quote: Napisane oryginalnie przez Mavors
Jak dostaje kompa w gralni to prawie zawsze coś musi być z******, ostatnio grałem na optyku za 30 zl i niemieckiej klawiaturze , ale niewarzy jest sprzęt tylko umiejętności
Jak grasz z jakimiś lamusami i wiesz, że im nastukasz fragów z zamkniętymi oczami to napewno sprzęt nie odgrywa aż tak dużej roli, jednak gdy grasz z kimś, kto ma DUŻO WIĘKSZEGO skilla od ciebie to sprzęt ma kolosalne znaczenie. Podam ci przykład z turnieju . Gracz litewskiego klanu cGu o xywie NOVA za każdym razem jak grał to wymieniał sobie monitor, dlaczego to robił ?? dlatego, że nie pasowało mu odświeżanie 100Hz, musiał mieć 120Hz. A gość miał skilla bo w meczu z bennym(jednym z najlepszych polskich duelowców na vq3) ściągnął sobie cfg coollera, zmienił tylko bindy i zaczął grać. Wynik tego meczu okazał się szokiem bo cGu:nova wygrał mecz z bennym. Wogóle litwin podczas swoich meczy umiał nawet opuścić konsolę i zmienić sobie sensa, a mecze i tak wygrywał. Jeśli uważasz, że sprzęt nie odgrywa roli to powiedz mi po co kupujesz nowego kompa ??
ps. trenuj bo 10 sierpnia podobno szykuje ci się jakiś turniej . Przejdź się do eclerka, kup sobie tam podkładkę Fellowes za 4,20zl i ćwicz (polecam ją). Na turniej weź swoją mysz, podkładkę i klawe bo możesz się rozczarować tak jak ja. GL man !!! 

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|