Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > SIeradz Killers
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

Exclamation SIeradz Killers

Niedawno powstal nowy server. Sieradz Killers, nie stoi on 24h ale jezeli ktos chialby pograc moge postawic server, rowniez postaram sie udostepnic chentnym na sparingi.

Moj nr gg - 1679246

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-06-2004 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-=M=-Mily
Skilled (Knight)

Re: SIeradz Killers

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
Niedawno powstal nowy server. Sieradz Killers, nie stoi on 24h ale jezeli ktos chialby pograc moge postawic server, rowniez postaram sie udostepnic chentnym na sparingi.

Moj nr gg - 1679246

Gratuluje .... slownik wyrazow "obcych" moge Wam dac z MOSTa .... chyba ze u Was wolna amerykanka .. mysle ze nie .. prada???

Old Post 19-06-2004 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=M=-Mily Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=M=-Mily Znajdź więcej post'ów przez  -=M=-Mily Dodaj -=M=-Mily do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=M=-Mily prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

Re: Re: SIeradz Killers

quote:
Napisane oryginalnie przez -=M=-Mily
Gratuluje .... slownik wyrazow "obcych" moge Wam dac z MOSTa .... chyba ze u Was wolna amerykanka .. mysle ze nie .. prada???

Bardzo chetnie

Old Post 19-06-2004 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cierń
Combat (Death Knight)

Ja tez poprosze

Old Post 19-06-2004 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cierń Znajdź więcej post'ów przez  Cierń Dodaj Cierń do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cierń prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Cierń
Ja tez poprosze

i ja! i ja! i ja!

Old Post 19-06-2004 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
i ja! i ja! i ja!

ke ?

Old Post 19-06-2004 23:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
ke ?

eeeeeeeecchhoooooo, eeeeeecchhooo, eecchhoooo, echo, cho.....

Old Post 20-06-2004 07:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

tak tylko pisze, żeby dobić do 100 postów. nie zwracajcie na to uwagi

Old Post 20-06-2004 09:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:41.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions