Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Dziwny BAN
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[SPECNAZ]Haya
Training (Enforcer)

Dziwny BAN

wlasnie wlaczylem cs by sobie zagrac, jedyne miejsce wolne znalazlem na poligonie 2, po pierwszej rundzie PB zyczyl mi milej zabawy zidentyfikowal moj tag i mnie jako klienta, jak zwykle zostalem zabity, rozpoczela sie druga runda i mnie raptem wywalilo, kolejna proba polaczenia nie powiodla sie, konsola poinformowala mnie, ze zostalem zbanowany - za co? Co za dziwne zwyczaje, czy chamstwo admina?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-09-2001 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Haya Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Haya Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Haya Dodaj [SPECNAZ]Haya do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Haya prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

nie poprostu PB rulz !!

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 13-09-2001 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Re: Dziwny BAN

mozliwe ze ktos sie zabawial adminem albo np. mnie ostatnio wywalilo z suna za to ze mialem cvar violation a co to w ogole jest??

Old Post 13-09-2001 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Talking

ale i tak jak kolego powiedzial punk buster rulezzzzz

Old Post 13-09-2001 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

Za cvar violation przeciez nie wywala... a ta dziwna rzecz pokazuje "cheaterskie" komendy jakich uzywaja gracze. Czesto takie bzdury wypisuje jak np. r_drawviewmodel 0...

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 13-09-2001 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

Za cvar violation przeciez nie wywala... a ta dziwna rzecz pokazuje "cheaterskie" komendy jakich uzywaja gracze. Czasem nawet takie bzdury wypisuje jak np. r_drawviewmodel 0...

Qrde sorrry wielkie ale myslalem ze jak dalem Zatrzymaj przed pojawieniem sie tego smiesznego szarego okienka to jeszcze messaga nie zaliczyl

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 13-09-2001 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Angry

ale wlasnie mnie wywalilo widocznie na sun'ie wywala....
ja sie nie znam wiem ze mnie wczoraj wywalilo za to bo punk buster authorization mialem prefix tez
a z cvar'em tez bylo na innych serwach wszystko wporzo...

Old Post 13-09-2001 23:30
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu
ale wlasnie mnie wywalilo widocznie na sun'ie wywala....
ja sie nie znam wiem ze mnie wczoraj wywalilo za to bo punk buster authorization mialem prefix tez
a z cvar'em tez bylo na innych serwach wszystko wporzo...

a mi tam tag dziala bez zarzutu... w ogole mamy cos skefione albo niektorzy od nas nie potrafia prefixa w PB ustawic ja sie wbijam ze [SPEC] i jest git

Old Post 14-09-2001 23:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

Re: Dziwny BAN

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Haya
wlasnie wlaczylem cs by sobie zagrac, jedyne miejsce wolne znalazlem na poligonie 2, po pierwszej rundzie PB zyczyl mi milej zabawy zidentyfikowal moj tag i mnie jako klienta, jak zwykle zostalem zabity, rozpoczela sie druga runda i mnie raptem wywalilo, kolejna proba polaczenia nie powiodla sie, konsola poinformowala mnie, ze zostalem zbanowany - za co? Co za dziwne zwyczaje, czy chamstwo admina?

czasem tak bywa... mnie osobiscie takie rzeczy zdarzaja sie zadko... raz nie moglem sie polaczyc z PB i dostalem bana na zion.. na szczescie tylko na 5 minut

no ale mimo tego ze PB czasem sie kaszani to i tak lepiej z nim niz bez niego

Old Post 14-09-2001 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]RapTuS

a mi tam tag dziala bez zarzutu... w ogole mamy cos skefione albo niektorzy od nas nie potrafia prefixa w PB ustawic ja sie wbijam ze [SPEC] i jest git

ja wiem mi tez tag dziala
mowie tylko na sun-ie mi jakos dziwnie za ten cvar wywalilo
i wlasnie tez sie dziwie co jest rolin nawet gral dzis jako |SPEC| a nie [SPEC] ja juz nic nie kapie to on mnie kiedys uczyl jak sie prefixa ustawia a teraz sam zapomnial czy jak?
ehhh....
ja juz naprawde nic nie rozumiem;(

Old Post 15-09-2001 00:51
[STER]Kir
Training (Enforcer)

Jak by to byl server STER to zapene ja bym sie bawil adminem
, ale tak nie bylo i nie maczalem w tym palcow

Old Post 15-09-2001 05:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]Kir Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]Kir Znajdź więcej post'ów przez  [STER]Kir Dodaj [STER]Kir do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]Kir prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Haya
Training (Enforcer)

kick za brightness

na sunie jednak wywala wlasnie za cvar mialem ustawiona za duza jasnosc, bo mam stary monitor i musze jasnosc podkrecic z konsoli, wywalalo mnie az nie ustawilem jasnosci na 6, komunikat byl wyrazny, przekroczona dozwolona jasnosc - powinna byc miedzy 0 a 6, czyli jednak jak serw tak ustawiony to bedzie wywalalo, moze to samo bylo poprzednio na pologonie, ale bez komunikatu i czemu ban?

Old Post 15-09-2001 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Haya Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Haya Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Haya Dodaj [SPECNAZ]Haya do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Haya prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

ja wiem mi tez tag dziala
mowie tylko na sun-ie mi jakos dziwnie za ten cvar wywalilo
i wlasnie tez sie dziwie co jest rolin nawet gral dzis jako |SPEC| a nie [SPEC] ja juz nic nie kapie to on mnie kiedys uczyl jak sie prefixa ustawia a teraz sam zapomnial czy jak?
ehhh....
ja juz naprawde nic nie rozumiem;(

no bez sensu a np. hiver gral z tym swoim numerkiem -07 czy 08 hehe....

na sun widzialem ze wlasnie tobie ten cvar pokazywal... ale za to z wiekszosci serwerow PB nie wywala... wiec bez obaw

nie wiem w ogole po co za cos takiego dostaje sie kicka, przeciez to nie czit ani wallhack czy zmienione modele... powinno sie brac pod uwage to ze niektorzy maja stare rubiny czy jakies inne monitory co pamietaja 386 i nie da sie grac inaczej

Old Post 15-09-2001 15:21
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:26.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions