Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > multi
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
FRAGER
Guest

multi

Mam problem.Czy w bhd jest mozliwosc laczenia sie bezposrednio przez ip?Tak zeby mozna bylo podac jakies ip i sie do niego doloczyc?I jest jeszcze drugi problem.Kolega tworzy serwer ,ja go znajduje przez pingera , wchodze do gry i jak sie chce polaczyc to wywala ze bad key send from serwer czy cos takiego.A z innymi serwerami sie moge laczyc.Moze wiecie co jest nie tak....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-08-2003 13:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

w pingrzerze to ject chyba jakis blad, mam to samo, dlategop lacze sie z serwerm Novaworld, potem wszyukuje odpowiednia gre.

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 22-08-2003 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FRAGER
Guest

Sprawa wyglada tak ze mamy siec lokalna lyle tylko ze akurat u mnie jest tak ze komp mojego ojca jest do niej podlaczony a moj do kompa ojca.Na moim kompie nie widac gier stworzonych w lanie.W innych girekach jest cos takiego jak wpisywanie ip serwera i wtedy bez problemu podaje ip kompa kumpla i moge grac.W bhd nie ma takiej opcji.Chodz w tarszych deltach chyba bylaSciagnolem wiec tego pingera bo przypuszczalem ze tam moge podac sobie ip i grac.No i niby mozna.Podaje ip kumpa, gre znajduej niezaleznie czy jest stworzona do gry w lanie czy do internetu.Jak jest do gry w lanie to wywala ze nie mozna sie polaczyc, prosze sprobowac potem albo wybrac inny serwer.A gdy jest sewrer do netu to ze bad key sent from serwer czy cos takiego.Nie wiem co mam zrobic.Moze jest jeszce jakis inny porgram do wyszukiwania gier w necie poza pingerem.Albo gdzies moze mozna podac te ip tylko ja tego nie znalazlem.Nie wiem co mam robic.

Old Post 22-08-2003 20:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

tam gdzie masz multiplayer zamasit opcji "Novawrold" wybierz "LAN'
a jesli masz dostep do kompa na ktorym jest hostowana gra to ip mozesz sparwdzic poprzez wpisanie komendy "winipcfg" w "uruchom" (jesli masz win 98), do win xp nie wiem jak sie sparwdza, ale napewno sa takie opcje jak w win98 wiec warto poszukac

Old Post 22-08-2003 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
poprzez wpisanie komendy "winipcfg" w "uruchom" (jesli masz win 98), do win xp nie wiem jak sie sparwdza, ale napewno sa takie opcje jak w win98 wiec warto poszukac
ipconfig

you accept (reject, respect);

Old Post 22-08-2003 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FRAGER
Guest

Nie rozumiecie mnie.Ja znam ip serwera tylko nie wiem gdzie je wpisac w bhd.Caly problem na tym polega ze w starych wersjach mozna bylo a tu nie.Szukam wiec jakiegos programu gdzie bede mogl wpisac ten adres i sie polaczyc.

Old Post 23-08-2003 12:09
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

to ja tez juz nie rozumiem :o jesli chcesz grac po Lanie, to wchodzisz do Multiplayera, przelaczasz opcje z Novaworld na LAN potem Search i powinno bujac

Old Post 23-08-2003 12:24
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:50.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions