Re: Staty na MOST PL
quote: Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
Witam wszystkich
Moim zdaniem to kompletny bezsens jak kasowanie statów. Miałem przegrane ponad 200 godzin i ponad 10 000 zabitych . Nie wiem czy teraz bedzie mi sie chciało robić taki wynik od początku. Chyba skupie sie na grze na zagranicznych serverach .
nie dziwie Ci sie... lecz pomysl jaki wybor mieli admini, albo usunac staty, albo pozwalac nabijac nielegalnie po 6000 punktow, wybrali to pierwsze, dlaczego? otoz dlatego zeby bylo uczciwie (tez bys nie tolerowal gdyby pan X w 1 h grania nabil 6.000 punktow, wiec ofiary musza byc, ofiarami sa uczciwi jak i nie uczciwi gracze, ale teraz uczciwi i nie uczciwi moga pokazac swoja klase grajac od poczatku), wzieli pod uwage to ze najlepsi maja ponad 200h gry, no ale w zyciu tez trzeba wybierac, mozna wybrac dobrze, mozna wybrac zle, ale wybor jest wyborem i juz tego nie mozna zmienic, a poaz tym to jest tylko gra, wiec nie przejmuj juz sie tym tylko poprostu graj, nie patrz na staty na miejsca na ktorych jestes i bedzie OK, poprostu nie graj tylko dla statystyk
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|