Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Aliens vs. Predator > 2 Pytanka ;]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Question 2 Pytanka ;]

Mam dwa pytanka ;p

- Ciagle cos slysze ze bedzie film "Aliens vs Predator" . Nie wiem czy to prawda czy moze mi kumple kulke potoczyli

Wiec moze ktos wie ? Ewentualnie jakies linki gdzie jest o tym cos napisane ?

- Potrzebuje linka do jakiejs spasionej Polskiej strony o serii Alien badz Predator .
Screeny, info, odglosy z filmu .

Z gory dziekuje za info ;p

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-04-2003 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Liv3sMack

http://www.avpnews.com <- tam w newsach jest napisane. Ale ponoc ma byc. Najpierw sie bali za to ludzie co robilie Resiednt evila a teraz ktos wazniejszy. CYA

Old Post 19-04-2003 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Liv3sMack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Liv3sMack Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Liv3sMack Dodaj [FPP]Liv3sMack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Liv3sMack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

oo tak tak , wlasnie slyszalem o tych od Residenta , no ale widze cos sie juz zmienilo , mam nadzieje ze wyjdzie to filmowi na dobre :>

thnx za link

Old Post 19-04-2003 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

a co ci od residenta zrobili (film ogladalem wsumie cool komedia mi sie podobal smialem sie naookraglo ) btw Powinni AvP zrobic nie na podstawie gry ale na podstawie Fabuly z Komisku (tego pierwszego) bo BYLA MEGA WYPASIONA

Old Post 21-04-2003 00:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Liv3sMack

Wazne zeby trzymala klimat serii obcego i predatora. No i zeby naprawde jakis dobry rezyser to zrobil. Ja czekam pare ladnych latek po tak od 2000 ktos tam mowi ze zrobi AvsP:The Movie a tu nic

Old Post 21-04-2003 08:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Liv3sMack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Liv3sMack Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Liv3sMack Dodaj [FPP]Liv3sMack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Liv3sMack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Mysle ze kasa jaka zostanie wladowana w film sprawi ze bedzie on zajebisty

a tak btw czaszka aliena w Predatorze 2 (ktory wlasnie ostatnio lecial w tivi znow ;p ) narobila mi smaczku na ten filmik wlasnie

Old Post 21-04-2003 12:53
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:52.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions