Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > mały problem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
czingizkhan
Guest

mały problem

Otóż jak kilka postów niżej mam problem z Patchem 1.11, ale wymyśliłem sobie cos innego. Otóż zebralismy sie w kilku (wszyscy maja problem z patchem 1.11) i postanowilismy założyc własny serwer do MOHAA. Sęk w tym, ze nie za bardzo wiemy ja sie do tegozabrać. Może ktos już ma jakąs praktykę i uchyli rąbka tajemnicy.
Korzystamy Z The All-Seeing Eye i jest tam ikonka "New serwer" ale na tym koniec nic więcej nam nie wychodzi.
Z góry dziekuje za cenne wskazówki

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-07-2003 00:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gucio
Training (Enforcer)

zamiast

się zbierać wystarczy zmienić wpis do rejestru tu jest plik co to robi za ciebie wystarczy 2x(naipierw .txt zmień na .reg) kliknąć.
Ja urzywam tego wpisu ale można ręcznie a cza zrobić tak:
uruchom-regedit i
-tak jest:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA GAMES\Medal of Honor Allied Assault\1.1.12.130]

-tak ma być:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA GAMES\Medal of Honor Allied Assault\1.1.12.200]

proste co

Old Post 10-07-2003 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gucio Znajdź więcej post'ów przez  Gucio Dodaj Gucio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gucio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gucio
Training (Enforcer)

Post to do gury

sorka ni cza zmieniać .txt na .reg tylko rozpakować zmieniłem zdanie ale zapomniałem zmienić tekst
sorka

Old Post 10-07-2003 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gucio Znajdź więcej post'ów przez  Gucio Dodaj Gucio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gucio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:04.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions