Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > Kłopot z The All-seeing Eye
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Gucio
Training (Enforcer)

Exclamation Kłopot z The All-seeing Eye

Problem jest taki że do niedawna działał dobrze versia 2.0 Trial bo 10$ niemam zapłacić za pełną i od pewnego momentu zaczyna szaleć (All ping 9999) więc wykombinowałem inny niby pełny 1.9.x i działa wmiare dobrze zwłaszcza w MoHAA ale na Wolfenstein Enemy Territory ma strasznie duże pingi (a wcześniej naj więk. był w -Europie- może 4xx a najlep 40-70, a teraz 9999, 1xxx, 500 i nailepszy to 100 )Wogule szaleje wydaje mi się że coś namieszałem przy koleinej install jego przy ustalaniu prędkości mej
Więc głównie prosze jakiś poradnik do czego służą poszczegulne opcie(i jakie parametry to dobre a jakie złe) w OPTION/NETWORK czy jest spolszczenie ??? itp
Jak już pisałem w innym temacie jestem nowy w te tematy!!!
Prosze o pomoc i dzięki

PS.A tek przyokazij czy jest jakiś sposób na typy(MOHAA) TK i tacy co są wrogami ale na chwile wchodzą do naszej drużyny żucają granaty i znikają

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-06-2003 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gucio Znajdź więcej post'ów przez  Gucio Dodaj Gucio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gucio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]SvgMarine
moh.fpp.pl
moh.fpp.pl

Uruchom Eye, naciśnij [F2]. Otworzy się okno z opcjami. Przejdź na zakładkę Network, kliknij na Auto-detect connection settings i postępuj zgodnie z instrukcjami. Powinno pomóc.

Old Post 19-06-2003 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]SvgMarine Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]SvgMarine Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]SvgMarine Dodaj [FPP]SvgMarine do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]SvgMarine prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gucio
Training (Enforcer)

re-troche poprawiło

Troche tak tylko nieraz wyskakiwało mi że net mam niestabilny i niemoże ustalić a to wszystko zaczeło mi szaleć na przecienciu burzy(ostrej), wywaliłem(nowy w necie jestem) za pomocą antyspy kilka pliczków, wpisów itp(200 hehe), a mój All seeing eye był Triall i minoł terminek(Teraz mam z iMesha craczka i działa prawie normal) a do tego feralnego dnia działał jak burza zarówno w MOHaa jak i w wolfenstein Enemy Territory(czy jak to się pisało) standard był 30-90 ping a teraz jak chyba jak jest dobry wiatr (No i jeszcze wakacje nadeszły - czy to zmienia sytłacje w transwerze.

Old Post 24-06-2003 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gucio Znajdź więcej post'ów przez  Gucio Dodaj Gucio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gucio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:42.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions