Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > antologia nieszczesc, czyli...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alienzero
KOSZ

antologia nieszczesc, czyli...

czyli witam znow przede wszystkim... jak widac studencik juz jestem hehe...

w kazdym... dziwna sprawa jak tak pisze to widze jakie mi tu brednie wychodza... odzwyczailem sie poza tym cos nie widze starych ludzi a i tematy jakies takie... ee, narzekam...
ostatnio siedzialem kilka dni na www.broadiecarpark.com ale to jest lameria... shit ze tak wyglada duzo zagraniczynych boardow

no dobra, koniec bredni, idzmy do sedna czyli antologii... nieszczesc... tzn:
daczego tak jest ze jak jest dobrze to jest dobrze a jak juz sie robi zle to na calego... np. ta jak u mnie tu sie w rodzinie wszyscy rozchorowuja, zacharowuja, a tu jeszcze na dodatek przedwczoraj rozwalam samochod troche mnie to przybilo bo nie moj noo... i to wlasnie tak... i dlaczego czlowiek czuje ze cos sie stanie... albo to iluzja ktora sie materializuje dopiero po fakcie... czyli dorabianie przeszlosci do terazniejszosci... heh...

wiec witam was... i teraz to sie zacznie schiz - alien invasion in one word

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-07-2003 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ale tym razem na dluzej bedziesz?
Trzeba bedzie temat o wierszykach odkurzyc...z tego co pamietam to byl Twoja domena

Co do nieszczesc... lubia sie zdarzac a jak juz zlapia to rzucaja sie na czlowieka cala grupa. Rzadko cos nam sie przydarzy ... jak juz zacznie to jest tego wiecej i wiecej a kazde gorsze od poprzedniego

Old Post 27-07-2003 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

Co do nieszczesc... lubia sie zdarzac a jak juz zlapia to rzucaja sie na czlowieka cala grupa. Rzadko cos nam sie przydarzy ... jak juz zacznie to jest tego wiecej i wiecej a kazde gorsze od poprzedniego

Nieszczęścia i abuserzy chodzą parami.

Old Post 27-07-2003 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Re: antologia nieszczesc, czyli...

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0

daczego tak jest ze jak jest dobrze to jest dobrze a jak juz sie robi zle to na calego...

<smut>

Fajnie by bylo zeby troche czesciejbylo dobrze, ale i tak dobre pechowe combo to jest to do czego tacy jak ja sie zdarzyli przyzwyczaic... To fajne uczucie kiedy myslisz ze juz nie moze byc gorzej i to mile zaskoczenie ze sie jednak pomyliles... po jakims czasie nawet to polubilem, taka gorzka ironia

</smut>

Old Post 27-07-2003 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ehh poprostu tak jush jest.. jak jest zajebiscie to jest a jak jest zle to tez na maksa prze****... :/

Old Post 27-07-2003 23:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

mialem napisac posta, ale poprostu nabije go i tyle

[widzisz? szczescia tez chodza parami: ja nie meczylem sie w pisaniu posta, wy nie meczycie sie w czytaniu go itd. poprostu niedoceniamy to co mamy: wszedzie do okola szczescia chodza parami, a jak tylko jedna parka nieszczesc nadejdzie to od razu rozzalamy sie ... ]

hmm w sumie to jednak napisalem tego posta... ale i tak macie szczescie, bo tamten mial byc 2x dluzszy

Old Post 28-07-2003 00:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Ale tym razem na dluzej bedziesz?
Trzeba bedzie temat o wierszykach odkurzyc...z tego co pamietam to byl Twoja domena

no, na dluzej, licze na kompa w mieszkaniu jak bede studiowal wiec raczej sie nie poucze w przerwach na trzezwienie wpadne na boarda

o rymowanym juz myslalem, odkurzy sie... DAJCIE ODKURZACZ

ale dzis znow spadam nad jeziora... moze jakie [c] przywioze znow tydzien milczenia jestem konsekwentny w swojej niekonsekwencji

jak widac juz mi lepiej, ale to tylo pozory losu co by kolejny upadek bardziej bolal... w ogole wydaje mi sie ze cos wiecej pisze nic inni [?] tzn mam chyba niedosyt po tej przerwie... sory za lanie... vody

Old Post 28-07-2003 09:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

niby przeczytalem topik ale nie znalazlem jednego: na co zdales? :o

Old Post 28-07-2003 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

aa... tu cie mam... chcialem mnozyc niepotrzebnych info... jest w topicu studia ale mniejsa z tim... PeWawa computer sciences

Old Post 28-07-2003 14:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:52.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions