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

poszedl wyswietlacz

poszedl wyswietlacz w nokii 3310
co z tym fantem, gdzie dostac nowy i za ile...?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-09-2001 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Nokia 3310 jest to poprostu kiepskiej jakości telefon
ciągle słysze od kumpli że im się ten shit psuje... jusz
3210 jest lepsza... mówie wam nie kupujcie 33 bo to nendza
i wogle

Old Post 08-09-2001 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
Nokia 3310 jest to poprostu kiepskiej jakości telefon
ciągle słysze od kumpli że im się ten shit psuje... jusz
3210 jest lepsza... mówie wam nie kupujcie 33 bo to nendza
i wogle

przy kontakcie z chodnikiem chyba nic by nie dalo

Old Post 08-09-2001 17:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

hmmm...moja starsza ma 3310 i szcze mowiac nie wiem jak to jest z ta jakoscia bo tel. jest nowy i starsza ma go zawsze w pokrowcu w torbie takze nie uswiadczyl dotad zadnych upadkow...natomiast z 3210 to jest roznie jednej osobie upadla na parkiet i poszla szybka mnie upadla juz wiele razy i nic sie nie stalo moze najwyzej male zarysowanie...roznie to bywa...wlasciwie to powinno sie nosic w pokrowcu telefon ale wtedy raczej wyglada jak cegla i wogole jest mnie wygodnie...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 08-09-2001 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
hmmm...moja starsza ma 3310 i szcze mowiac nie wiem jak to jest z ta jakoscia bo tel. jest nowy i starsza ma go zawsze w pokrowcu w torbie takze nie uswiadczyl dotad zadnych upadkow...natomiast z 3210 to jest roznie jednej osobie upadla na parkiet i poszla szybka mnie upadla juz wiele razy i nic sie nie stalo moze najwyzej male zarysowanie...roznie to bywa...wlasciwie to powinno sie nosic w pokrowcu telefon ale wtedy raczej wyglada jak cegla i wogole jest mnie wygodnie...

tylko moja to nuffka, tydzien ja mialem

Old Post 08-09-2001 19:07
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

powiem szczerze nigdy nie lubilem noki

uwazam ze najlepsze telefony to siemens albo ericsson

wiec to co sie stalo z Twoja komora mnie nie dziwi

Old Post 08-09-2001 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sp0okY
Guest

hehe a ja moim m35i moge rzaglowac ]]

aha ce3rde szefie odezwij sie na gg: 129298 ]]

Old Post 08-09-2001 19:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Sp0oky a jednak juz masz te komoore gratulacje stary

spox odezwe sie na pewno dawno nie nawijalismy

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 08-09-2001 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ja popieram [CS]MaslaVa... Nokia 3310 to shit. IMHO najlepsza Nokia to 3210. Mooj brat ją ma i jak czasami wyświetla mu, że jest poza zasięgiem czy coś w tym stylu, to bierze komoorkę i nap1erdala nią w stół!!! I znowu łapie zasięg Bez żadnych uszkodzeń.

Old Post 09-09-2001 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

LoL musze kiedys sproobowac ale tak to jest wlasnie z nokiami 3210 ze nieraz traca zasieg niewiadomo czemu tez tak mam nieraz ze potrafi mi w centrum lodzi nie miec zasiegu...

Old Post 09-09-2001 11:34
S4i1or
Thorin Oakenshield

Mimo to jest lepsza od 3310 IMO

Old Post 09-09-2001 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

jest jescze 3330, ale nie wiem czym sie rozni od 3310

Old Post 09-09-2001 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Pewnie ma o 5 gier więcej A ostatnio widziałem reklamę Nokii 9x10... Nawet fajna Wie ktoś, ile kosztuje?

Old Post 09-09-2001 12:03
[FPP]MajeS
Guest

a ja mam 3310 i nie mam problemow...

Old Post 09-09-2001 12:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Ex00
jest jescze 3330, ale nie wiem czym sie rozni od 3310

Z tego co slyszalem to 3330 (3330 jest chyba na rynek amerykanski...) ma wap ale to podobno tylko roznica softu moze w polsce tez sie owaki pokaze...

Old Post 09-09-2001 14:01
oxygen
new challenger

ja mialem 3310 jakies 4 miechy i byla zajebista...ale mi sie znudzila...teraz mam s35i i jest zajebisty...wyswietlacz do nokii 3310 kosztuje okolo 250 zetow...
a 3330 od 3310 rozni sie tym ze 3330 jest wyposarzona w wap i mozna sciagac przez wapa dodatkowe gierki dzwonki loga jak rowniez wysylac rekordy z gier...ma tez chyba jakas nowa gierke ale tego nie jestem pewien...
a propo jakosci 3310 rowniez slyszalem od kumpli ze im szwankuje miejscami...mi jednak dzialala bez zarzutow...

Old Post 09-09-2001 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

W N3330 jest nowa gra, fliper. WAP, oraz słownik polski podczas pisania sms`ów bardzo urzyteczny. Ogólnie nowszy soft, może wyjdzie do 3310 uaktualnienie co 3330 ale z WAP`em mogą być problemy.

Old Post 10-09-2001 12:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]snO
Iceman

Unhappy

Ja miałem 3310, ale się zepsuła. Sam nie wiem co padło, poprostu przestała działać...zdarza sie??
Teraz mam T28s i jestem zadowolony o wiele bardziej niż z 3310.

Old Post 10-09-2001 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]snO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]snO Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]snO Dodaj [FPP]snO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]snO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Ja tam mam 3310 ,wiele razy miala kontakt z gleba i nic sie jej niedzieje. Jednym slowem jestem zadowolony

Old Post 10-09-2001 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

[FPP]OGO: Sędzia Dredd rulez?

Old Post 10-09-2001 16:32
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Btw niedugo będzie leciał na Tvn. Wogle przez wakacje żadnych fajnych filmuw nie puszczali, same beznadzieje... dopiero teraz zaczęli coś ciekawego puszczać... (jakby gdzieś na pubicznej puszczali MontyPythony to by była uczta )

Old Post 10-09-2001 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [BD]-EmineM
Ja tam mam 3310 ,wiele razy miala kontakt z gleba i nic sie jej niedzieje. Jednym slowem jestem zadowolony

tak samo bylo u mnie kontakty z gleba odwiedziny sciany...wyladowanie sie na biednym telefoniku po wqrwiajacej rozmowie...a n3310 sluzyla mi wiernie ale nie placze za nia...za slabo rozbudowany tel funkcje sux...ale nie powiem kozacki jest

Old Post 11-09-2001 11:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
[FPP]OGO: Sędzia Dredd rulez?

Tak. =]

Mała zmiana, LOBO idzie w kąt do zabawek =]

Old Post 11-09-2001 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:41.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions