game zone
Witam all !!!
Mysle, ze powinienem wlaczyc sie do rozmowy, poniewaz to wlasnie ja planuje otwarcie tego Centrum Graczy (nie mylic z kafejka).
Liv wprowadzil juz wszystkich do tematu, ale chcialbym dodac jeszcze kilka pomyslow i sprostowan:
1- kasa jest, ale az 90 tys nie moge w to wlozyc (planuje okolo 80.000), lecz jesli bedzie konieczna jaks doplata to znajda sie fundusze.
2- na poczatek 20 kompow, 16 do grania, 4 do innych celow (ale do grania tez sie nadadza).
3- jestem w fazie szukania lokalu. szukam w centrum
4- turnieje, klanowki i wszystko co z dobra rozrywka zwiazane.
5- np. jeden wiekszy turniej na miesiac, 1 nagroda to zestaw komputerowy 2 miejsce to np. grafika. i tak co miesiac.
6- zajebisty klimat: "krew" lejaca sie ze scian, klimatyczne figurki, repliki broni (np. puls riflle z aliena) i wiele innych...
7- wejscie z grubej rury, tj. ktos z cdaction, z play-it, z fpp.i dla np. pierwszych 20 os. 30 godz za free.
to by byly podstawowe cele przy dzialaniu i otwieraniu centrum, ale oczywiscie to wszystko to tylko narazie moje propozycje i plany. siedze i mysle co by tu jeszcze dodac, a co ulepszyc.
zastanawiam sie czy wystarczy 20 kompoww, ale na poczatek chyba da rade. jakies zarcie i napoje tez wziolem pod uwage, a co do jakiejs granicy wieku to narazie sie nie zastanawialem.
napewno zapomnialem o wpisaniu tutaj wszystkich pomyslow, jak cos mi sie przypomni to bede pisal.
otwarcie centrum zalezy od tego, czy bede pewien, ze nie wypiepsze do smieci 80, 90 tys zl. i prosze was weszystkich o pomoc w moich przemysleniach 
czekam na propozycje i uwagi
PS. nie mylic mi czasem tego ze zwykla kajeja internetowa, bo to chyba 2 rozne sprawy.
PS2. ktos napisal o MegaCafe w Lodzi i zgadza sie jest cos takiego, majaq chyba 110 kompow... ale to moim zdaniem jest komera... zero klimatu (oprocz jednej figorki), sztywne reguly i obsolga co mysli o tym zeby jak najszybciej isc do domu. nie sadze, zeby to byla jakas wielka komkurencja, no bo nie tylko rzecz lezy w wielkosci 
Pozdrawiam.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|