Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > 150.254.2.3:27015 www.PortalCafe.pl | CB Maps
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Back

150.254.2.3:27015 www.PortalCafe.pl | CB Maps

A więc serwerek juz od lutego dziala pod moja opieką i jest dobrze. Lagow niema - mozna polecic.
Slotow jest 18 + 2 adma. Stoi sobie na 10mb lączu.
Gra na nim sporo ludzi coprawda jakosciowo niesa dobrzy ale moga posluzyc poczatkujacym ludziom Atmosferka ostatnio jest az wrecz grozna, ludzie raz po raz zaklna, dlatego tez zmuszony bylem powiekszyc liczbe "policiantów*" ;D. Zapraszam do gry. Ip macie w temacie

*polician - admin

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-06-2003 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Back Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Back Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Back Dodaj [FPP]Back do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Back prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lewy.
Guest

Wink !

Nie bade sie pytał o admina Bo wiem jakie są warunki dostania admina , ale mam pytanie czy morzna wyporzyczyć serwa na CB
a jeszcze jadno wczoraj weszłam na CB sprawdzić wasz klan wchodze w mecze a wy nie graliście żadnego , morze chcecie zagrać

Edytowane przez dnia 18-06-2003 o godz. 07:51

Old Post 17-06-2003 09:39
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Back

ja mowic po polska jezyk ? cos nabijasz posty ...

Old Post 17-06-2003 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Back Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Back Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Back Dodaj [FPP]Back do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Back prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lewy.
Guest

no luzzz ale nie odpowiedziałeś mi na pytanie

Old Post 18-06-2003 07:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:58.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions