Oh yeah windows ownz
hmm mam problem z winda
wywala mi taki ****owy blad, i to dosc czesto :
ftp://ftp.oswirus.krakow.pl:2100/ca...ebana_winda.jpg
nie wiem o co w tym chodzi, zanim sie to pojawia pokazuje sie okienko z wysylaniem raportu bo cos wykonalo niedozwolona operacje [no czy cos w tym stylu] ale nie wiem czego bo sie pojawia na jakies 3 sekundy i sie po tym pokazuje to zasrane odliczanie. Mam to od jakichs hmm... 2 miechow? No mniej wiecej od 2 miechow. Zrobilem reinstala okolo 10 dni temu, i jedna z pierwszych rzeczy ktora mi sie pokazala w windzie to byl wlasnie ten blad i mi sie komp wylaczyl. Potem byla cisza ze 2 dni, i znowu sie zaczelo. Najgorzej mialem przed reinstalem ob mi wywalalo po kilka rayz dizennie, nie moglem nawet sobie zagrac w nic bo odrazu wypierdalal sie ten syf i koniec ...
Czego to moze byc wina? directa 9.0b? przedtem mialem starszego [czyt. przed reinstalem] i bylo to samo. Stery od grafy mam takie od okolo 6 miechow =p wiec odpadaja...
Qmpel z ulicy [pozdr. Mand1 ] tez to ma, tez reinstalowal system jakis tydizen temu i TEZ mu to od nowa wywala...
Moj sprzet:
- Epox 8rda
- Athlon xp 2700 @ 2,3ghz
- 512 ddr ram
- Gf2mx 32mb [ble]
- hdd - seagate 40gb
Sprzet qmpla:
- Abit KG7
- Athlon xp 1600
- 256 ddr ram
- Gf FX 5600
- hdd - maxtor 40gb
Wezcie ludzie cos pomozcie bo mnie to tak wqrvia ze 'jak mnie szlag nie trafi to mnie krew zaleje' (c) s0nsiad =D