Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > "the name you request is already in use"
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Buli
Training (Enforcer)

Wink "the name you request is already in use"

mam orginala nie moge zalozyc konta na novaworld bo mi ciagle ***** wyskakuje ten komunikat
"the name you request is already in use"

komu mam dac dupy zeby mi to dzialalo ????????
zmienialem nazwy postaci
swojego konta
na bbbbardzo rozne i dalej nic w tym zasranym formularzu wyp;elnialem wszystko po 5 razy z tych co potrzeba gdzie jest * i dupa
co mam do cholery zrobic!!
mam sciagniete wszystkei patche te co update.exe mi sciagnelo

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-07-2003 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Buli Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Buli Znajdź więcej post'ów przez  Buli Dodaj Buli do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Buli prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ut chaos
The Szniper :D

Możliwe, że cały czas wybierasz imiona, które już są zarejestrowane. To moje stanowisko na ten temat, choć 100% pewności nie mam.

My heart is like an open highway

Old Post 01-07-2003 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ut chaos Znajdź więcej post'ów przez  Ut chaos Dodaj Ut chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ut chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Buli
Training (Enforcer)

taa zwlaszca ze dalem imie s k u r w i e l 567656 i ten nick tez jest zarejestrowany ??????????? z nazwami konta to samo
szlag mnie trafia
poczekmam zaczne grac singla moze jak skoncze mi ktos pomoze
.
ludzie odezwijcie no

Old Post 01-07-2003 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Buli Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Buli Znajdź więcej post'ów przez  Buli Dodaj Buli do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Buli prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

No mi niestety nie przychodzi nic innego do glowy niz UT Chaos'owi, nie wiem dlaczego tak masz ale skoro to sie powtarza to mozliwe ze nie chce ci zweryfikowac CDkeya... lub poprostu moze masz jakas uszkodzona wersje gry, idz do sasiada i u niego zainstaluj i sproboj zarejestrowac... nie mam wiecej pomyslow :/

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 02-07-2003 09:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Buli
Training (Enforcer)

spoko juz mi sie udalo uporac z problemem
wszystkich przepraszam za te afere a szefow moderatorow prosze zeby zamkneli topic
po prostu kombinowalem z nazwa konta i w koncu mi sie udalo dobrac taka nazwe zeby zadowolic novalogic

Old Post 03-07-2003 22:45
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:03.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions